malwarebytes
malwarebytes
mohol by som na ochranu pc pouzivat len tento jeden program?
Re: malwarebytes
tento program pouzivam aj ja.Ale pre istotu by som nainstaloval ešte jeden antivirus napr,aviru nod avg
ja ho pouzivam s avirou a som spokojny
ja ho pouzivam s avirou a som spokojny
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Lepsou variantou su dva, ale iba v pripade ak sa nebudu bit.Ja som ho mal nainstalovany s Avastom a isiel bez problemov.
Z Eset-om tiež nemá žiadné problémy. Určite odporúčam aj nejaký antivírus.
eset?? neviem ja som mal eset a prepustil mi tolko virou ze až až.
-
peterxxx
Star
Tak si mal bud niaku free verziu, alebo si ho neupdatoval, alebo si mal nieco zle nastavene lebo ESET sa drzi na spicke uz riadnu dobu.
mozno bol zle nainstalovany lebo ho daval do pc kamarat ,bola to verzia 3,a licencia na 2roky kazdy den som robil aktulizacie,tak neviem kde bola chyba
-
peterxxx
Star
To je cudne.Urcite tam bola niaka chyba pretoze Eset je vazne najlepsie co mozes mat.
tak to sa uz nedozviem kde bola chyba z nod32 som presiel na avg ktory nasiel hromadu viruou,pouzival som ho rok a pol a teraz som dal aviru,s avg žiadne problemy neboli
-
peterxxx
Star
AVG je tiez dobry,hlavne verzie , ktore su platene.Minuly rok myslim dostal aj niake odcenenie.
ked budu a avirou niejake problemy vraciam sa k avg ale dufam ze problemy nebudu
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2010, 10:12)
chcem sa spytat či malwarebytes chyta trojske kone a ine viri?
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2010, 10:12)
chcem sa spytat či malwarebytes chyta trojske kone a ine viri?
malwarebytes nieje antivirus takze sa nema s cim bit. Moze ho mat s akymkolvek antivirom (len nie s Avastom rovno moze byt bez antiviru)peterxxx napísal:Lepsou variantou su dva, ale iba v pripade ak sa nebudu bit.Ja som ho mal nainstalovany s Avastom a isiel bez problemov.
3-mato-3
inac malwarebytes je spicka ziadny aware alebo spybot, malwarebytes je n1 a pochyta to skoro vsetko aj veci ktore neostrani nod ani ine. Tento program nejde na pozadi takze bordel ti chyti az ked spustis kontrolu
-
L.E.n
Light Star
Prepáč, viem že táto téma o tom nie je, no musím proste...peterxxx napísal:AVG je tiez dobry,hlavne verzie , ktore su platene.Minuly rok myslim dostal aj niake odcenenie.
AVG dostáva ocenenia furt, dostávajú ich všetky antiviráky, sú to ocenenia ktoré si môže vymyslieť každý debil; preto má napríklad ESET miliardu ocenení... Preto sa "drží na špičke" - aj keď sa nedrží... to sú informácie ktoré sa môžeš dozvedieť LEN na Slovensku, inde by sa ti vysmiali. Bezpečnejšie sa môžeš cítiť s o polovicu lacnejším AVGčkom, či McAffee, ktoré sa NAOZAJ držia na špičke. Aj free riešenia sú lepšie ako ESET...
BTW k topicu - určite si priinštaluj aj antivírus, minimálne Avast home (teda free), no dobré riešenie
na tvoje sklamanie NOD32 je celosvetovo pouzivany antivirusL.E.n napísal: Prepáč, viem že táto téma o tom nie je, no musím proste...
AVG dostáva ocenenia furt, dostávajú ich všetky antiviráky, sú to ocenenia ktoré si môže vymyslieť každý debil; preto má napríklad ESET miliardu ocenení... Preto sa "drží na špičke" - aj keď sa nedrží... to sú informácie ktoré sa môžeš dozvedieť LEN na Slovensku, inde by sa ti vysmiali. Bezpečnejšie sa môžeš cítiť s o polovicu lacnejším AVGčkom, či McAffee, ktoré sa NAOZAJ držia na špičke. Aj free riešenia sú lepšie ako ESET...
BTW k topicu - určite si priinštaluj aj antivírus, minimálne Avast home (teda free), no dobré riešenie
AVG som napriklad pouzival roky kym mi ho neodpalil trojsky kon vtedy ma sklamal na plnej ciare.
Ak niekto niekomu odporuci Avast svedci to o vsetkom a nema zmysel sa vyjadrovat.
AVG urcite nieje lepsi ako NOD, jedine antivirusy nad ktorymi sa da uvazovat je NOD a Norton
-
L.E.n
Light Star
Ja som ale nič nehovoril o NODe, uvedom si, že aj keď to robí tá istá firma, software je to trošku iný. Norton? Robíš si srandu?Neo-M napísal:
na tvoje sklamanie NOD32 je celosvetovo pouzivany antivirus
AVG som napriklad pouzival roky kym mi ho neodpalil trojsky kon vtedy ma sklamal na plnej ciare.
Ak niekto niekomu odporuci Avast svedci to o vsetkom a nema zmysel sa vyjadrovat.
AVG urcite nieje lepsi ako NOD, jedine antivirusy nad ktorymi sa da uvazovat je NOD a Norton
Škoda diskutovať s tebou, nakoľko vôbec nemáš prehľad, len slová.
Tak si asi zrejme myslel ESET smart Security ze ?L.E.n napísal:
Ja som ale nič nehovoril o NODe, uvedom si, že aj keď to robí tá istá firma, software je to trošku iný. Norton? Robíš si srandu?
Škoda diskutovať s tebou, nakoľko vôbec nemáš prehľad, len slová.
Norton je dobry antivirak,bol to shit ale teraz ma celkom dobru uroven, chvilu som ho pouzival pretoze som nemohol zohnat NOD skor s tebou nieje rec nakolko AVG povazujes za super antivirus a odporucis mu Avast
-
L.E.n
Light Star
Odporučil som mu Avast Home nakoľko je ZADARMO a má to byť len ako poistka s Malwarebytes, ak ti to stále nedošlo.Neo-M napísal:
Tak si asi zrejme myslel ESET smart Security ze ?
Norton je dobry antivirak,bol to shit ale teraz ma celkom dobru uroven, chvilu som ho pouzival pretoze som nemohol zohnat NOD skor s tebou nieje rec nakolko AVG povazujes za super antivirus a odporucis mu Avast
L.E.n napísal: Odporučil som mu Avast Home nakoľko je ZADARMO a má to byť len ako poistka s Malwarebytes, ak ti to stále nedošlo.
ja viem ale su aj lepsie varianty ako avast, napriklad Avira som pocul ze je ovela lepsia
-
L.E.n
Light Star
Veď počuť si mohol, ja som zase počul opak, nevyskúšaš - nevieš...Neo-M napísal:
ja viem ale su aj lepsie varianty ako avast, napriklad Avira som pocul ze je ovela lepsia