dakujem za odpoved
tvorba pcitacovej hry
tvorba pcitacovej hry
prosim neviete ako vytvorim pcitacovu hru
dakujem za odpoved
dakujem za odpoved
Re: tvorba pcitacovej hry
Tipujem ze nemas este ani len obciansky.
nejaky komediant
som zvedavy jak ho kazdy splachne
som zvedavy jak ho kazdy splachne
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...vieme...matoh3 napísal:prosim neviete ako vytvorim pcitacovu hru
Nainštaluj si Microsoft Office...a skúšaj 
Ak by si chcel robit pocitacovu hru, stacia ti take tie bezne somariny co ucia na zakladnej - co to z programovania, co to z modelovania, co to z 2D grafiky a so schopnym timom podobnych nadsencov, mate hru ktoru nikto nebude hrat za par rokov zbuchanu. Rychlovka.
Ale ako na pcitacovu hru.. to sa najprv informujem, co to je vlastne za hra. To je taka ako vsetky ine, len tam chyba O? Tj, ako Pkemon, Cmand&Cnquer, Bishick, Blivion, Fallut, ci Dragn Age: Rigins? Potom je postup ako som pisal vyssie, len si pred pomenovanim hry vytrhnes O z klavesnice.
Ale ako na pcitacovu hru.. to sa najprv informujem, co to je vlastne za hra. To je taka ako vsetky ine, len tam chyba O? Tj, ako Pkemon, Cmand&Cnquer, Bishick, Blivion, Fallut, ci Dragn Age: Rigins? Potom je postup ako som pisal vyssie, len si pred pomenovanim hry vytrhnes O z klavesnice.
-
->slavo<-
Addict
Neni to nic jednoduche , no ked chces mozes to skusit ,ale stravis pri vytvoreni tej hry velmi vela času.
Aku tvorbu si predstavujes ? aky styl hry ?
Aku tvorbu si predstavujes ? aky styl hry ?
-
webmasterr
Medium Professional
alebo mozes pouzit Unreal development kit - sada free nastrojov, na vytvaranie hier v Unreal engine 
Chlapi podme sa spojit a zamakat na Beyond Good and Evil 2
..mozno v tom UDK za takych 10-15rokov daco kvalitne zbuchame a stale to bude skor nez to vyda Ubi
(co je IMHO velka skoda
)
to si nieko naozaj robi srandu
//EDIT: no čo aj taký musia bit na tomto svete
hlavne googli a potom sa pytaj .na zaciatok by si mal mat predstavu co by to malo byt za hru aky typ a pod.ak chces robit hry tak sa nenechaj odradit tym ze sa ti niekto vysmieva a chod za tym.ak budes na tom poctivo pracovat tak toho doasihnes skor ci neskor.ostatny ked mu nechcete poradit tak nech to admin zmaze inak neprispievajte
to je moj nazor
to je moj nazor
OT: ze ti tam len vypadlo "ch" za slovom "taky"helicos napísal: