MS v hokeji 2010
-
casualties
Medium Expert
MS v hokeji 2010
Už niekto vie aká bude zostava?
-
Sagittarius
Guru
Re: MS v hokeji 2010
Nikto, ani Hanlon, Filc a Bondra... 
kedy vlastne začina MS?
07. 05. - 23. 05
Demitra a Visna nepridu.
Demitra a Visna nepridu.
No podľa mňa tých hráčov nepríde viac.
Boje o záchranu sú tohto roku ideálne si myslím. 
Ja toho Hanlona dosť ľutujem. Po OH si možno myslel, že ako sa pochlapí a predvedie na jeho 1. šamionáte za Slovensko. No určite netušil, že naši extraligisti (lebo ich bude mať k službám) sú z iného cesta ako tí, čo hrali na OH. A pri našom SZĽH to bude aj jeho posledný šampionát so Slovenskom, pretože na niekoho sa vina za neúspech hodiť proste musí. 
Ja to nedokážem pochopiť, prečo hráči z NHL neprídu. Aký majú k tomu dôvod? Ťažká sezóna? Myslím si, že tie 2 týždne by ich fakt nezabili.
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Demitra v jednom clanku asi minuleho alebo predminuleho roku vysvetloval neochotu nasich hracov chodit reprezentovat resp oschotu Rusov a inych chodit na MS. Predstav si, ze nemas ziadnu skolu, nic len vies hrat hokej, ale ten nemozes hrat cely zivot, len tak maximalne do 35-40. Takze snazis sa usetrit co najviac, resp to niekde investovat. Ale ked sa zranis 5rokov pred koncom kariery, v zmluve mas klauzulu, ze ked sa zrani inde ako v nhl, tak ti nebudu vyplacat vyplatu a ty ostanes na "mizine". A teraz k tym zahranicnym, stat im plati niekolko milionove poistky, aby prisli hrat.
Profik - v obdobi okolo roku 2000 kedy sme mali najvacsie uspechy, vyplacala sa vtedy ta poistka? hraci chodili.
Teraz je take vseobecna nevola prist na MS. Ale tak zas sa ani netreba cudovat. 14.4 konci zakladna cast NHL, a az 7.5 zacinaju MS. Predsa je to nejaky cas co sa treba udrzovat v tempe, vo forme. Tak a neviem ci by si ty tie 3 tyzdne poctivo trenoval, udrziaval kondicku alebo isiel niekde oddychnut po sezone, s rodinou atd.
Ale potom ako ty hovoris, je tu riziko zranenia a myslim, ze to je tiez jeden z najvaznejsich faktorov.
Teraz je take vseobecna nevola prist na MS. Ale tak zas sa ani netreba cudovat. 14.4 konci zakladna cast NHL, a az 7.5 zacinaju MS. Predsa je to nejaky cas co sa treba udrzovat v tempe, vo forme. Tak a neviem ci by si ty tie 3 tyzdne poctivo trenoval, udrziaval kondicku alebo isiel niekde oddychnut po sezone, s rodinou atd.
Ale potom ako ty hovoris, je tu riziko zranenia a myslim, ze to je tiez jeden z najvaznejsich faktorov.
-
hojko
Site Admin
profik: V pripade hracov ako je Demitra, Gaborik, Visnovsky, Hossa a dalsie hviezdy, ktore v NHL mame je zbytocne sa bavit o tom, ze ci si nieco usetrili do dochodku alebo nie, pretoze s ich milionovymi platmi si uziju vysoky nadstandard este aj ich deti.
ja ti poviem kde je problem, problem je v tom, ze v szlh je velky bordel.Shwollo napísal:Ja to nedokážem pochopiť, prečo hráči z NHL neprídu. Aký majú k tomu dôvod? Ťažká sezóna? Myslím si, že tie 2 týždne by ich fakt nezabili.
-
badboy007
Star
Tímy, v ktorých hrajú ich nechcu pustitShwollo napísal:Ja to nedokážem pochopiť, prečo hráči z NHL neprídu. Aký majú k tomu dôvod? Ťažká sezóna? Myslím si, že tie 2 týždne by ich fakt nezabili.
NHL je jeden velky bordel, tak isto ako szlh
To by ich stalo vela $
Ved nechcu urobit ani prestavku na ZOH 2014
Ved nechcu urobit ani prestavku na ZOH 2014
-
casualties
Medium Expert
Dúfam, že nedopadneme ako minulý rok...s tými Čechmi ako sme prehrali, tak to bola katastrofa...aj s Maďarskom sme ledva, ledva vyhrali a to Maďari sú úplne noví nováčikovia...Verme našim a hneď nerobme závery, že by sme mali hrať o záchranu, ale aspoň to 4.miesto ako v Kanade...
Nerobíme závery, hľadíme na to z tej realistickej stránky 
-
Misuliatko
Expert
Ja som na nete citala hracov co by mohli prist hrat. Dufam ze si autor clanku robil srandu z toho kto by sa mohol postavit do branky. Nemam nic proti Lasakovi ale no.........
Z NHL v pripade nepostupu/vypadnutiu v play off zatial prislubili ucast Chara a Gaborik. Som zvedava kto sa k nim prida....(bojim sa ze nikto)
Z NHL v pripade nepostupu/vypadnutiu v play off zatial prislubili ucast Chara a Gaborik. Som zvedava kto sa k nim prida....(bojim sa ze nikto)
Celkovo mi MS prídu otrepané, stačilo by (bohato), ak by sa konali raz za 2 roky.
2010 OH, 2012 MS, 2014 OH, 2016 MS, 2018 MS....
A hneď by bola exkluzivita
A hneď by bola exkluzivita