Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa kali520 »

Co sa tyka tych antagonistickeho treningu, hughito si trochu mimo coldrain ma pravdu a to aj v tom sposobe cvicenia, odcvicim bench, vydycham (ale nie moc dlho cca 60 seknud) robim pritahy, vydycham a opat idem bench

Inak v tom tbt by som ten antagonisticky trening moc neriesil, lebo problem vzdy nastane s ramenami. Takze by som ich hodil do noh alebo hocicoho ineho. Napr idem antagonisticky cecky a chrbat, potom pojdem tymto sposobom drepy a nejaky tlaky na ramena a potom zase antagonisticky biceps triceps. V ziadnom pripade by som nerobil nieco take ze crhbat biceps, ked uz tak skor chrbat triceps.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som ten biceps a chrbát napísal čisto na príklad, lebo to tak napísal mulatt v tej pôvodnej správe, samozrejme, že by sa to malo cvičiť tak, ako to rozpísal Coldrain, čo ale v skutočnosti nie je vždy možné, hlavne v menších posilňovaniach. Pre mňa je u nás cvičiť aj samotný antagón dosť luxus, mať zabraté 2 stanovištia naraz. Takže niekedy som rád, že vôbec niečo skombinujem.

A ten antagón sa má cvičiť tak, ako som písal, proste si nachystám jednoručky na bicák a fr. tlak na triceps, odcvičím biceps a hneď idem na triceps, až potom pauza, ktorá je však 2xdlhšia, ako medzi normálnymi sériami.
To je dosť krutá makačka.
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Ja som ten biceps a chrbát napísal čisto na príklad, lebo to tak napísal mulatt v tej pôvodnej správe, samozrejme, že by sa to malo cvičiť tak, ako to rozpísal Coldrain, čo ale v skutočnosti nie je vždy možné, hlavne v menších posilňovaniach. Pre mňa je u nás cvičiť aj samotný antagón dosť luxus, mať zabraté 2 stanovištia naraz. Takže niekedy som rád, že vôbec niečo skombinujem.
Ja som mal tiez ten isty problem ale ta sa to velmi chytro vyriesit:

1. Chodit ked tam nikto neni :lol:
2. Cvicit s tou istou cinkou. Napr mal som bench a s tou istou cinkou som is odcvicil aj pritahy potobne to bolo aj na ruky atd.. Problem bol akurat v tom ze som hordeole prehadzoval zavazia.
hughito napísal:A ten antagón sa má cvičiť tak, ako som písal, proste si nachystám jednoručky na bicák a fr. tlak na triceps, odcvičím biceps a hneď idem na triceps, až potom pauza, ktorá je však 2xdlhšia, ako medzi normálnymi sériami.
Ja som to robil tak jak to pisal coldrain a to z jedneho dovodu a to je to vydychanie. Ked ides na dany cvik hned, si vycerpany a o niekolko percent ti ubuda sila a s vahou ktorou by si normalne dal nejakych x opakovani das teraz menej. A najma v tej faze kde mas 18 opakovani, to si fakt neviem predstavit ako by som po 18 opakovaniach drepu isiel este davat okamzite nejaky rumunsky mrtvy tah tiez s 18 opakovaniami. Je to akurat tak dost krute pre CNS co sa rovna pretrenovanie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som to cvičil tak, ako som písal a pri o tom aj zostanem.
Áno, je to makačka, je to kruté a to práve ide. 8)
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Ja som to cvičil tak, ako som písal a pri o tom aj zostanem.
Áno, je to makačka, je to kruté a to práve ide. 8)
No neviem ci by malo ist zrovna o pretazenia CNS a nasledne pretrnovanie ale ako myslis.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nedavno som spozoroval jednu vec v posilke co som si doteraz nevsimol, aj ked sa uz celkom oteplilo, niektori chalani(povedzme si, ze su to tí vacsi) furt chodia naobliekani jak cibule tz tielko, triko dalsie triko a mikina a hrube teplaky, postupne cast ztoho zhodia ako cvicia ale aj tak koncia pomerne neumerne naobliekani voci teplote v posilke, ma to nejaky konkretny dovod, ci len zla termoregulacia? :D
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Jednoduchy dovod - udrziavaju sa v teple, predchadzaju zraneniu. Lepsie, ked si viac obleceny ako keby ti malo v tielku fukat na ramena a mal by si sa zranit. Chladnejsie klby, slachy a svaly su stuhnute a nachylnejsie na zranenie.
hughito
Redeemer
Redeemer

ColdRain napísal:nedavno som spozoroval jednu vec v posilke co som si doteraz nevsimol, aj ked sa uz celkom oteplilo, niektori chalani(povedzme si, ze su to tí vacsi) furt chodia naobliekani jak cibule tz tielko, triko dalsie triko a mikina a hrube teplaky, postupne cast ztoho zhodia ako cvicia ale aj tak koncia pomerne neumerne naobliekani voci teplote v posilke, ma to nejaky konkretny dovod, ci len zla termoregulacia? :D
Nechcú aby im boli vidieť nálepky na bicákoch po ihlách. :wink:
ColdRain
Addict
Addict

hughito napísal: Nechcú aby im boli vidieť nálepky na bicákoch po ihlách. :wink:
hehe, to by stacilo jedno triko ;)
cize to pomaha predchadzat zraneniam?
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

To prechladnutie nie je sranda. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Neprajem nikomu také nachladnutie krížov. Bolesť ako sviňa, ledva sa postavíte, a keď už, tak chodíte 10 sekúnd hrbatý s vypučeným zadkom a až potom kdesi-čosi sa narovnáte.. Dlho liečiteľné a kopec ďalších problémov.. Takisto jeden známy... Trošku ho ofúklo (vonku pekných 15 stupňov) a teraz má nútenú pauzu :) Môžete to vyvrcholiť do zápalu a to už je fakt v .....
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

Čaute, tak chcel by som si kúpiť nejaké jednoručky ale neviem sa rozhodnut tak potrebujem radu.. Chcem si zobrat nejake 10 kg ale jedna sa o rucku-tyč. Nasiel som na internete taketo: http://www.gamisport.sk/stolny-tenis/st ... -set-maly/ , a chcem sa spytat, ze ci je tam ta guma dobra atd.. ci sa to nezdeformuje a tak.. alebo si mam zobrat nejake obycajne jednorucky? Dakujem za odpovede..
ColdRain
Addict
Addict

naco to zbitocne prekraslovat? ma to byt nastroj na posilovanie nie modny doplnok...je to proste kus zeleza, kup to najlacnejsie co najdes, kludne v tescu, naco zbytocne vyhadzovat peniaze...ked je na cinke nejaka guma je velmi pravdepodobne ze ak sa cinka bude pouzivat guma casom odide...
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no v utorok chcem ist do hypernovy pozret sa po niecom. Tato cena mi pripada celkom dobra, mne nejde ze ako ta cinka vypada na tom mi nezalezi ale aby sa mi dobre drzala a aby sa mi dobre s nou posilovalo.. Tak mozno si zoberem obycajnu.. uvidim v utorok..
ColdRain
Addict
Addict

zvyknes si na vsetko, ked sa ti zle drzi kup si radsej rukavice na posilovanie ako predrazenu cinku, tie zuzitkujes aj vo fitku neskor
hughito
Redeemer
Redeemer

Aj tak je toto domáce cvičenie len dočasné, časom ti tie podmienky nebudú stačiť a vyrazíš do fitka.
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Aj tak je toto domáce cvičenie len dočasné, časom ti tie podmienky nebudú stačiť a vyrazíš do fitka.
Alebo sa nato vyseres uplne.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak som sa rozhodol, ze si kupim teda normalnu cinku a rukavice mam.. do fitka chcem zacat uz davnejsie chodit ale nemam s kym, ale teraz chce mozno zacat chodit kamos tak by som s nim zacal.. okej diky za radu :)
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

caute, chcel by som začať cvičiť tréningový plán ( U.S. NAVY SEALS modifikovaný) http://www.radsvetla.inky.sk/novic/reso ... ogramy.pdf co si o nom myslite ? malo by to byť hlavne na udržanie vo forme pretože som teraz docvičil HST a chcel by som daku zmenu najlepšie aby som nemusel chodiť do posilky...dik
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

tie sed lahy by som robil s nohami hore vyrysujes sa tak podstatne rychlejsie no a tych klikov by som aj pridal asi ;) good luck

//autoeditácia príspevku (06 Apr 2010, 17:48)
ja sa len chcem spytat cim by sa dali nahradit tie zhyby na hrazde??? nieco v domacich podmienkach co sa da lebo hrazda nam vraj bude roztlacat zarubnu teda to vravi on :/
ColdRain
Addict
Addict

nohy hore su zbitocne, zbitocne no zatazuje chrbat a rysuje sa stravou nie par brusakmi...
a doma sa bez cinky chrbat moc cvicit neda, maximalne tak medzilopatkove svalstvo klikami na uzko, ale to nie je v ziadnom pripade nahrada...ked by to roztlacalo zarubnu skus takuto hrazdu http://gym.sk/samodrziaca-zavesna-hrazda-p-797.html
Napísať odpoveď