Salvia Divotvorna
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Salvia Divotvorna
Jasne ked ma politicka strana v programe marihuanu tak je zazalovana za propagaciu psychotropnych latok ale nikomu nevadi ked sa nelegalne latky predavaju na internete.. Sa z toho zobud a povedz ujovi policajtovi nech si nastuduje zakon
-
johnykilla
Light Star
Mne osobne je to u ritneho otvoru, odkaz odovzdam, zobudzat sa nemienim lebo ked ti s tym zacne varit pan policajt nemyslim si ze ho posles takto jednoducho dopc
(btw ked si taky pravnik povedz mi kde presne je napisane ze salvia nieje nelegalna)
-
pishta
Light Professional
V zakone nemusi byt napisane ze NIEJE NELEGALNA(co nieje zakonom zakazane je povolene) ... ale ze JE NELEGALNA ... co v zakone nieje 
kde je napisane, ze je nelegalna? Keby nelegalna bola, tazko by ju niekto predaval na internete, kde ma v kontaktoch meno, tak ako tu http://products.plantae.sk/tropicke-rastliny.htm .johnykilla napísal:Mne osobne je to u ritneho otvoru, odkaz odovzdam, zobudzat sa nemienim lebo ked ti s tym zacne varit pan policajt nemyslim si ze ho posles takto jednoducho dopc(btw ked si taky pravnik povedz mi kde presne je napisane ze salvia nieje nelegalna)
-
johnykilla
Light Star
Vyborne ovecky, a je niekde v zakonniku vypisany zoznam vsetkych psychotropnych latok ktore su nelegalne?
-
zvonenie33
Light Professional
Ano.
A nie nemienim to pre teba hladat.
A nie nemienim to pre teba hladat.
wikipedia
Media stories generally raise alarms over Salvia's legal status and are sometimes headlined with comparisons to LSD or other psychoactive substances. Parental concerns are raised by focusing on salvia's usage by younger teens—the emergence of YouTube videos purporting to depict its use being an area of particular concern in this respect. The isolated and controversial suicide of Brett Chidester received much media attention.
Salvia divinorum remains legal in most countries and, within the United States, is legal in the majority of states. However, some have called for its prohibition. While not currently regulated by US federal drug laws, several states have passed laws criminalizing the substance.
niekde proste zakazana je, niekde nie je....
a tu mozes hladat kolko chces, ale salviu ani jej zlozky tam nenajdes
http://www.sukl.sk/buxus/docs/Inspekcia ... /Z_139.pdf
Media stories generally raise alarms over Salvia's legal status and are sometimes headlined with comparisons to LSD or other psychoactive substances. Parental concerns are raised by focusing on salvia's usage by younger teens—the emergence of YouTube videos purporting to depict its use being an area of particular concern in this respect. The isolated and controversial suicide of Brett Chidester received much media attention.
Salvia divinorum remains legal in most countries and, within the United States, is legal in the majority of states. However, some have called for its prohibition. While not currently regulated by US federal drug laws, several states have passed laws criminalizing the substance.
niekde proste zakazana je, niekde nie je....
a tu mozes hladat kolko chces, ale salviu ani jej zlozky tam nenajdes
http://www.sukl.sk/buxus/docs/Inspekcia ... /Z_139.pdf
Takisto: http://www.racetechmx.com/shop/cart.php ... _list&c=30
Citujem:
Citujem:
- Nemůže dojít k předávkování po užití listů.
- Šalvěj není návyková.
- Šalvěj je legální ve většině zemích.
- Její účinky jsou relativně krátkého trvání a poměrně rychle se vrátí do normálu.
- Šalvěj zřídka produkuje nežádoucí vedlejší účinky, nebo kocovinu.
-
MasifBEATs
Zablokovaný
pekne
-
pishta
Light Professional
jednoznacne klasicke vodne,velky vrch a tryskova zapik 
-
MasifBEATs
Zablokovaný
Obednal som z arcanum Salvia divinorum 5X extrakt - 1 gram ... ideme to hulit traja ... myslite ze aspom jednemu nam z toho nieco bude ?? ideme to dat cez FAJKU , tu dochodcovsku , cez sitko a budeme tam prikladat zapalovac aby sa uvolnovala ta SALVATIUM 1 ci ako sa to vola ... budeme mat z toho nejake stavy ? Dik .
Zis marja, sak zahul a uvidis, to su mi je*le otazky..
-
mr_margera
Medium Professional
omg, otázky... Kašli na fajku a daj si vodné. Bude vám z toho určite niečo, šak máš 1g 5x extraktu... tipujem, že to ide páchať prvý krát, tak si davaj pozor nech to nepreženete a hlavne sa nezlaknite stavu (už aj také prípady som videl, že ľudia to ťažko rozdýchavali)MasifBEATs napísal:Obednal som z arcanum Salvia divinorum 5X extrakt - 1 gram ... ideme to hulit traja ... myslite ze aspom jednemu nam z toho nieco bude ?? ideme to dat cez FAJKU , tu dochodcovsku , cez sitko a budeme tam prikladat zapalovac aby sa uvolnovala ta SALVATIUM 1 ci ako sa to vola ... budeme mat z toho nejake stavy ? Dik .
na 5x by som sa vykaslal si mal kupit rovno 20x a mas pokoj.mr_margera napísal:
omg, otázky... Kašli na fajku a daj si vodné. Bude vám z toho určite niečo, šak máš 1g 5x extraktu... tipujem, že to ide páchať prvý krát, tak si davaj pozor nech to nepreženete a hlavne sa nezlaknite stavu (už aj také prípady som videl, že ľudia to ťažko rozdýchavali)
-
mr_margera
Medium Professional
hm...fajnšmeker tuším... ale hej, 20x a 5x neporovnateľná. tipujem že tuto človek to ide skúšať prvý krát, takže jemu bude tá 5x akurát.
Huliči, feťáci, odstreľte si hlavy...
Spammeri, moralisti a posthunteri - nechodte na internet
Keď prestanete húliť tie sračky tak ok.. Ja som húlil a som si to uvedomil, že to boli sračky a ničili mi život, peniaze, kamarátov, rodinu, pohľad na svet, prestal som s tým, prestaňte aj vy, budete lepšími ľudmi.. hoci zážitky zažité v iných stavoch sa nedajú popísať ako neprospešné, marihuana mi v niektorých prípadoch otvorila oči!mi-chau napísal:Spammeri, moralisti a posthunteri - nechodte na internet
To, ze to tebe pokazilo zivot neznamena, ze ostatni sa tiez nevedia ovladat.
Tiež som si to hovorilmi-chau napísal:To, ze to tebe pokazilo zivot neznamena, ze ostatni sa tiez nevedia ovladat.