Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Dá sa neako spraviť, aby som si mohol zahrať singleplayer na MP mapách proti AI. Chcel by som totiš trochu potrénovať vo vrtulníku a v klasickom MP nieje na to dosť času a hlavne nechcem blokovať helinu, keď ju ešte neviem dobre ovládať. V BF2 nebol problém tam bol SP riešené práve takto, no tu je SP ako kampaň čo je fain, ale na druhú stranu by som uvítal aj tú mošnosť vyskúšať si MP mapi a módy s AI. Tak dá so to neako urobiť?
Tjn ja by som sa tiez rad naucil lietat ale nechcem to brat zbytocne len aby som to o chvilu rozje*al 
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
myslite ze da sa niekde najst ta hudba z radia v leveli kde behas dole kopcom v zime z domu do domu aby si nezamrzol?
BOL TO TAKY RUSKY HOUSE
BOL TO TAKY RUSKY HOUSE
sak ked chcete lietat tak si najdite prazdny server a lietajte kolko chcete
-
p4ra
Redeemer
V pripade, ze budete chciet, tak mozete prist na nase 2 nove servery:
Europe:
- [SONAF] Hardcore - Amsterdam | http://WWW.SONAF.NET
United States Of America:
- [SONAF] Hardcore - Dallas | http://WWW.SONAF.NET
Obidva servery su na Hardcore mode.
Mozete sa k nam pridat aj na Teamspeak 3:
- 72.233.68.90:9988
See you.
Europe:
- [SONAF] Hardcore - Amsterdam | http://WWW.SONAF.NETUnited States Of America:
- [SONAF] Hardcore - Dallas | http://WWW.SONAF.NETObidva servery su na Hardcore mode.
Mozete sa k nam pridat aj na Teamspeak 3:
- 72.233.68.90:9988See you.
Zdravím, chcem si kúpiť hru kôli multiplayeru a zaujímajú ma 2 veci :
1, O kolko je hra náročnejšia v MP oproti SP ? Je tam značný pokles FPS ( samozrejme záleží, čo sa práve deje ) ale váš osobný odhad ? Budú výrazné rozdiely pri 8 a 32 hráčoch ? ( u mňa je brzdou X1950XT, ale SP ide okej )
2, Bude mi na MP stačiť T-Com ADSL ( 2Mbit down, 0,256-0,384 Mbit up ) ? Na konkurenta - Modern Warfare 2 stačil bohato
1, O kolko je hra náročnejšia v MP oproti SP ? Je tam značný pokles FPS ( samozrejme záleží, čo sa práve deje ) ale váš osobný odhad ? Budú výrazné rozdiely pri 8 a 32 hráčoch ? ( u mňa je brzdou X1950XT, ale SP ide okej )
2, Bude mi na MP stačiť T-Com ADSL ( 2Mbit down, 0,256-0,384 Mbit up ) ? Na konkurenta - Modern Warfare 2 stačil bohato
Tak mne sa zda ze MP ide lepšie ako SP
net stači v poho
net stači v poho
-
chlapec10
Addict
priznam sa net v poho, ale pokles FPS dost velky pre mna.
SP som mal na plnych detajloch, MP musim medium, a neni to zrovna super
SP som mal na plnych detajloch, MP musim medium, a neni to zrovna super
-
Andrew007
Guru wannabe
Cfte, chalani mam tu jeden problem ktory mi dost lezie na nervy a tym padom sa hra stane nehratelnou. Prechadzam SP a hra mi robi akesi sekance, ktore nie su koli tomu ze by som mal nedostatocny komp. Hra slape pod x3 na 3,8Ghz, 5770 1gb,4GB DDR3. Len pre info som napisal zostavu aby ste vedeli na com som. Hra normalne slape, nastavenia vidite na fotke, len hra akosi seka furt ked napr. sprintujem ci prechadzam s jipom po pusti. Neviem to opisat presnejsie, ked sa nenajde riesenie spravim cez fraps minutovy gameplay aby ste vedeli co je to zac.

//Edit: Catalyst som aktualizoval na 10.3 .
//Edit: Catalyst som aktualizoval na 10.3 .
-
hojko
Site Admin
Andrew007: Zaujimave, neskusal si sledovat cinnost disku, ci prave v tom momente nedochadza k citaniu z disku, ktore by mohlo to trhnutie sposobovat???
-
Norick98
Medium Star
andrew najvacsimi zaberakmi su anti aliasing a to HBAO skus vypnut a uvidis ci sa to zlepsi
-
Andrew007
Guru wannabe
Hojko : nie, praveze furt ekd hram HDD nepracuje a ani vobec sa nepoti, mam Seagate Barracudu 7200
to Norick98: Aj to som uz skusalm vypol som HBO a ostalo to iste, AA som znizil na 4x a nakoniec som ho aj vypol, stale to iste. Tie sekance nie su doslova sekance, len kazde oko si to vsimne ze to neide tak ako ma. Este upresnim ze tie sekance sa prejavia v 3-4 sek. intervale. Behom dna upnem video.

to Norick98: Aj to som uz skusalm vypol som HBO a ostalo to iste, AA som znizil na 4x a nakoniec som ho aj vypol, stale to iste. Tie sekance nie su doslova sekance, len kazde oko si to vsimne ze to neide tak ako ma. Este upresnim ze tie sekance sa prejavia v 3-4 sek. intervale. Behom dna upnem video.
robí ti to len v SP?
ak myslíš to čo ja tak aj ja som si to všimol
ak myslíš to čo ja tak aj ja som si to všimol
-
Andrew007
Guru wannabe
Opak tak to ti povedat neviem kedze zatial hrajem len crack verziu a originalku si kupim neskor.

a myslíte, že sa mi to oplatí kúpiť pre mulťák, keď v SP mám v priemere letmo nad 25FPS a prípadne, keby v multiplayeri FPS klesli ? Z nastavení mám všetko na medium ( tiene low ), Anizo 4x, AA nie akurát textúry na high ( pokial sa nemýlim, tak textury sa ukladajú do RAMky a tej mám cca 5gb volnej ) a rozlíško 1280x1024, obsluhuje to X1950XT a [email protected]. Na novú grafiku sa chystám ale až cez leto
/ ma napadlo, nedaju sa tiene uplne vypnut alebo pohrat s nastaveniami v nejakych konfiguracnych suboroch?
/ ma napadlo, nedaju sa tiene uplne vypnut alebo pohrat s nastaveniami v nejakych konfiguracnych suboroch?
ja som take problemy nemal s cracknutou verziou, ale v cracknutej som mal o dost menej FPS kedze mi tam CPU vyuzivalo na nejakych 70%. V originalke to ide na 95% (E8400 4.4Ghz).Andrew007 napísal:Opak tak to ti povedat neviem kedze zatial hrajem len crack verziu a originalku si kupim neskor.
// zmylil som sa.. aj v originalke v SP tak isto vyuziva CPU, v MP mi to ide prakticky v kuse cez 90%.
-
p4ra
Redeemer
Ak hru hras viackrat denne a medzitym nerestartujes pocitac, otvor si Task Manager, a skus sa pozriet, ze ci sa ti zavreli procesy, kt. maju na starosti Bad Company 2. Niekedy sa stane, ze ich tam bezi aj 5-6, ked si si hru zapol viackrat za den. Je to bug, ze napr. na niektorych masinach sa neukonci, a preto to musis urobit manualne ty (to je moj pripad), a pritom mam originalku.
Da sa hrat tato hra online bez origa?
/narazky ze nemam origo si prosim nechajte pre seba, niesom na ne zvedavy
-
chlapec10
Addict
a co tak nespamovat a precitat si predosle strany, konkretne PRVU predoslu stranu?Guczmann napísal:Da sa hrat tato hra online bez origa?
Ale usetrim ti klikanie, NEDA SA
ale tie ceny su niekde fakt symbolicke. Za key zaplatis na niektorych strankach cca. 600 predoslych korun. Oplati sa to kupit, pecka je to.Guczmann napísal:Da sa hrat tato hra online bez origa?