Kedy bude sony ericsson vivaz v orange?
Kedy bude sony ericsson vivaz v orange?
caute asi nahodou neviete kedy bude tento mobil v orange lebo nabuduci tyzden v stvrtok sa chystam na vimenu pausalu no a by som chcel zobrat tento mobil keby ze bude stat okolo 100€
Re: Kedy bude sony ericsson vivaz v orange?
Podla portalu fony.sk sa dostal do predaja na SVK od 1.3.2010, ci ho bude mat Orange v akcii je dost otazne. Nedotovany stoji 400 euro, za tvoju sumu si ho viem predstavit na taky pausal mozno 100-150. Skus vyckat, ale osobne o tom dost pochybujem, ze bude na akciu.
mhm lebo mam vybrate este tri mobily z ktorych si chcem vybrat jeden ale neviem aky
a tak tiez rozmyslam o kupe se satio ale to si musim pozicat 45€ aby som ho mohol kupit tak teda neviem 
-
twardykamen
Medium Professional
ak ti smiem poradit radsej ber neico ine..tento telefon urcite nepride tak skoro do ponuk operatorov a do 100 E urcite nebude..ak tak na megapausaly
ja si myslim ze cena pri prichode telefonu este dost klesne
Cena urcite klesne. Otázka je to, ci sa dá kúpit v Orange alebo nie. Dúfam ze áno, lebo aj ja na to cakám. Predtym som tiez chcel SE, ale to bolo iba v T-mobile, a ja mám pausal v Orange. Ked ti neni súrne, tak pockaj pár mesiacov.
-
miroslava26
Amateur
Caute! uz davno sa da kupit v orange. ked dobre sa pamatam, tak pausal maju od 69 eur, a standardna cena je 380 eur.
Ja v Tmobile som nevidel nikde, ale na stranke Orange-u som nasiel. Aspon neprehnali zase tu cenu... Aj ja mam pausal v Orange-i a uz my aj skoncil ked boli Vianoce, ale vtedy bola biedna ta ponuka. Teraz si mozno vyberiem Vivaz, len aby teraz s pausalom nebolo nic.
mozno ze mas pravdu ale v tmobile je este mensi vyber ako v orangeu, ja vzdy som kupila mobil cez orange, som spokojna s nimi
-
miroslava26
Amateur
a ma uz niekto vivaz? lebo bola by som zvedava ci je naozaj taky dobry fon. nikto?
jj, hanba co teraz Tmobile ponuka. Neviem, ze preco nie je u nich troska viacej telefonov.
Miroslava, telefon este nemam, ale zatial som pocul len pozitivne skusenosti. Mozno o tyzden ti mozem napisat aj svoj vlastny nazor
Miroslava, telefon este nemam, ale zatial som pocul len pozitivne skusenosti. Mozno o tyzden ti mozem napisat aj svoj vlastny nazor
ahojte! moj brat(Hugo) vcera mal meniny, a dostal odomna taky telefon...no najprv nechcel mi verit, lebo vcera bol 1. apríla, viete
, ale potom, ked rozbalil darcek a uvidel, ze neklamem, zacal velmi vrieskat, lebo uz davno chcel ten telefon:)
a pointa?nela napísal:ahojte! moj brat(Hugo) vcera mal meniny, a dostal odomna taky telefon...no najprv nechcel mi verit, lebo vcera bol 1. apríla, viete, ale potom, ked rozbalil darcek a uvidel, ze neklamem, zacal velmi vrieskat, lebo uz davno chcel ten telefon:)
=========================================
http://www.hojko.com/post1392493.html#p1392493
Uplne nahodou to neni "lear" alebo "Marta" ?
http://www.hojko.com/post1392493.html#p1392493
Uplne nahodou to neni "lear" alebo "Marta" ?
čistý maďar, keď už prispievaš na slovenské fórum aspoň sa nauč slovosled
-
miroslava26
Amateur
ale teda naozaj, nech sa naucis po slovensky a potom komentujes! co sa tyka telefonu, ak T mobile doteraz nemal v ponuke, uz ani nebude. Kto chce kupi si to v orange a hotovo.
preco by t mobile nemal v ponuke sony ericsson vivaz?? to nerozumiem... orange je konkurencia
-
miroslava26
Amateur
ved prave preto lebo je konkurencia 
ved oni maju Xsestku ktora je vraj najvacsia konkurencia Vivaza.
ved oni maju Xsestku ktora je vraj najvacsia konkurencia Vivaza.
ja mám t mobile... a nechcem orange. a mám uz roky sony ericssona. a velmi cakam na vivaz. okej, ze u t mobila je tá nokia Xsestka, ale... no, uvidime... dufam ze to t mobile bude mat, mozno priaznivejsim pausálom 
Co sa tu deje? same zeny? tak som sa prisiel trosicku hadat s vami... vy tu pisete o operatoroch, ale je to jedna vec ze si u ktoreho operatora kupis mobil, ak si potom do neho das svoj Tmobil sim kartu... hovorte ze niesom genius