Soft na test CPU
Soft na test CPU
Ahojte nepoznate nejaky dobry soft na test procesora zda sa mi akokeby mi odchadzal ale mozno nie strasne sa zahrieva uplne pri obycajnych operaciach ako je otvorenie stranky a pod.mam notas a ked sa mi strasne rozbehne tak sa mi automaticky vypne comp a momentalen sa to stava casto neviete poradit dakujem
Re: Soft na test CPU
To ze sa zahrieva je normalna vec, nie je ale normalne, ze sa nechladi. Najskor ti odislo chladenie. Tiez je mozne, ze sa ti oddelilo od CPU. Obrat sa s tym na servis. Testy na CPU sice su, ale jedna sa o testy, ktore ti CPU vytazia. V tvojom pripade by si sa nedozvedel nic nove, len tolko, ze by sa prehrial, v dosledku coho by sa ti notebook vypol. Vadny CPU je este vacsia rarita, ako zamestnany cigan.
Tak notas ide takmer 15 hodin denne ak nerobim nic resp no davam dostatocnu zataz uz len renderom v sony vegas tak mi to nepada ale ako nahre hram jednu hru kotra nieje kompatibilna alebo resp robena na viac jadier bezi stale len na jednom jadre tak vtedy mi to padne teraz napriklad som hral tri hry a nic v pohodicke len niekedy ak notas ide 10 hodin a idem hrat tak vtdey do padne alebo nejaky soft na kontrolu teploty CPU? mam gadgety ale tie beru procak trocha tak ich vypinam nevies?
Nainstaluj si speedfan na pozorovanie teplot a jak chces nejaky ten test tak si daj prime 95 ten zatazi procesor. ale je dost mozne ako uz bolo pisane ze bude asi nieco s chladenim ... ak ho nemas vzaruke rozober ho vycisti prepastuj a skontroluj ci dobre dolieha chladic.
Vcera som skusil len tak preinstalovat win resp musle lebo som nieco spravil s ovladacmi a uz vsetko bezi ako ma