Colne vyhalsenie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
minoltt
Light Expert
Light Expert

Colne vyhalsenie

Príspevok od používateľa minoltt »

Zdravim.
Casto nakupujem veci cez ebay a hlave z usa a chiny. Ako stale mi prisliel papier z colneho uradu ze mam poslat emailom doklad o zaplateni. Bez problemov som poslal. Presiel tizden a balik stale nemam doma. Volal som im. Taka mila pani mi milo povedala ze moj doklad povazuju za neplatny (alebo nieco v tom slova zmysle). Telefon som kupil za 60usd, lenze od predajcu som si dal spravit fakturu na 30usd (aby som sa vyhol plateniu dph, nerobil som to este len znamy mi poradil) a dalsie 30usd mu poslem na dalsej fakture. Vsetko islo normalne cez paypal.
Lenze teraz ta mila pani chce odomna aby som sa dostavil na Colny urad do KE a vipisal tam nejake papiere, Vraj nejake Colne vyhlasenie. Kedze nemam tusenie co to je a ani naco to je tak sa vas pytam ci s tym uz ma niekto z vas skusenot. Co tam odomna chcu popripade naco.
Vdaka za kazdu odpoved.
aviatik
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Colne vyhalsenie

Príspevok od používateľa aviatik »

ahoj, som z košic, raz som na colnici už bol pre balik a musel som zaplatit clo. takisto som si deklaroval len asi 70% zo sumy (viac som nechcel dat lebo balik bol tazky a bolo by to podozrive). normalne som im odniesol fakturu, tie papiere od poštarky dačo som podpisal a čakal som na colne rozhodnutie či jak sa to volalo. dali mi šek išiel som dole do pošty vyplatit ukazal som im ho dali mi baliček a šmitec :P nič hrozne... no čo sa stane ak ti tu cenu verti nebudu neviem... zahraj sa na blbeho že si si nevšimol že činan napisal menšiu cenu, ty si ho o to nežiadal :P daš mu PP fakturu a OK... ale to len keby dačo..
daj vediet ako si obstal P
Napísať odpoveď