Vsetko okolo YouTube
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Novy design YouTube?
Mne je to tak jedno, ja som rada, že mi ide, lebo väčšina ľudí sa sťažuje, že keď používajú FF, tak im nejde nič prehrať. Vôbec mi to nepríde neprehľadnejšie.
-
Soviet
Darca
Sila zvyku, ale tie komentare su fakt nedomyslene..Umna nic moc..Ale hlavne ze to ide 
-
peterxxx
Star
S tymi komentarmi suhlasim, nepaci sa mi ta kolonka kde su najlepsie hodnotene komentare...Napriklad pridem na video Pearl Jam a vzdy je tam "eddie veder" ( 15 palcov hore ) 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
celkom dobre az na tie komentare a na to ze mi uz nejdu tahat videa cez realplayer
Mne pride dost strohy, najprv som myslel, ze som nedopatrenim otvoril nejaku mobilovu verziu YT. Stacili by mozno nejake farebne odlisene stlpce v pozadi, nejaka svetla seda.. nejak extra mi to ale neprekaza, vo vseobecnosti zmeny celkom vitam.
fajn zmena podla mňa .... presunutie videí od užívateľa ktorého video práve pozerám, hore nad video je podľa mňa excelentné 
-
badboy007
Star
Ak chcete stary YouTube s5:
Chodte na tento link:
A potom kliknite hore na"Old YouTube", ako na screene.
Chodte na tento link:
A potom kliknite hore na"Old YouTube", ako na screene.
-
Drdek
Expert
podľa mňa je uplne hnusný a neprehľadný. Ešte že na Opere mám stále starú verziu
-
Hotwire
Addict
novy vzhlad je nepraktickejsi co sa tyka oblubenych videi..v starom som mal napravo zoznam a tam som si preklikaval videa apod....a v novom idem do oblubenych, kliknem na video...a ono mi to kur*a zrusi ten zoznam cize po kazdom prezreti musim ZNOVA a ZNOVA sa preklikavat k oblubenym videam lebo ma to vzdy odtial vyhodi...a aby to nestacilo tak k oblubenym sa nedostanem uz len jednym klikom na moj nick vpravo hore ale jak posledny ch*j musim kliknut na to a tam zvolit oblubene videa a az potom ma to hodi tam....nech sa a mna chlapci z youtube nehnevaju ale toto vymysleli totalne kretensky....mozno sa to da niekde prenastavit ale uz len fakt, ze to takto je na zaciatku z noveho designu robi menej user friendly ako bol stary...
Zo zaciatku s novym designom mi na opere videa sli vsetky ale casom prestavaju, teda v poslednej dobe narazam na videa ktore vypisuju to co je napisane v prvom prispevku. Inac videa ktore pisu ze potrebuju upgrade, idu na 100%(zatial) vo FF a v chorme podaktore nejdu.
Je to len sila zvyku...SchYzo napísal:bla bla
Tak ako väčšina bežných userov nadávala keď zmenili FB (a pritom bola to zmena k lepšiemu nakoniec)... Myslíš Filip, že by naschval silou mocou posrali ľuďom život?
Mne sa to zdá byť jednoduchšie no o trochu prehľadnejšie (až na tie hodnotenia, hviezdičky mohli nechať) a bulletin systém aspoň mne pripadá tak trochu málo využiteľný (keďže kto je registrovaný na Youtube je isto registrovaný na FB kde si píše statusy)
A ak chceš ten zoznam, tak choď do svojho profilu (múj kanál) v pravo oblíbená videa (klik na zobrazit vše) a voala máš v pravo stále ten zoznam (dúfam, že si toto myslel)
- Neviem prečo zrušili tie červené hviezdičky.
- Čo znamená to červené CC v tomto videu ?
(pozor trance!)
(pozor trance!)
Pokiaľ viem, malo by to byť niečo s nastavením titulkovKlingonka napísal:- Neviem prečo zrušili tie červené hviezdičky.
(pozor trance!)
-
Grim
Darca
...ide vám prihlásiť cez Operu? Lebo mne nie...stránka sa stále načítava a načítavala by sa asi aj týždeň, jednoducho mi prihlasovaciu stránku nenačíta...
-
nestik
Medium Professional
Mne cez firefox nejde videá prehrávať ostatné prehliadače v pohode neviem v čom je chyba
predstav si že ani mne sa nedá prihlásiť cez operu, dokonca mi nejde ani gmail.com vyskúšaj to prosím ťa či ti to ide a daj mi vedieťGrim-Reaperka napísal:...ide vám prihlásiť cez Operu? Lebo mne nie...stránka sa stále načítava a načítavala by sa asi aj týždeň, jednoducho mi prihlasovaciu stránku nenačíta...
-
Grim
Darca
...no Analytics mi nejde na Opere, takže počítam že ani gmail nepôjde...ako keby Google blokoval Operu...ale niet divu, potrebuje aby niektorí Operisti prešli na Chrome...
mne sa tam nejako nezda diskusia pod video.. je to neprehladne 
no výborne aspoň viem že niesom sámGrim-Reaperka napísal:...no Analytics mi nejde na Opere, takže počítam že ani gmail nepôjde...ako keby Google blokoval Operu...ale niet divu, potrebuje aby niektorí Operisti prešli na Chrome...
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2010, 22:41)
mne sa ten ich dizaj fakt absolútne nepáči. Myslel som si že si zvyknem ale to sa vážne nedá.Chýbajú mi tam tie hviezdičky a taktiež to čo si ty spomínal tie komentáre sú strašne neprehľadné..akožePatjo napísal:mne sa tam nejako nezda diskusia pod video.. je to neprehladne