Mam normalne reproduktory (2+basak) a repro zabudovane v monitore. Tym padom mam dva jacky. V pc mam vzadu jeden zeleny vstup a vpredu.. problem je ten ze ja chcem aby hralo vsetko naraz ale pc dava prednost vzdy tomu co je zapojene v predu.. ako mam spravit aby hrali obe? Mam win 7 a nemam ten program realtec (nwm ci sa to da cez neho ale nemozem to ani vyskusat lebo som ho nenasiel)
Najjednoduchsie je pouzit rozdvojku.Softom to neporiesis,nakolko je to vec hardware-musel by si prepojit natvrdo kontakt v koncovke,ktory sa stara prave o odpojenie dalsieho zariadenia...
praveze sa to da nejak cez ten realtek.. videl som to uz na inych forach ze sa to takto vyriesili ... lenze ja ho nemam ani neviem zohnat aby som to aspon skusil..
//autoeditácia príspevku (05 Apr 2010, 14:36)
alebo cez bios mozno
jednoducho to sprav ako ti radili ostatny kup si rozdvojku za cca 3-5€ a mas pokoj vies to vyuzit na viacerych zariadeniach a nie sa srat s softom...
robil som to tak tiez mam 5.1Logitech X530 a 500w subwoofer este center/subwoofer (logitech) som pripojil do rozdvojky do jedneho to je prvy jack a este som si spravil na 500w subwoofer 2.jack hotovo zapichol nastavil Equalizer a vuala po probleme tak neviem co sa seres so softom ked toto mas 100x jednoduchsie