Nevie sa na mňa ani pozrieť...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
L.E.n
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nevie sa na mňa ani pozrieť...

Príspevok od používateľa L.E.n »

Volá sa Lenka... Páči sa mi tri roky... už to bude dokonca vyše troch rokov... jasné že vtedy som inak premýšľal, ale teraz... je to takmer rovnaké... Milujem keď sa smeje... milujem pohľad jej krásnymi hnedými očami...:) Stále je milá, veselá... Proste všetko. Akurát... som jej to pred štvrť rokom povedal, čo bola osudová blbosť. Som totiž trochu (trochu dosť) hanblivý; minimálne som bývaval... teraz sa to zmenilo... no proste sme sa často nerozprávali, tak vraj kvôli tomu ma odmietla (povedala jej kamarátka)... Na chvíľu sa to odmlčalo, prestali sme si písať a tak... potom sa to zase vrátilo do normálu, dokonca sa mi zdalo že komunikujeme ešte viac ako predtým :) No len cez internet... v reále... sme začali teraz (s partiou) chodiť von... A ona sa mi nevie ani pozrieť do očí. Ani raz sa nám nestretol pohľad, ani raz sa na mňa nepozrela a keď už mi niečo povedala, pozerala sa inde. Čo mám spraviť? Nechcem stratiť dobrú kamarátku, toto mi predsa nemôže robiť... :?
helicos
Darca
Darca

Re: Nevie sa na mňa ani pozrieť...

Príspevok od používateľa helicos »

no mne sa zda ze s tebou nic nechce mat aspon ak si jej to naozaj povedal ze co k nej citis , tak mi to pipada ze ked ta nehce ani vidiet a ked si jej to naozaj vedel ze sa na teba naozaj ani nepozriet tak to nema víznam sa s nou trapiť :?
ja viem ze nehces stratit dobru kamosku ale asi ja tu nevidim ine vidhodisko :?
Rachman
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Rachman »

Ja zazivam presne to iste...ani laska :( ani kamaratstvo :( a pomaly už ale iste ani kamaratka ôen cez internet..
Tez som jej povedal asi to co ty a odvtedy ako keby sa to useklo :(
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ale môže, nebudeš veriť, ale tiež sa mi stalo niečo podobné :) akoby sa v nich niečo zlomilo, zaseklo. No ako mi nedávno povedala, všetko má svoj čas, ak jej aj naďalej budeš dávať najavo že o ňu stojíš a nie je ti ľahostajná, pri troške šťastia sa súčasný stav bude zlepšovať. No záruku na to, že budete šťastný neviem dať. Alebo je tu druhá možnosť, že to ostane v tejto podobe, budete si rozumieť, ale iba keď ťa neuvidí, na veréjnosti sa budete tváriť, že sa nič nestalo, ale blbý pocit tam bude vždy.
Sumár: buď budeš kašlať na to a zmieriš sa s tým, alebo jej budeš ukazovať, že ti stojí za to a možno povolí (riziko je v tom, že pri zlom kroku sa to môže ešte viac dosrať).
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ako napisat last_knight mas len dve moznosti ... mozem ti napisat co by som spravil ja, proste by som to neriesil nechal tak klepol si na hlavu ze "3 roky" ? ...alee ked zaspominam spätne ked toto bola tema kde som hlavne prispieval a ja mal take problemy tak sa ti ani necudujem a dnes sa uz len spätne smejem nad mojimi problemami a temami ktore sa tu riesili ..ale sak tak sa clovek uci :) treba skusat zakopnut kde co pokazit olutovat strapnit sa atd...aaaa casom sa vsetko zmeni a na dobre obrati...mozno by si mohol skusit aj priamy rozhovor proste si ju oddychytit skusit sa otvorene s nou porozpravat aky mas z toho pocit ze chapes to ako sa od teba strani potom ako si sa jej priznal o svojich citov ale ze nechces v nej stratit kamaratku, alebo to proste neries nechaj tak uvidis ako sa to vyvinie chapem ze sa nad tym trapis rozmyslas nad tym a nic na tom nezmeni ani to co tu ktokolvek z nas napise, ale moja rada, nechaj to proste tak, lietaj von s partiou aj nadalej uzivaj si zivota aaa netrap sa...a ked sa chces uz trapit ani raz ta nenapadlo ze za tie 3-4 roky sa okolo teba pohybovalo a stale pohybuje aj kopec inych dievcat aaa ze si mozno len zbytocne prehnane zamerany prave na nu ked si uz mohol davno byt s lepsou ..nech uz urobis cokolvek GL :wink: ..a hlavne ak sa strapnis nieco pokazis alebo sa to cele dokasle hlavu hore, minimalne za seba mozem povedat ze mam kopec trapnych a hlupych zazitkov a podobnych lamani si hlavu nad holkou ale to k tomu uz proste patri a casom sa na tom uz len budes smiat :D :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

súhlasím. môžeš pokračovať v trápení, môžeš sa s ňou pokúsiť porozprávať, tak či tak je šanca že zo seba urobíš ešte väčšieho blbca, alebo kašli na to a choď sa zabaviť. Myslíš, že ona vysedáva doma a celé dni premýšľa nad tým čo si urobil, alebo čo by ona urobila?
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

last_knight - máš pravdu, jej je to určite voľné... :) Dávať jej na javo že o ňu stojím nemá zmysel, nakoľko jej sa páči každý druhý v jej veku z mesta... Napr. Sme vonku, prezváňa sa dookola s chlapcom X, potom sa obzrie, "Aha tam je chlapec Y", potom sa zarozpráva s kamarátkou o chlapcovi Z... Správa sa ako dieťa, alebo ako modelka čo si môže vyberať (pritom, povedzme si na rovinu, nevyzerá tak že by sa za ňou niekto obzrel keby ju nepozná a ide okolo..).
slavo120 - tiež máš pravdu, skúsim si to nevšímať a nechať to tak, snáď sa to zmení.. :) Akurát teraz to tak neberiem, no verím že - ako hovoríš - raz sa na tom zasmejem..

Vďaka všetkým :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak teraz neviem - chces s nou byt kamarat, alebo nieco viac?

Ak kamarat, tak by som to skusil vziat tou najjednoduchsou cestou - "ser na to, co bolo bolo, ale kamarati mozeme byt furt, ne?"
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:Tak teraz neviem - chces s nou byt kamarat, alebo nieco viac?

Ak kamarat, tak by som to skusil vziat tou najjednoduchsou cestou - "ser na to, co bolo bolo, ale kamarati mozeme byt furt, ne?"
Kamarát. Na niečo viac by som po tom všetkom už nemal žalúdok.
Niečo takéto som sa jej už snažil naznačiť... ale ona furt, ani sa nepozrie, ak mi niečo hovorí, hovorí so sklonenou hlavou, atď... jednoducho za tri dni čo sme boli vonku (spolu cca. 15 hodín) sa mi ani raz nepozrela do očí.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

ja som takto zabil 2 roky...

kasli na to uplne, veta, ktoru napisal Fabo "ser na to, co bolo bolo, ale kamarati mozeme byt furt, ne?" nefunguje.... aspon u mna nie, proste ten vztah uz nebude nikdy taky kamaratsky ako predtym a ty sa k tomu budes furt vracat, city neo****s...
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ing. FijoK - máš pravdu... dnes sme boli s partiou zase vonku... a ja som sa od kamarátky dozvedel čo sa dialo minulé dni za mojim chrbtom...

Boli sme štyria, išli sme na kofolu, nikto nechcel len ja a ONA*. Tak som šiel kúpiť, keď som sa vrátil hrobové ticho, nikto nič nehovoril len ostatní kamaráti sa na mňa pozerali a dačo naznačovali... potom mi povedali čo sa stalo. ONA sa rýchlo vypýtala kamarátky nech sa vymení, lebo nechce sedieť pri mne, tá na ňu vyletela že prečo sa ku mne tak správa keď sa snažím byť jej kamarát, ona nič nechápala len si myslela že sú všetci proti nej... stále básni o nejakom chlapcovi, potom ten chlapec zavolá kamarátke a spýta sa: - Kde ste? - Vonku, ideš tiež? - Je tam aj ONA? - Je... - Tak nič; - jednoducho je naivná, tak naivná ako som bol ja doteraz a dúfam že tiež padne na hubu ako som padol ja... (nieže by som bol neprajný či zlý človek, ale po tých troch rokoch falošného kamarátstva... ach...).

* = tá o ktorej sa bavíme
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Takychto vymletych a namyslenych dievcat jesto furu..Kasli nanu, nech sa ti akokolvek paci..Nech si radsej chodi s takymi co sa pretvaruju a trepu jej aka je super a neviem co..Vsak ona sa popali neboj ;)
last_knight
Light Professional
Light Professional

jj, popraj jej všetko dobré a kašlať na ňu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

L.E.n napísal:Ing. FijoK - máš pravdu... dnes sme boli s partiou zase vonku... a ja som sa od kamarátky dozvedel čo sa dialo minulé dni za mojim chrbtom...

Boli sme štyria, išli sme na kofolu, nikto nechcel len ja a ONA*. Tak som šiel kúpiť, keď som sa vrátil hrobové ticho, nikto nič nehovoril len ostatní kamaráti sa na mňa pozerali a dačo naznačovali... potom mi povedali čo sa stalo. ONA sa rýchlo vypýtala kamarátky nech sa vymení, lebo nechce sedieť pri mne, tá na ňu vyletela že prečo sa ku mne tak správa keď sa snažím byť jej kamarát, ona nič nechápala len si myslela že sú všetci proti nej... stále básni o nejakom chlapcovi, potom ten chlapec zavolá kamarátke a spýta sa: - Kde ste? - Vonku, ideš tiež? - Je tam aj ONA? - Je... - Tak nič; - jednoducho je naivná, tak naivná ako som bol ja doteraz a dúfam že tiež padne na hubu ako som padol ja... (nieže by som bol neprajný či zlý človek, ale po tých troch rokoch falošného kamarátstva... ach...).

* = tá o ktorej sa bavíme
:smt033 jedinym slovom, ze P.....A. K teme, vidno ze holka spada do kategorie kráv, s tym nic nespravis kopec je takych. S takou sa ani nekamarat, lebo pride backup recovery, a ty sa nato chytis, alebo dakto z tvojej partie, a tebe to bude este viac luto. Jednoducho, je jasne ze ona niekoho chce, a ten niekto ju moze mat pekne v riti tak? (aspon tak som to zatial pochopil)
cize sa jej moze kludne stat ze narazi, co myslis? co spravi primitivny dievcensky mozog? Odmietol ju chlapec, tak sa pride vyplakat nikomu z partie, bud kamaratke alebo chlapcovi ako si ty, mozno tvoj kamos, proste by si bol pre nu len ako zaloha, v priade ze sa na scene objavi lepsi znova by vyrazila po nom, ty by si ostal na ocot. TO ti pisem dopredu uz daleku buducnost. Ja len zeby si vedel, takze srat krasne nato, a na tvojom mieste by som sa tu krávu aj snazil dostat prec z partie lebo je to ocividne kráva a kravy maju tendenciu robit problemy a rozpory medzi kamaratmi.
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz - pochopil si správne, aj keď jej sa pomaly páči polovica Nitry, kde sa pozriem, tam je niekto kto sa jej páči...
Vďaka vám všetkým.. :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

L.E.n napísal:qwerty-xyz - pochopil si správne, aj keď jej sa pomaly páči polovica Nitry, kde sa pozriem, tam je niekto kto sa jej páči...
Vďaka vám všetkým.. :)
:) no cize co ? LOCK temy?
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal: :) no cize co ? LOCK temy?
No kľudne.. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

interesting.gif
(520.94 KiB) 449 stiahnutí
Dievca potrebuje zistit ze nie je Pupkom sveta. Bud jej k tomu pomozes alebo to zisti sama.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja len dodam ze asi prvykrat v zivote suhlasim s qwerterminatorom co to :O
Napísať odpoveď