Hry na NTB ktore budu bezat
Hry na NTB ktore budu bezat
Zdravym mam ntb 1,9ghz 1gb ram mam vystu a virtualnu grafiku 303mb chcel by som poradit aj nejake starsie aj novie hry ktore by natom rozbehal vopred dakuje
Re: Hry na NTB ktore budu bezat
Na tom si moc hier nezahras. Napriklad take CSko, Half Life 1, NFS Hot Pursuit 2, NFS Underground mozno, Colin McRae 2.0, 3, Sniper Elite a ine starsie hry
Staršie série NFS, CoD 2, nejaký Medal Of Honor atď. Zbytočne inštalovať hry na taký NB.
btw. Vysta
"Vista"
btw. Vysta
Na CoD2 zabudni. Ja mam raz taky notebook ako on a ide mi to tak maximalne na strednych detailoch, bez AA a zo slabsim rozlisenim.
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
podla mna tam ma 2jadro a ani sam o tom nevie lebo neviem ktory blazon by daval na 1,9Ghz vistu.... a isiel by ti tam ak to je fakt len 1,9Ghz jedno jadro asi aj NFS Carbon..
No ja som videl aj notebook s procesorom Intel Celeron Mxx 1.6GHz a mal predinstalovanu Vistu. Kamarat ma tiez na Celerone 1.6GHz (tusim) Windows 7.
Tam nejde o to aky tam je procesor, ale zdielana grafika nie je na hry. To je akurat na take hry ako Solitare, Miny.... Mozno by to utiahlo aj take nieco, co som napisal vyssie. Ked uz CoD tak maximalne CoD 1, aj to nepojde na Maximalnych detailoch. Tipujem Slabych - Strednych (skor tie slabe) detailoch na rozliseni 640x40 - 800x600 (skor 640x480) 0x AA.
Tam nejde o to aky tam je procesor, ale zdielana grafika nie je na hry. To je akurat na take hry ako Solitare, Miny.... Mozno by to utiahlo aj take nieco, co som napisal vyssie. Ked uz CoD tak maximalne CoD 1, aj to nepojde na Maximalnych detailoch. Tipujem Slabych - Strednych (skor tie slabe) detailoch na rozliseni 640x40 - 800x600 (skor 640x480) 0x AA.