Čo nové by ste privítali na fóre?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co by ste privitali nove na fore
Fiky: V minulosti to bolo znizene kvoli zatazovaniu servera a aj kvoli tomu, aby sa zbytocne nemuselo prenasat vela dat. Myslim, ze dnes to uz je asi jedno a kludne by sa to mohlo zvysit na tych 20 prispevkov. Len ci uzivatelia nebudu mimo z toho, ze niektora tema mala 198 stran a po novom by mala len 149 stran, hmm???
mozno by bolo dobre hodit moznost volby do nastaveni ze kto chce kolko prispvkov? alebo to by bolo prilisne zatazenie? kazdemu uzivatelovi vypocitavat pocet stran a prispevkov inak..
-
hojko
Site Admin
Maki: Jednoduchsie ako sa zaoberat moznostou nastavenia poctu prispevkov je skor otazka, ze ci niekomu bude vobec vadit to zvysenie na 20 prispevkov na stranu???
imho nie... ked nahodou citam dlhsiu diskusiu, pride mi otravne kazdu chvilu prepinat stranu... a myslim, ze urcite niesom sam
A čo tí, čo čítajú témy, kde príspevky pribúdajú pomalšie? 
-
hojko
Site Admin
chrono: Tym to vadit nebude, kedze tam pomalsie pribudaju prispevky, tak tu temu aj menej otvaraju a tak otvorenie temy raz za cas nebude mat nejaky vplyv 
-
Grim
Darca
...v prípade autoeditácie by mohol pôvodný čas príspevku uvedený pod avatarom (resp. pod karmou) zostať...teraz sa zmení aj ten a ešte sa pridá aj do autoeditácie...
-
audiotrack
VIP
nie, nemohol
-
audiotrack
VIP
updatovanie v bazáre (aktualizácia času sa vyžaduje kvôli radeniu príspevkov podľa času)
SúhlasMaki napísal:imho nie... ked nahodou citam dlhsiu diskusiu, pride mi otravne kazdu chvilu prepinat stranu... a myslim, ze urcite niesom sam
// Thanks
-
hojko
Site Admin
OK, prispevky zvysene z 15 na 20.
ja by som tu privital novu sekciu Spravy kde by sa pisali rozne veci co sa stalo v svete
Imho, postovalo by sa tam kopec hluposti.
Ak mas nieco, o com si myslis ze by sa dalo o tom diskutovat, zaloz temu (Volna diskusia, Zivotny styl & cestovanie, Politika, Ostatne, ...) a moze sa to rozoberat.
Nemyslim, ze treba vytvarat novu sekciu.
Ak mas nieco, o com si myslis ze by sa dalo o tom diskutovat, zaloz temu (Volna diskusia, Zivotny styl & cestovanie, Politika, Ostatne, ...) a moze sa to rozoberat.
Nemyslim, ze treba vytvarat novu sekciu.
nedalo by sa pridat hromadne tlacidlo "oznacit vsetky temy ako precitane" na hlavnej stranke fora? odkedy sa zaviedlo to, ze temy sa neodznacia ako nove kym ich neprecitam mi to pride pomerne neprehladne a zaroven neprakticke ked musim klikat v kazdom fore zvlast kedze necitam vsetko...
btw: asi som blby ale ako spravim autoeditaciu prispevku aby sa prispevok zaradil znova ako novy?
btw: asi som blby ale ako spravim autoeditaciu prispevku aby sa prispevok zaradil znova ako novy?
-
Grim
Darca
ColdRain - to tlačidlo tam je, úplne dole pod témami v strede v modrom rámiku...hľadaj...
Coldrain: 
Autoedit funguje, ale s urcitym casovym obmedzenim (tusim 6 hodin), aby sa nespamovalo v bazari.
//audiotrack: mne sa zdá že je to 5 hodín, už si nepamätám ako som to nastavil a nechce sa mi pozerať ale to je teraz dosť jedno
Autoedit funguje, ale s urcitym casovym obmedzenim (tusim 6 hodin), aby sa nespamovalo v bazari.
//audiotrack: mne sa zdá že je to 5 hodín, už si nepamätám ako som to nastavil a nechce sa mi pozerať ale to je teraz dosť jedno
-
Grim
Darca
a autoeditáciu môžes spraviť jednoducho, že dáš napísať nový príspevok (alebo napíšeš do rýchlej odpovede) a dáš odoslať. Samozrejme príspevok sa zautoedituje iba ak je posledný v téme...asi takto...
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 22:53)
//takto
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 22:53)
//takto
ach, nevsimol som si a to som to uz fakt hladal, moja chyba, dakujem za vysvetlenie...o kolko to teraz bude prehladnejsie a jednoduchsie
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 23:41)
funguje
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 23:41)
funguje
-
Soviet
Darca
Co tak preriedit niektore "Dolezite" ?
Napriklad tema: Najlepšia Vianočná pieseň mi ako dolezita neprijde pocas celeho roka..Mozno len mne, ale fakt niektore sa hodia viac, ako hento..Trochu zaktualizovat by sa to zislo
Napriklad tema: Najlepšia Vianočná pieseň mi ako dolezita neprijde pocas celeho roka..Mozno len mne, ale fakt niektore sa hodia viac, ako hento..Trochu zaktualizovat by sa to zislo