Metro 2033
Re: Metro 2033
Omg, cez čo si inštaloval? Keď si stiahol tú hru, cez čo si spustil inštalačku?
verziu hry mam od skidrow, instalacka klasika cez demona, vsetko prebehne v poriadku az na ten steam ked spustim hru tak Erorr steamSSemteXX napísal:Omg, cez čo si inštaloval? Keď si stiahol tú hru, cez čo si spustil inštalačku?
To je dajaká lajovina, steam by sa ti vôbec nemal spúštať. Crackoval si hru? Použil si aj Proper Crack?
ano mam crack od proper, aj som odinstaloval steam, a aj tak mi to vyhadzovaloSSemteXX napísal:To je dajaká lajovina, steam by sa ti vôbec nemal spúštať. Crackoval si hru? Použil si aj Proper Crack?
chzalani mali ste niekto taky problem idem prave tu misiu co ide s jednym typkom na tom autociku po kolajach,zautocia namna nejake priseri jeho zabiju a zomnov sa to prevali, a problem je v tom ze ked vychadza znicoho nbic ma to hodi niekde do neba nic tam kolo mna nieje iba nebo nechapem naky bug hry alebo co, skusal osm to 2 krat a stale to iste nechapem
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
skus si dat celu tu kapitolu odznova ja som mal taketo daco neskor asi 2 krat.... pomohlo ked som siel odznova... mne sa napriklad na tom aute sekla mrtvola a neslo nic spravit...21tomy21 napísal:chzalani mali ste niekto taky problem idem prave tu misiu co ide s jednym typkom na tom autociku po kolajach,zautocia namna nejake priseri jeho zabiju a zomnov sa to prevali, a problem je v tom ze ked vychadza znicoho nbic ma to hodi niekde do neba nic tam kolo mna nieje iba nebo nechapem naky bug hry alebo co, skusal osm to 2 krat a stale to iste nechapem
caute, nainstaloval som si metro, hodil som tam crack, stiahol a doinstaloval som vsetko, co odomna este pytalo a ked som to spustil, tak siel iba zvuk a obraz nikde......
co s tym??? kolega ma rpvnake parametre PC ako ja a jemu to ide. aj ked on ma vyhodu, ze sa v tom vyzna. ja som z tychto veci mimo....
pls poradte.
co s tym??? kolega ma rpvnake parametre PC ako ja a jemu to ide. aj ked on ma vyhodu, ze sa v tom vyzna. ja som z tychto veci mimo....
pls poradte.
Aha, keďže obraz nikde, takže to bude Pixel Shader, akú máš grafickú?
Podporuje tvoja grafická Pixel Shared 3.0?
Podporuje tvoja grafická Pixel Shared 3.0?
mate niekto problem s tym ze sa vam nechche zapnut hra,dnes doobedu som hral normalne idem to zapnut poobede a nic ked zapenm hru dam pokraciovat nacitava mi a potom to sekne a nic sa s tym nerobi nechapem uz som skusal 4krat cudne mali ste niekto podobny problem?

NVIDIA GEforce 9500GT.
-
pishta
Light Professional
Inac celko tazka sa mi zda ta hra ... hram na medium a nejak casto ma davaju furt bud praskne maska,potom treba hladat tie zasobniky do plynovej masky,nedostatok municie ... asi budem muset prepnut na easy 
A niekto nieco o hre aka je oplati sa kupit lebo co citam 80% je tu o crackoch
Vyskúšaj si ju a uvidíš.
Ale ja ju chcem kupit na xbox a nemam flash a pc je z roku 2005 takze neutiahne
Čo ti mám na to povedať? 99 ľudí ti to tu môže vynachváliť do nebies, no ty budeš ten jeden zo sto, pre ktorého to bude sr*čka.
-
L.A.M.E
Medium Star
kupit neviem ale zahrat sa to oplati neviem ako to je s MP ale SP bol pre mna dost dobrý...,,,,Bilingo napísal:A niekto nieco o hre aka je oplati sa kupit lebo co citam 80% je tu o crackoch
//Mr.Henky nebol som si istý a nechcelo sa mi googlit...
cize cisto Sp... na zvázenie....
MP to nemá žiadny 
-
Royalflush
Guru wannabe
Bilingo, tu máš recenziu.
http://www.sector.sk/clanok/28948/metro_2033.htm
http://www.sector.sk/clanok/28948/metro_2033.htm
neviem prejsť jednu pasáž, keď hľadám cestu do D6 - knižnica - nájdenie dokumentov D6 sa dostanem do časti kde ma naháňa stále jedno monštrum, tak neviem sa ho zbaviť a nemôžem nájsť cestu dalej, držím sa stále kompasu ale nemôžem nájsť cestu, nevie mi niekto poradiť?