Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000
Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000
ma niekto tieto sluchadla? Ak ani tu ich nikto nema tak to som v koncoch asi.piste ak maju znamy neznamy vy atd atd mam problem a potrebujem na nejake otazky odpovede.
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2010, 23:49)
Mi nevravte je tu snad 10 000 uzivatelov a ani jeden nema tieto sluchadla?
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2010, 23:49)
Mi nevravte je tu snad 10 000 uzivatelov a ani jeden nema tieto sluchadla?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000
napis o aky problem ide a mozno ti niekto pomoze aj bez toho aby ich mal 
Tak dneska som si vyzdvihol svoje super hyper cool gaming sluchadla ktore nejako divne slabo hraju a este ktomu mam pocit ze basy hraju silnejsie na pravu stranu. Ide o tieto : http://www.progamingshop.sk/creative-fa ... 36581.html
Aby som ako tak pocul tak musim davat hlas tak na 80%
http://img28.imageshack.us/img28/2263/volume.jpg
Mal som dpc sluchadla za 15 eura a hrali oproti nim jak dive,
Aby som ako tak pocul tak musim davat hlas tak na 80%
http://img28.imageshack.us/img28/2263/volume.jpg
Mal som dpc sluchadla za 15 eura a hrali oproti nim jak dive,
-
Soviet
Darca
Mam ich dlhsie a nemam s nimi problem 
Presne tieto??? Lebo ja fakt ked dam na najtichsie a postupne pridavam na plusu na joyisticku na sluchadlach tak az ked je tesne pri konci tak vtedy sa da normalne pocuvat..Instaloval si drivery a aj softver k tomu? Nieco my vyhodilo nejaky tri moznosti..
-
Soviet
Darca
Nic som k tomu neinstaloval
Je pravda, ze treba sa vyzabavat s nastaveniami zvuku, kedze pri hre je ich mat treba inak nastavene, ako pri hudbe..Ale s tym treba ratat pri kazdych..Pouzivam ich len na hranie a tam problemy neregistrujem, takze asi ti nehelpnem..
Tieto slúchadlá mám vyše 2 roky a nikdy som nemal s nimi problém. Možno sa ti dostal do rúk nejaký vadný kus.
Hej to mam ja riadnu smolu.Pred rokom som si kupil tie lacne za 15 eura ceska firma to je tusim a najprv mi zacal horiet kabel potom akoze opravili zase sa opakovalo vymenili a na koniec chrapcali.Tak som si kupil tieto a zistim ze zvukovo su natom o minimalne 60% tichsie.Mna len stve ze zase sa tam budem musit ukazat a bude na mna pomali cumiet co zas vymislam.Ach jaj.Dobre Soviet kde si co nastavoval konkretne???
-
Dildogripak
Medium Professional
Skús ich na inom PC ak budú hrať stále naprd tak to choď vymeniť, nech si ich v tej firme strčia do PC a niečo si pustia...MUSIA TI TO VYMENIŤ! 
No hej mne je uz trapne tam ist 4 krat.Tieto su nove.Skusal som to aj na inom pc a hraju rovnako slabo.Mne to tak pride.On to skusal a vravi mi ze su ok...Len co je na tom okey ked su uplne na najtichsie.Pridavam hlas a nic.ZAse pridam a nic.Az ked 4 krat pridam potom pocut ze to zacina naberat na hlase.Ked sa preklikam a stlacim aspon 7 krat mam to tak ze ok.Chcem trosku hlasnejsie stlacim este 2 krat a koniec maximum.Mne to totiz dviha windowsacke volume.Ale to je jedno robili to aj tie za 15 eura ale ako vravim tie lacne hrali ako dabel.Stacilo raz pridat ked boli vypnute a hrali tak ako ked ja musim pridat na 7 bod.Zase som asi naletej na skvely marketing ala super game sluchadla.
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2010, 14:16)
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2010, 14:16)
Kde si co nastavoval zvuk mozno mi pomoze..daj radu nemam co uz asi stratitSoviet napísal:Nic som k tomu neinstalovalJe pravda, ze treba sa vyzabavat s nastaveniami zvuku, kedze pri hre je ich mat treba inak nastavene, ako pri hudbe..Ale s tym treba ratat pri kazdych..Pouzivam ich len na hranie a tam problemy neregistrujem, takze asi ti nehelpnem..