V/I: HDD
V/I: HDD
čaute mám doma jeden HDD Seagate ST3300820A (300GB, 7200rpm, Ultra-ATA/100). nakoľko mám v PC už dva S-ATA HDD, tak by som chcel tento Seagate vymeniť za iný S-ATA HDD. možno niekto z Vás by mal na výmenu nejaký iný HDD. značka je mi ukradnutá, záruka tiež. len potrebujem, aby bol na 100% funkčný a bez vadných sektorov. ja tiež ku nemu nemám záruku. je ale v 100% stave a bez vadných sektorov. spravil som rýchly scan cez HD Tune Pro a HDD je ok. tu je aj screen. HDD je naformátovaný. ak by bol záujem o výmenu, tak spravím aj kompletný scan na sektory. výmena by bola možná iba v okolí BA alebo PK. iba výmeny. ponúkam ho aj mimo fóra.
Re: V/I: HDD
S tým 30 sekundovým screenom tu moc nepochodíš, ... Sprav klasicky scan, bez quick mode. Kolkokrát sa mi stalo že tneto quick sken klamal. 
-
barbarossa
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
aky je dovod vymeny???vymena za mensi ci vacsi??
dôvod: nakoľko mám v PC už dva S-ATA HDD, tak by som chcel tento Seagate vymeniť za iný S-ATA HDD
tu je full scan toho HDD...a najlepšie by bolo za HDD s cca rovnakou veľkosťou...takže za HDD S-ATA s kapacitou okolo 300GB...
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2010, 19:41)
up...stále aktuálne...
tu je full scan toho HDD...a najlepšie by bolo za HDD s cca rovnakou veľkosťou...takže za HDD S-ATA s kapacitou okolo 300GB...
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2010, 19:41)
up...stále aktuálne...
-
Peter_Retep
VIP
sry za offtopic ale odkial mas prosim ta to nadherne pozadie?