dopredu sa ospravedlňujem ak opakujem tému ! dik
obraciam sa na vás s problémom.
nainštaloval som si win a som stiahol celu aktualizáciu z microsoftu
a po čase sa objaví okno aktivovať win xp a potom neskôr už nejde ani win iba sa objavý zase to okno dam ok a rovno sa reštartuje. Pýtam sa dá sa obnoviť nejako ten xp lebo to nie je pre mňa ale pre kamaráta. keby to bolo pre mňa mf spravím si to sám. aj ked sa seknem...
zdravým stiahol som si win xp pro sp3 a mam problem
-
L.E.n
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: zdravým stiahol som si win xp pro sp3 a mam problem
1) Nauč sa písať.mixall11 napísal:dopredu sa ospravedlňujem ak opakujem tému ! dik
obraciam sa na vás s problémom.
nainštaloval som si win a som stiahol celu aktualizáciu z microsoftu
a po čase sa objaví okno aktivovať win xp a potom neskôr už nejde ani win iba sa objavý zase to okno dam ok a rovno sa reštartuje. Pýtam sa dá sa obnoviť nejako ten xp lebo to nie je pre mňa ale pre kamaráta. keby to bolo pre mňa mf spravím si to sám. aj ked sa seknem...
2) Kúp si Windows, alebo buď pirát a NEAKTUALIZUJ.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: zdravým stiahol som si win xp pro sp3 a mam problem
3) alebo sa tráp s http://www.softwarepatch.com/windows/index.html
Avšak osobne v tom nevidím zmysel mať čierny systém ak je človek online a nechce sa mu každého pol roka preinśtaluvávať systém. Jednorázová investícia a máš pokoj na veky vekúce, resp. až kým nepríde nový OS a nevyšachuje ten starý.
Avšak osobne v tom nevidím zmysel mať čierny systém ak je človek online a nechce sa mu každého pol roka preinśtaluvávať systém. Jednorázová investícia a máš pokoj na veky vekúce, resp. až kým nepríde nový OS a nevyšachuje ten starý.