Zdravim. Mam takyto problem. Uz dlhsie sa poznam s jednym dievcatom (18). Priemerne dievca co sa tyka vzhladu, ziadna je*acka ale s nezvycajnou aurou urcite viete aky typ myslim
Asi pred mesiacom som ochorel a musel som ist do nemocnice kde som spoznal fakt sexy dievca (avsak nic vazne len taky kamaratsky vztah). Ta prva baba ma vsak prisla navstivit. Super, tesil som sa. No prave prepustali tu babu s ktorou som sa spoznal v nemocnici...pozdravili sme sa, prehodili par slov a odisla. Dalej som travil cas normalne s navstevou...nevyzerala ze by ziarlila alebo nieco take.
No na druhy mi napise ze ide s niekym von sa zabavit...vecer mi zase napisala ze skoncila v tom a tom podniku. Takym dost provokacnym sposobom (alebo som len privelmi vztahovacny ?) Odpisal som jej ze som trochu zaziarlil a ze sa mi paci viac ako kamaratka..
Odpoved : Ze nechape ze asi ma privela alkoholu v sebe (pritom viem ze pije sporadicky a opatrne)
Normalne ak spolu niekde ideme je mila, zabavna, dotyka sa ma...atd.
Neviem velmi rozoznavat zenske signaly...som tazky introvert.
Odvtedy si nepiseme nic...nechapem to.
O co jej vlastne ide ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: O co jej vlastne ide ?
tak sa jej znova ozvi, a povedz jej (povezd, nie napíš!) čo si tou sms myslel. Že ti pripadalo že žiarli a podobne. Pekne si to vydiskutujte, a uvidíš či vôbec žiarlila alebo to bol len tvoj pocit
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm blbe ale mam taky pocit ze ziarli skor ona ako ty...mozno ju to trosku vzalo a nechcela sa o teba delit...taktiez asi cakala nieco viac ale sama sa neodhodlala...a suhlasim s audiom
Hah ... no ak tvrdí, tá tvoja, že všetko je OK a pritom ti píše hentaké SMS tak to znamená, že buď žiarli alebo (čo je podľa mňa to isté) si ju ranil a chce ti to vrátiť. To nerieš, proste ženské berú iné ženské ako konkurenciu, a keď je ešte aj krajšia tak maš oheň na streche. Len akosi im nedochádza, že tými SMS ťa len fajn naserú resp., že o ne budeš skorej strácať záujem ako behať za ňou ako králik, keď ti napíše, že sa ide zabaviť do podniku a ešte ťa aj stíha informovať o tom, že ani nevie, v ktorom podnku skončila, a že mala vypité.
Dobre koniec bullshitov. Zhrniem to. Skrátka si sňou vydiskutuj, že je to len kamarátka, ktorú si spoznal v nemocnici a nič viac a bla bla bla (obkecávačky), a že nechceš aby sa menila a robila chu****, lebo bla bla bla. (toto ale uprav do slušnej reči).
PS: keď ti ma toto robiť zakaždým, keď stretneš dáku známu tak sa na ňu vykašli, lebo je to škoda nervov.
Dobre koniec bullshitov. Zhrniem to. Skrátka si sňou vydiskutuj, že je to len kamarátka, ktorú si spoznal v nemocnici a nič viac a bla bla bla (obkecávačky), a že nechceš aby sa menila a robila chu****, lebo bla bla bla. (toto ale uprav do slušnej reči).
PS: keď ti ma toto robiť zakaždým, keď stretneš dáku známu tak sa na ňu vykašli, lebo je to škoda nervov.
Toto!COTHW napísal:PS: keď ti ma toto robiť zakaždým, keď stretneš dáku známu tak sa na ňu vykašli, lebo je to škoda nervov.
Ja mám tiež ten pocit, že to dievča žiarli viac ako ty. Jednoducho videla, ako si sa lúčil s tou "sexy pacientkou" a možno sa jej to dotklo, pokiaľ k tebe cíti niečo viac. To by bolo dobré čím skôr vydiskutovať, na čom si, čo očakávaš a naopak. To, že si uzavretý, znamená, že asi jej len tak nepovieš všetko na rovinu, čo cítiš a podobne, ale nejaké náznaky by nemuseli byť zlé. Každopádne ty ju máš teda radšej ako kamarátku, tak by si jej to mal povedať, aby si si neskôr nevyčítal, že si to neskúsil 
Takto nemusí to byť len čisto žiarlivosť typu, že sa jej páči, i keď tomu dávam aj ja najväčšie šance ale každopádne sa bojí, že o teba príde, buď to ako o kamaráta alebo niečo viac.
Pa
co vlastne riesis ked ani z jednou nic vlastne nemas? Skus poriesit viac a potom sa ukaze aj ostatne..
co vlastne riesis ked ani z jednou nic vlastne nemas? Skus poriesit viac a potom sa ukaze aj ostatne..