Poker
Re: Poker
Nevie niekto poradit ako je to s freerollmi na PS? Na kazdy treba vstupenku a ked prejdem do sekcie kvalifikacie tak sa v tom vobec nevyznam, ci vstupenky su univerzalne?
//
V tunajsom pokerklube su vypisane turnaje. Vedel by mi niekto vysvetlit tie cisla?:
No Limit Hold´em Unlimited Rebuy+Add on chips (1500/1500/5000) 5+5+10
//
V tunajsom pokerklube su vypisane turnaje. Vedel by mi niekto vysvetlit tie cisla?:
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Buy-in je 5E, dostanes 1500chipov, pocas turnaja mas moznost kedykolvek sa rebuynut za 5E (rebuy predpokladam, ze vies co znamena - ked vypadnes dostanes znova za 5E 1500chipov). Add-on je mozny nielen pri vypadnuti ale v podstate kedykolvek medzi handami a je to 5000chipov za 10E. Niekedy byva nastaveny limit do kedy si mozes dat addon - napr. 2hodiny, 6levelov atd ...mi-chau napísal:Nevie niekto poradit ako je to s freerollmi na PS? Na kazdy treba vstupenku a ked prejdem do sekcie kvalifikacie tak sa v tom vobec nevyznam, ci vstupenky su univerzalne?
//
ja som sa este nikdy nestretol ze by si si addon mohol kupit kedykolvek pocas hry. zvycajne to bolo po skonceni rebuyt0m4s3 napísal:Buy-in je 5E, dostanes 1500chipov, pocas turnaja mas moznost kedykolvek sa rebuynut za 5E (rebuy predpokladam, ze vies co znamena - ked vypadnes dostanes znova za 5E 1500chipov). Add-on je mozny nielen pri vypadnuti ale v podstate kedykolvek medzi handami a je to 5000chipov za 10E. Niekedy byva nastaveny limit do kedy si mozes dat addon - napr. 2hodiny, 6levelov atd ...
5e - 1500 chipov a hras
ked dojdu, hocikolkokrat do urceneho limitu (ja som sa stretol na live poker zvacsa po 1,5hod / 3levely) mozes si kupit za 5e zas 1500e.
ak sa skonci urceneho limitu (napr. 3level), je pauza, mozes si kupit za 10e 5000chipov.
Rebuy mozes kupovat, ked mas menej ako BB, hoci na internete je to az po vycerpani vsetkych chipov (na pkr. to takto funguje)
ked dojdu, hocikolkokrat do urceneho limitu (ja som sa stretol na live poker zvacsa po 1,5hod / 3levely) mozes si kupit za 5e zas 1500e.
ak sa skonci urceneho limitu (napr. 3level), je pauza, mozes si kupit za 10e 5000chipov.
Rebuy mozes kupovat, ked mas menej ako BB, hoci na internete je to az po vycerpani vsetkych chipov (na pkr. to takto funguje)
hra sa to rozne. hore v slimaku (BA) bol klub all in kde pred prvou rukou bolo mozne davat rebuy, ale iba tym, ktory mali menej ako pociatocny stack. teda blindom. V Redute (BA) zas hrali pravidlo, menej ako BB, teda az ked mal niekto mensi stack ako BB, mohol dat rebuy.
S addonom som sa stretol fakt iba v tych pauzach..
Treba hrat Freezout bez /reb/add aspon ludia neblbnu. Ved si pametam situaciu, 5e bol vstup, a chlapik do pauzy dal asi 20all inov. hral sa, skusal stastie, no nakoniec mal celkom slusny stack a na "ozajstny" freez (po pauze) bol leader..
S addonom som sa stretol fakt iba v tych pauzach..
Treba hrat Freezout bez /reb/add aspon ludia neblbnu. Ved si pametam situaciu, 5e bol vstup, a chlapik do pauzy dal asi 20all inov. hral sa, skusal stastie, no nakoniec mal celkom slusny stack a na "ozajstny" freez (po pauze) bol leader..
plusminus tak ma napadlo ze ty si tu jeden z tych lepsich hracov a odporucil by som ti na Unibet herni Unibet Open Freeroll Satelite.Je to vlastne freeroll o vstupenku na dalsi turnaj.Za nim nasleduju este dva turnaje o vstupenky a v tom tretom je vyhra vstupenka na Golden Sands v bulharsku.Vstupenka zahrna 1650€ buy in 350€cok na cestu a tak dale.Dokopy to cini asi 2750€.Myslim ze sa to oplati skusit
ale jasne, ze sa dockasmi-chau napísal:Takze na PS sa asi nedockam nejakeho Freerollu o prachy bez vstupenky ci FPP, je tak?
vacsina z nich sa da najst cez google (stranky typu http://freeroll-pw.blogspot.com/ ) , avsak na tie "lukrativnejsie" sa tak lahko nedostanes (na ne aj tak zvacsa treba aj pozvanku a nejaky zakladny BI )
Diego: Sokujes ma
ja lepsi hrac ? hraval som pravidelne live, kedze som si napisal uver na krk, riskujem uz len na nete aj to o male love
(80/20 cash/freez)
To co pises je satelite turnaj, a to ja nemusim, iked cena je lakava. je to priliz vela turnajov, kde sa treba umiestnit, kazdy jeden turnaj hras 5-6 hodin
a vieme ako to chodi na tych prvych turnajoch, K2 veselo all in, tvoja trojica z flopu pohori hned na turne a riveri 
Zas sa dostat na takyto turnaj na urovni moze byt pre hraca skvely zazitok (kamos co sa dostal do prahy cez pokerstars si po navrate po prvom dni myslel ze je gus hansen
troska mu to cvaklo na mozog ze je king)
Diego: co sa tyka unibetu ale aj ostatnych herni. Pre zaciatocnikov a ludi, co nemaju sa cas tomu venovat denne (tu na hojkovi asi vacsina), staci sa regnut vo dvoch herniach a hrat o real money len v tychto herniach. Freerolly vypustit, playmoney vykazat zo slovniku ! S unibetom nemam velke skusenosti, na titane sa mi cash hral celkom dobre. Teraz hravam na PKR, tam je to tiez celkom dobre, mimo najnizsich dvoch levelov..
Rasej zaplatit uvodnych 20e a hrat turnaje, freez o maly vstup, napr 1e
vyjde z toho na 19 turnajov a cert by v tom bol aby nevysiel ani jeden
Aby som nezabudol, ak nemate naladu, nehrajte ! vzdy prehrate..
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2010, 10:13)
To co pises je satelite turnaj, a to ja nemusim, iked cena je lakava. je to priliz vela turnajov, kde sa treba umiestnit, kazdy jeden turnaj hras 5-6 hodin
Zas sa dostat na takyto turnaj na urovni moze byt pre hraca skvely zazitok (kamos co sa dostal do prahy cez pokerstars si po navrate po prvom dni myslel ze je gus hansen
Diego: co sa tyka unibetu ale aj ostatnych herni. Pre zaciatocnikov a ludi, co nemaju sa cas tomu venovat denne (tu na hojkovi asi vacsina), staci sa regnut vo dvoch herniach a hrat o real money len v tychto herniach. Freerolly vypustit, playmoney vykazat zo slovniku ! S unibetom nemam velke skusenosti, na titane sa mi cash hral celkom dobre. Teraz hravam na PKR, tam je to tiez celkom dobre, mimo najnizsich dvoch levelov..
Rasej zaplatit uvodnych 20e a hrat turnaje, freez o maly vstup, napr 1e
vyjde z toho na 19 turnajov a cert by v tom bol aby nevysiel ani jeden
Aby som nezabudol, ak nemate naladu, nehrajte ! vzdy prehrate..
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2010, 10:13)
ak si dobre pametam, su to dva friendlist-y, teda musis ho klasicky pozvat, ci pridat ako priatela. najdes si ho podla mena.malyivko napísal:poviete mi niekto ako si pridam niekoho koho mam len v poker priateloch na facebooku do normalnych?
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bad Beat?
btw. ked uz sem pisem mam moznost zohnat plastove hracie karty znacky Bicycle zrejme priamo od americkeho vyrobcu za pomerne dobre ceny. Myslim ze o kvalite Bicycle tu nemusim hovorit. Chcel by som sa teda informovat ci by bol o ne zaujem aj tu? Islo by najma o klasicke rider back verzie ale dali by sa zohnat aj ine verzie. Cena by bola podla objednanych balickov (cim viac = tym mensia cena).
Ked tak PM.
Kód: Vybrať všetko
***** Hand History for Game 9085327847 *****
$5 USD NL Texas Hold'em - Friday, April 02, 18:53:32 CEST 2010
Table Table 169272 (Real Money)
Seat 3 is the button
Total number of players : 9/9
Seat 5: Achinsk24 ( $5.23 USD )
Seat 8: RotakesParty ( $5 USD )
Seat 4: Viperman93 ( $2.71 USD )
Seat 6: andrey_yalta ( $2 USD )
Seat 2: kpr14 ( $7.48 USD )
Seat 7: mishu09 ( $2.24 USD )
Seat 1: skirabbit ( $4.10 USD )
Seat 9: snajper000 ( $2 USD )
Seat 3: tanja_g33 ( $1.84 USD )
Viperman93 posts small blind [$0.02 USD].
Achinsk24 posts big blind [$0.04 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Viperman93 [ 7s 3h ]
mishu09 calls [$0.04 USD]
RotakesParty folds
skirabbit calls [$0.04 USD]
kpr14 folds
tanja_g33 folds
Viperman93 calls [$0.02 USD]
Achinsk24 checks
** Dealing Flop ** [ 7h, 2s, 3d ]
Viperman93 checks
Achinsk24 checks
mishu09 checks
skirabbit checks
** Dealing Turn ** [ 7c ]
Viperman93 checks
Achinsk24 bets [$0.10 USD]
mishu09 calls [$0.10 USD]
skirabbit folds
Viperman93 raises [$0.20 USD]
Achinsk24 folds
mishu09 calls [$0.10 USD]
** Dealing River ** [ Ac ]
Viperman93 bets [$0.31 USD]
mishu09 raises [$0.62 USD]
Viperman93 is all-In [$2.16 USD]
mishu09 is all-In [$1.38 USD]
mishu09 shows [ 7d, Ad ]a full house, Sevens full of Aces.
Viperman93 shows [ 7s, 3h ]a full house, Sevens full of Threes.
Viperman93 wins $0.47 USD from the side pot 1 with a full house, Sevens full of Threes.
mishu09 wins $4.43 USD from the main pot with a full house, Sevens full of Aces.Ked tak PM.
- Prílohy
-
- bicycle-cards-m.jpg (25.22 KiB) 871 zobrazení
-
- bicycle-cards2-s.jpg (10.05 KiB) 871 zobrazení
nahoď cenu za 2 balíčkyviper1993 napísal:Bad Beat?btw. ked uz sem pisem mam moznost zohnat plastove hracie karty znacky Bicycle zrejme priamo od americkeho vyrobcu za pomerne dobre ceny. Myslim ze o kvalite Bicycle tu nemusim hovorit. Chcel by som sa teda informovat ci by bol o ne zaujem aj tu? Islo by najma o klasicke rider back verzie ale dali by sa zohnat aj ine verzie. Cena by bola podla objednanych balickov (cim viac = tym mensia cena).Kód: Vybrať všetko
***** Hand History for Game 9085327847 ***** $5 USD NL Texas Hold'em - Friday, April 02, 18:53:32 CEST 2010 Table Table 169272 (Real Money) Seat 3 is the button Total number of players : 9/9 Seat 5: Achinsk24 ( $5.23 USD ) Seat 8: RotakesParty ( $5 USD ) Seat 4: Viperman93 ( $2.71 USD ) Seat 6: andrey_yalta ( $2 USD ) Seat 2: kpr14 ( $7.48 USD ) Seat 7: mishu09 ( $2.24 USD ) Seat 1: skirabbit ( $4.10 USD ) Seat 9: snajper000 ( $2 USD ) Seat 3: tanja_g33 ( $1.84 USD ) Viperman93 posts small blind [$0.02 USD]. Achinsk24 posts big blind [$0.04 USD]. ** Dealing down cards ** Dealt to Viperman93 [ 7s 3h ] mishu09 calls [$0.04 USD] RotakesParty folds skirabbit calls [$0.04 USD] kpr14 folds tanja_g33 folds Viperman93 calls [$0.02 USD] Achinsk24 checks ** Dealing Flop ** [ 7h, 2s, 3d ] Viperman93 checks Achinsk24 checks mishu09 checks skirabbit checks ** Dealing Turn ** [ 7c ] Viperman93 checks Achinsk24 bets [$0.10 USD] mishu09 calls [$0.10 USD] skirabbit folds Viperman93 raises [$0.20 USD] Achinsk24 folds mishu09 calls [$0.10 USD] ** Dealing River ** [ Ac ] Viperman93 bets [$0.31 USD] mishu09 raises [$0.62 USD] Viperman93 is all-In [$2.16 USD] mishu09 is all-In [$1.38 USD] mishu09 shows [ 7d, Ad ]a full house, Sevens full of Aces. Viperman93 shows [ 7s, 3h ]a full house, Sevens full of Threes. Viperman93 wins $0.47 USD from the side pot 1 with a full house, Sevens full of Threes. mishu09 wins $4.43 USD from the main pot with a full house, Sevens full of Aces.
Ked tak PM.