Cawte,
prosim vas aku ma podla vas tento monitor hodnotu, popripade ci je tento monitor vhodny na grafiku (webdesign)
Fujitsu Siemens Scaleoview D22W-1
zaruka: este zostava 6 mesiacv
stav: vyzera ako novy, ziadny vypaleny pixel, nic mu nieje
vlastnosti:
Product Description Fujitsu Siemens SCALEOVIEW D22W-1 - flat panel display - TFT - 22"
Manufacturer Warranty 3 years warranty
Dimensions (WxDxH) 51 cm x 20.2 cm x 42.4 cm
Weight 4.9 kg
Power AC 120/230 V ( 50/60 Hz )
Audio Output Speaker(s) - stereo - integrated
Device Type Flat panel display / TFT active matrix
Diagonal Size 22" - widescreen
Viewable Size 22"
Max Resolution 1680 x 1050
Compliant Standards Plug and Play, CE, DDC-2B, EN 60950, EN 61000-3-2, EPA Energy Star, GS, ISO 13406-2, VESA FPMPMI, EN 61000-3-3, EN55024, EN55022 Class B
Power Consumption Operational 55 Watt
Built-in Devices Stereo speakers
Colour support 24-bit (16.7 million colours)
Image Brightness 300 cd/m2
Image Contrast Ratio 1000:1 / 2000:1 (dynamic)
Response Time 5 ms
Colour Black, piano black
Digital Video Standard Digital Visual Interface (DVI)
Dot Pitch / Pixel Pitch 0.282 mm
Signal Input DVI-D, VGA
Display Positions Adjustments Tilt
I: LCD Monitor Fujitsu Siemens Scaleoview D22W-1
-
C0lder
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: I: LCD Monitor Fujitsu Siemens Scaleoview D22W-1
asi okolo 70E
70-75€. Na grafiku asi nie je vhodný. Ale najlepšie by to vedel povedať uplink ten sa v tom vyzná.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
TFT nie je priamo určený na grafiku, ale na hry, filmy a pod [kvôli rýchlosti odozvy, keď vyšli prvé verzie "grafických" panelov, tak mali otrasnú odozvu, zatiaľ čo TNkové panely ju mali už okay, neskôr sa však dotiahli aj tie profi]. Na grafiku sú originálne určené panely s technológiou zobrazovania iPS, S-iPS, AS-iPS, iPS-Pro [videl som ho len v telkách], H-iPS, E-iPS, AFFS, MVA, A-MVA, S-MVA, PVA, S-PVA a ASV [tak isto len telky] - z jednoduchého dôvodu - vernosť zobrazovania farieb a pozorovací uhol. Čo sa týka odozvy a následných tieňov [alebo duchov], tak vedú TNkové panely, avšak s mizerným podaním farieb.
Low end na grafiku ponúka napríklad ten HP čo mi teraz [pre]dal [zatiaľ
] Adoxtreme, konkrétne HP LP2475W S-iPS.
Normálne sú high endové S-iPS, iPS panely od značiek ako NEC, EiZO a iiYAMA, mid-rangové panely sú PVA, S-PVA a low-endové sú TNkové. Avšak - kvalitný TN dokáže nakopať zadnicu S-iPS displayu v hrách, filmoch a multimédiach.
Taktiež je celkom vhodné popozerať sa po LEDkových displayoch, ale len tých kvalitnejších, to je taká zlatá stredná cesta.
Tie ostatné technológie som moc nevidel použité v end-userských LCD paneloch, čo som vymenoval vyššie.
Ináč na webdesign je vhodné prakticky čokoľvek, ak Ti nezáleží na vernom podaní farieb a máš na háku [ako ja napríklad : )]. Keď máš tlačoviny, stačia Ti pantonové štítky s farbami a vidíš farby v reáli a máš na háku ako ich zobrazuje LCD panel
Low end na grafiku ponúka napríklad ten HP čo mi teraz [pre]dal [zatiaľ
Normálne sú high endové S-iPS, iPS panely od značiek ako NEC, EiZO a iiYAMA, mid-rangové panely sú PVA, S-PVA a low-endové sú TNkové. Avšak - kvalitný TN dokáže nakopať zadnicu S-iPS displayu v hrách, filmoch a multimédiach.
Taktiež je celkom vhodné popozerať sa po LEDkových displayoch, ale len tých kvalitnejších, to je taká zlatá stredná cesta.
Tie ostatné technológie som moc nevidel použité v end-userských LCD paneloch, čo som vymenoval vyššie.
Ináč na webdesign je vhodné prakticky čokoľvek, ak Ti nezáleží na vernom podaní farieb a máš na háku [ako ja napríklad : )]. Keď máš tlačoviny, stačia Ti pantonové štítky s farbami a vidíš farby v reáli a máš na háku ako ich zobrazuje LCD panel