Reklamné okno
Reklamné okno
Caute
Potreboval by som nejaký Javascript, prostredníctvom ktorého sa pri načítaní stránky otvorí aj reklama napr Etarget v okne, ktoré sa bude stále posúvať a zobrazovať až do vtedy, kym užívateľ neklikne napr na krížik /close/ v tomto okne. Viete ho niekto?
Potreboval by som nejaký Javascript, prostredníctvom ktorého sa pri načítaní stránky otvorí aj reklama napr Etarget v okne, ktoré sa bude stále posúvať a zobrazovať až do vtedy, kym užívateľ neklikne napr na krížik /close/ v tomto okne. Viete ho niekto?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Reklamné okno
...to je tak otravná reklama, že ti radšej ani nenapíšem ako sa to robí...nebuď debil a neznepríjemňuj pobyt na stránke svojim návštevníkom...
Tak tak.Asi najnepríjemnejší spôsob vnucovania reklamy
hej vy dvaja myslivci ved si vypnite JavaScript ked sa vam to tak prieci
-
Grim
Darca
...to si uhádol. Ja sa budem obmedzovať kôli nejakému trubirohovi...to určite...
Ja potrebujem reklamu s rozmermi 300x300 px ktorá sa bude posúvať a jednoducho, keď na nu niekto klikne na krížik tak sa zatvorí a už nezobrazí. myslím, že je to lepšie ako to pchať niekde do obsahu. keď si zavrie tak sa zavrie, ale v tom obsahu to nezavrie. Tam je to skôr doterné.
-
audiotrack
VIP
keď ti to mám robiť, to by som radšej zkopíroval z nejakej stránky
Takže si takú nájdi a ukradni si to (alebo sem daj link na takú stránku pokiaľ to nebude warez a niekto ti pomôže to zkopírovať)
-
JanJanuska
Medium Expert
Je to doternejší typ reklamy, aj keď sa to na prvý pohľad možno nezdá. Pretože (vo väčšine prípadov) nútiš používateľa kliknúť, aby reklamu zavrel... Na klasické zobrazenie bannerov si už ľudia zvykli a viac menej ich ignorujú.
No dobre ale z niečoho treba žiť. Pre mňa su doernejšie tie obrovské reklamy čo bežia na weboch typu aktualne.sk, ktore sa pomaly zavriet nedaju. Momentalne som nenašiel nejaku stranku kde je taketo okno. Takže až natrafím to tu dám.
no mne nevadi ta reklama ako taka je to informacia a tie maju byt na webe ale ked niekto robi cez flashe alebo javascripty take co cerpaju procesor na pomaly 100% tak tym by som najradsej poslal tolko spojeni ze by im transformator vyhorel ...
a z programovacieho hladiska to je nieco ako reklamnydiv.display='' poziciu das absolutnu a budes pozicovat vzhladom na levy okraj a pripocitavat scroll-bar poziciu nieco take alebo mas aj tie stmavovacie blbosticky cez to jquery teraz .
a z programovacieho hladiska to je nieco ako reklamnydiv.display='' poziciu das absolutnu a budes pozicovat vzhladom na levy okraj a pripocitavat scroll-bar poziciu nieco take alebo mas aj tie stmavovacie blbosticky cez to jquery teraz .
Takže audiotrack. Objavil som nejaku takuto reklamu tu:http://www.pocasie.engros.sk/weather/?loc_id=LOXX0026
Vlavo dole by mala byt reklama na Pelikana a okno sa posuva a zavrie sa manualne. Takyto script by bol originalny. Dik.
Vlavo dole by mala byt reklama na Pelikana a okno sa posuva a zavrie sa manualne. Takyto script by bol originalny. Dik.
Skus dat medzi body :
a este daj niekde do body toto:
a chod na http://www.pocasie.engros.sk/advert-left2.js a "ukradni" si ten skript a nezabudni si zmenit info o tom ako sa vola a jeho adresu na ten tvoj "ukradnuty" skript( zmen v tom prvom kode(javascripte)).
A este zmen ten druhy html kod z http://adresabanneru.sk/bannernevemaky.html na to co potrebujes a este popripade si mozes zmenit velkost banneru(width a height)
Snad to funguje, kukol som to zbežne a nemám záujem to testovať na mojom webe.
Potom informuj o uspechu/neuspechu.
Kód: Vybrať všetko
<script type='text/javascript' src="http://tvojweb.sk/nieco.js"></script>Kód: Vybrať všetko
<div id="eurobody" style="width:250px;height:250px;background-color:#ffffff;">
<iframe src="http://adresabanneru.sk/bannernevemaky.html" width="250" height="250" scrolling="No" frameborder="0" style=""></iframe>
</div>A este zmen ten druhy html kod z http://adresabanneru.sk/bannernevemaky.html na to co potrebujes a este popripade si mozes zmenit velkost banneru(width a height)
Snad to funguje, kukol som to zbežne a nemám záujem to testovať na mojom webe.
Potom informuj o uspechu/neuspechu.
No vytvoril som si www.xxx.sk/reklama.js tam som daj ten subor javascriptu co som skopcil.
TEDA:
Potom som hned za body dal
<script type='text/javascript' src="http://xxx.sk/reklama.js"></script>
<iframe src="KOD" width="300" height="300" scrolling="No" frameborder="0" style=""></iframe>
</div>
No lenze sa zobrazi len hned vpavo hore to okno o danom rozmere a v nom ten kod. Pričom nie je navrchu, nescroluje a ani tam nie je moznost zavretia okna.
TEDA:
Kód: Vybrať všetko
function ScrollInfo(){
var obj = document.getElementById('eurocalc');
if(obj != undefined){
var scroll = getPageScroll();
var size = getCalcPageSize();
obj.style.display = 'block';
obj.style.top = (size[1] + scroll[1] - 283) + 'px';
//obj.style.left = '0px';
}
}
function AllowScroll(){
ScrollInfo();
window.onscroll = ScrollInfo;
}
addLoadEvent(AllowScroll);
function hideCalc() {
if(obj != undefined){
obj.style.left = '-250px';
}
var obj = document.getElementById('euroclose');
if(obj != undefined){
obj.style.display = 'none';
}
var obj = document.getElementById('euroopen');
if(obj != undefined){
}
}
function showCalc() {
if(obj != undefined){
var scroll = getPageScroll();
var size = getCalcPageSize();
obj.style.top = (size[1] + scroll[1] - 283) + 'px';
obj.style.left = '0px';
}
var obj = document.getElementById('euroopen');
if(obj != undefined){
obj.style.display = 'none';
}
var obj = document.getElementById('euroclose');
if(obj != undefined){
}
}
function addLoadEvent(func){
var oldonload = window.onload;
if (typeof window.onload != 'function'){
window.onload = func;
} else {
window.onload = function(){
oldonload();
func();
}
}
}
function getPageScroll(){
var yScroll;
if (self.pageYOffset) {
yScroll = self.pageYOffset;
} else if (document.documentElement && document.documentElement.scrollTop){
yScroll = document.documentElement.scrollTop;
} else if (document.body) {
yScroll = document.body.scrollTop;
}
arrayPageScroll = new Array('',yScroll)
return arrayPageScroll;
}
function getCalcPageSize() {
var myWidth = 0, myHeight = 0;
if( typeof( window.innerWidth ) == 'number' ) {
//Non-IE
myWidth = window.innerWidth;
myHeight = window.innerHeight;
} else if( document.documentElement && ( document.documentElement.clientWidth || document.documentElement.clientHeight ) ) {
//IE 6+ in 'standards compliant mode'
myWidth = document.documentElement.clientWidth;
myHeight = document.documentElement.clientHeight;
} else if( document.body && ( document.body.clientWidth || document.body.clientHeight ) ) {
//IE 4 compatible
myWidth = document.body.clientWidth;
myHeight = document.body.clientHeight;
}
//window.alert( 'Width = ' + myWidth );
//window.alert( 'Height = ' + myHeight );
size = new Array(myWidth,myHeight);
return size;
}<script type='text/javascript' src="http://xxx.sk/reklama.js"></script>
<iframe src="KOD" width="300" height="300" scrolling="No" frameborder="0" style=""></iframe>
</div>
No lenze sa zobrazi len hned vpavo hore to okno o danom rozmere a v nom ten kod. Pričom nie je navrchu, nescroluje a ani tam nie je moznost zavretia okna.
Ty myslivec ked na cestach jazdia blazni tak ja prestanem jazdit?Ty asi radsej zacni chodit do skoly lebo to co pises je somarinajuho napísal:hej vy dvaja myslivci ved si vypnite JavaScript ked sa vam to tak prieci
-
awtt
Medium Professional
skús toto (už si to doupravuj podľa seba, kodovanie, validita atď.., a ak nechceš použivať jquery tak si tu funkciu prepíš)
- Prílohy
-
- reklama.zip
- (32.66 KiB) 17 stiahnutí
Krasa vyborne ide moc krat dik
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 18:37)
Ozaj dik za pomoc. Este by ma zaujimal kod, vdaka ktoremu moze obrazok alebo banner iba scrollovat ako sa pohybuje posuvnik po zvislej rovine.
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2010, 17:44)
Mam jeden problem s umiestnenim krizika na zavretie reklamneho okna. Ako ho mozem dat NAD reklamne okno. Ak ho nacentrujem do okna, kde je reklama, tak ho prekryje banner. ja tento krizik chcem dat nad spominany banner. Ako to upraviť.
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 18:37)
Ozaj dik za pomoc. Este by ma zaujimal kod, vdaka ktoremu moze obrazok alebo banner iba scrollovat ako sa pohybuje posuvnik po zvislej rovine.
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2010, 17:44)
Mam jeden problem s umiestnenim krizika na zavretie reklamneho okna. Ako ho mozem dat NAD reklamne okno. Ak ho nacentrujem do okna, kde je reklama, tak ho prekryje banner. ja tento krizik chcem dat nad spominany banner. Ako to upraviť.
-
awtt
Medium Professional
z-index
a ako nastaviť ten index aby bol krizik nad bannerom a nie pod.
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2010, 22:06)
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2010, 22:06)