k veci.. mám notebóók acer aspire 1410 ( starší kúsok ) a ked sa chcem pripojiť na Wifi router ták to nejde.. dám hladať siete a pekne mi sieť nájde ale dám ju načítavať, zadám heslo.. pripája sa a tá tabulka zmizne a nič sa nedeje.. newiete čo stým je
Notebóók a wifi
Notebóók a wifi
čawte.. už mám nerf a ták som sem napísal aby ste mi pomohli..
k veci.. mám notebóók acer aspire 1410 ( starší kúsok ) a ked sa chcem pripojiť na Wifi router ták to nejde.. dám hladať siete a pekne mi sieť nájde ale dám ju načítavať, zadám heslo.. pripája sa a tá tabulka zmizne a nič sa nedeje.. newiete čo stým je
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Notebóók a wifi
A dole pri hodnach? Ti uakze co? Ze je pripojene / obmedzene / nepodarilo sa pripojit?
-
Daniel9911
Professional
Re: Notebóók a wifi
No tak chyba može byt aj v routri aj v notebooku skus si pozret spravcu zariadeni ci tam nahodou nema zlty otaznik alebo vykricnik ak hej tak mas problemy s ovladacom na wifi ako nie tak mas asi zle nastaveny wifi router