a odkial to objednavas, jaky eshopkubo01 napísal:Ray Ban, sú síce na našom trhu dosť drahé 150€+ , ale viem ich zaobstarať z Anglicka za lepšie ceny, momentálne mám jedny doma:
//Obrazky vkladaj do priloh.
Takéto viem zohnať za 50€+ poštovné.
Ja ich mám tiež a som spokojný
Takže odporúčam jednoznačne Ray Ban
Ake slnecne okuliare?
Re: Ake slnecne okuliare?
Delete
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čaute takže nechcem zakladat novu temu ale chce sa spytat. Kupil som si teraz okuliare nie dioptrické.. Ale problem je v to, že ma ťahajú z nich oči a krúti sa mi hlava...Treba si nato zvyknúť? Nemám sa obávať že sa mi pokazí zrak? Ďakujem za odpovede
čo sú ta za okuliare? Daj značku, poprípade model.
-
martinez13
Light Professional
fuha.. kupované v New Yourkeri.. na štítku je napísané Light Gold.. stáli 8€ .. štýl je podobný tomuto http://www.sunglassesitaly.com/Productsview/5672.html
Všeobecne od takýchto lacných, podľa mňa skôr len napodobenín, slnečných okuliarov, nemôžeš veľa očakávať. Sú to proste len imidžovky a aj keď UV400 majú, tak jednotlivé vrstvy filtra môžu byť nekvalitné, čoho výsledkom môže byť, že ti skreslujú alebo ti menia farbu (samozrejme nie okuliare samotné, ale pohľad cez ne) alebo ťa z nich bolia oči, popr. krúti sa ti hlava. Radšej zainvestuj do drahších okuliarov, ktoré aj dobre vyzerajú a hlavne spĺňajú účel.
-
martinez13
Light Professional
no ako som písal mal som tiež kamošove na hlave a stáli ho 25€ a tiež sa mi z nich krútila hlava.. ja viem že sa okuliare aj za 200€ ale také si nemôžem dovoliť kúpiť a keby aj tak načo.. kúpil som si ich pretože sa mi páčia tak vzhlad je pekný... A ano majú UV400.. no budem ich nosiť keď bude slnečno a keď si na ne nezvyknem tak ich prestanem nosiť.. 
-
Vigor
King
Daju sa zohnat kvalitne okuliare aj za prijatelnu cenu. Osobne som kupil Polaroidy za 50 eciek, som maximalne spokojny, nikdy som ziadne problemy nemal. Tento rok idem kupit Raybany za asi 90 eciek z netu. Ked si vezmes, ze bryle su investicia na dlhsiu dobu, tak tie ceny vobec nie su tak zavratne a ozaj kupujes kvalitu.
Čo hovoríte na tieto? Má s nimi niekto skúsenosti?http://www.spyshop.sk/index.php?option= ... Itemid=162
znackove okuliare uz iba ak by som mal nadbytok penazi
vzdy to aj tak polamem 
UV800? To počujem prvýkrát. Nedal by som to na oči aj keby mi ich ponúkali zadarmo. Rozhodne to nekupuj. Ak chceš kúpiť niečo v podobnej cene, tak pozri napríklad značku REVEX.obuk napísal:Čo hovoríte na tieto? Má s nimi niekto skúsenosti?http://www.spyshop.sk/index.php?option= ... Itemid=162
-
hojko
Site Admin
martinez13: Ak ti tahaju oci, skresluju videnie, priblizuju krajinu alebo ta z nich bolia oci, tak je na nich nieco zle a radsej ich zahod ako by si si mal pokazit oci.
ja by som rad nejake okuliare na bicykel. uz mam plne oci musiek. cena tak do 40 e. mate nejake odporucania? farba skiel, kvalita, ramik atd...
Na bicykel skus sportove obchody, tam budes mat Uvex, Quick, Polaroid, Bole, Rudyproject a ine.
toš diky. pozrem tie slova cez googl.
-
Dahome
Medium Star
AK si ochotný investovať troška viac €, odporúčam Bolle...PsychoS napísal:ja by som rad nejake okuliare na bicykel. uz mam plne oci musiek. cena tak do 40 e. mate nejake odporucania? farba skiel, kvalita, ramik atd...
Ja mám konkrétne tieto: http://www.sunglassesuk.com/p1/bolle_su ... _10421.asp
a som s nimi max. spokojný. Vynikajúco tesnia okolo očí, výborne sedia na tvári, kvalitný rám
a hlavne kvalitné sklá...
vyzeraju fakt dobre. a mozno aj kupim. myslis ze sa daju kupit aj u nas? alebo len e-shop?
-
Grim
Darca
...ja tiež plánujem kúpiť nejaké slušnejšie, ale by ma zajímalo, ktoré značky sú tie najkvalitnejšie a ktoré majú okuliare iba pre image. O image mi až tak nejde, hľadám niečo decentné, kvalitné kovové, ale bez rámu na sklách, čo naozaj ochráni oči a pokiaľ možno tak hranaté, nemám rád tie "mucha-look" okuliare...
-
Dahome
Medium Star
Vystriedal som X znaciek a modelov, sadli mi dokonale fakt len tie Bollé a kupoval som ichPsychoS napísal:vyzeraju fakt dobre. a mozno aj kupim. myslis ze sa daju kupit aj u nas? alebo len e-shop?
hlavne kvôli bike a turistike. Dajú sa kúpiť v pohode aj u nás, športové obchody ich ponúkajú...
Neviem, odkiaľ si, ale u nás v Žiline ich majú napr. v Northlande, Alfa športe, predáva ich
aj sieť Intersport (tam som ich kupoval ja). Ale konkrétne tento model som kupoval pred
dovolenkou v lete 2008, takže teraz už presne tieto isté asi v obchode nekúpiš, asi len cez net,
ale sú novšie modely, v podstate veľmi podobné... a konkrétne tieto stáli v prepočte asi
180,- € (písal som post o nich aj TU
no riadna palka. 180 e by som asi nedal za brile. ale nejake lacnejsie asi kupim. tie za 70+e. mimochodom dik za radu.