zmena IP
zmena IP
Ludia, poreboval by som pomoc dostal som perma ban na jednom cs servery od jedneho admina o ktorom vie kazdy ze dava bany kazdemu kto je trosku skill a ani si ho nepreveri, tak prosim nejaky navod na zmenu ip aby som tam mohol hrat dalej
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: zmena IP
Bany sa nedavaju len tak a nie za skill. Takze ziadaj unban alebo si najdi iny server, ved je ich plno. Pri tvojom Chelle by mohol byt problem zmenit IP, asi len poziadat providera o zmenu IP.
IP ti moze zmenit jedine provider takze mas smolu
-
Tailor
Medium Star
Hide-My-Ip.com, zmení ti Ip 2x 3x , takže ak budeš zase cheatovať máš smolu
ano Hide IP urcite bude frcat na CSTailor napísal:Hide-My-Ip.com, zmení ti Ip 2x 3x , takže ak budeš zase cheatovať máš smolu
-
Tailor
Medium Star
tk nato srat , nabuduce nech necheatuje

Ja som to len zle napisal chcel som tim povedat ze ked je niekto skill tak ten admin si o nom hned mysli, ze ma cheaty a ani si ho nepreveri ci ich naozaj ma, no nevadi co uz tak si asi fakt budem musiet najst iny server
-
Tailor
Medium Star
Tak žiadaj o unban, a či má demo že cheatuješgerwood napísal:Ja som to len zle napisal chcel som tim povedat ze ked je niekto skill tak ten admin si o nom hned mysli, ze ma cheaty a ani si ho nepreveri ci ich naozaj ma, no nevadi co uz tak si asi fakt budem musiet najst iny server
Ja steam mam ale tento server pouzival nizke protokoly takze som na nom mohol hravat len cez Non-Steam, a bol to dobry server hral som na nom uz od kedy som zacal hravat cs a inak ak mate nejaky dobry server tak ho sem pls pridajte lebo momentalne nemam ziadny taky na ktory by som chodil pravidelne...ExtrA napísal:ale velka cast adminov cheatuje
a uz len zato ze im to povies ti daju BAN:D takze najdi iny server a hraj tam alebo si kup steam:D
-
hojko
Site Admin
gerwood: Trebars skus tento: http://www.hojko.com/cs-1-6-server-hojk ... 99527.html 
-
Tailor
Medium Star
Mame náš :gerwood napísal: Ja steam mam ale tento server pouzival nizke protokoly takze som na nom mohol hravat len cez Non-Steam, a bol to dobry server hral som na nom uz od kedy som zacal hravat cs a inak ak mate nejaky dobry server tak ho sem pls pridajte lebo momentalne nemam ziadny taky na ktory by som chodil pravidelne...
Kód: Vybrať všetko
http://tvojazona.net/