Najhoršie športové zranenie všetkých čias
http://nothingtoxic.com/media/119828096 ... hters_Lifedair napísal:Myslim ze najhorsie sportove zranenie je take, ked sa ti pri nom podari sa zabit
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
netreba zabudat na turistiku a horolezectvo: http://www.lezec.cz/clanek.php?key=6440 a mnohe ine pripady ci uz u nas tak medializovane Tatry alebo aj mnohe pady na malych skalkach - nemusia vzdy skoncit stastlivo.
-
audiotrack
VIP
nie je to síce video, ale sú tam fotky na ktoré fakt treba silný žalúdok, a odvážim sa povedať že niektoré videa čo ste sem dali sú nič proti tomuto: http://www.hongkiat.com/blog/10-worst-s ... dent-ouch/
-
mirak2
Hardcore addict
http://i3.photobucket.com/albums/y76/hongkiat/03.jpg
toto ked sa mu stalo som pozeral nejakou nahodou v priamom prenose na eurosporte, mne vtedy prislo fakt zle
toto ked sa mu stalo som pozeral nejakou nahodou v priamom prenose na eurosporte, mne vtedy prislo fakt zle
-
MP4-27
Guru wannabe
mno ale k tomu ich vedu tie vykony co musia podavat lebo za to su plateny a to je len u Profesionalneho sportu....neviem si predstavit ze s chalanmi hrame futbal a nieco take sa stane (myslim aj na ligovej urovni)...Tomasko napísal:vedie k tomu brutalita ludi, beriem to, ze niekedy to nie je schvalne, ale vacsinou hej
Re: Najhoršie športové zranenie všetkých čias
V dnešnom zápase NBA padol Andrew Bogut dosť nešťastne. Vyviazol z toho iba s dolámanou rukou. Kamoš si pri podobnom páde zlomil 3 stavce krčnej chrbtice, ale našťastie sa z toho bez ujmy dostal
-
hojko
Site Admin
Pilifo: To je tak, ked robi machrovinky a nema na to. Ten pad ale vyzeral dobre neprijemne, dost skaredo mu ohlo ruky a aj ta jeho tvar, no asi nic prijemne.
hojko, ale čistá machrovinka to nebola. Sem tam sa niečo podobné stane aj v NBA. Zaujímavé je, že všetky tieto pády sa stali iba belochom
-
mirak2
Hardcore addict
wajt man kant džamp et ol
ja som raz tiez tak spadol ked som machroval na telesnej s odrazovym mostikom pod kosom...nastastie som iba padol celou vahou tela na bok a podo mnou ostala ruka...jednou stastie ze som mal tazku podvahu v tej dobe lebo inac by soim mal ruku zlomenu v lakti
mirak2, základ je nedržať sa obruče, ak sa smečuje odrazom z jednej nohy - v takomto prípade sa ide na koš príliš veľkou rýchlosťou a Tvoje ruky to nemusia vydržať. Ak sa smečuje odrazom z 2 nôh, tak Ťa to zotrvačnosťou až tak neodhodí dopredu.
Aj keď niektorí v NBA bez problémov zvládajú visieť na obruči ako opice
Viď
Aj keď niektorí v NBA bez problémov zvládajú visieť na obruči ako opice
Viď
Nie, ale ked tito bieli chlapci ako Bogut, Radmanovic a spol. si neuvedomuju, ze nie su niggaz napchati steroidmi ako LeBron, Wade, Howard atd.
a potom to tak dopadne .. ked nema silu na to, aby sa udrzal v traffic jame na obrucke, tak naco sa jej chyta? nechapem ...
Drago, ale aj Bogut to vie celkom slušne
Takže možno to bola dosť nešťastná náhoda, že sa mu to nepodarilo.
A toto bol podobný slam ako ten, pri ktorom sa zranil
Takže možno to bola dosť nešťastná náhoda, že sa mu to nepodarilo.
A toto bol podobný slam ako ten, pri ktorom sa zranil
-
iceman1414
Medium Star
EDUARDO- Football
Andrew Bogut- NBA
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 13:00)
Drago: neviem preco pises ze beru steroidy. Inak myslim si ze Basket vedia hrat iba cernosi
PS: poprosim admina aby premazal prispevky v ktorych su nefunkcne linky na videa!
Andrew Bogut- NBA
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 13:00)
Drago: neviem preco pises ze beru steroidy. Inak myslim si ze Basket vedia hrat iba cernosi
PS: poprosim admina aby premazal prispevky v ktorych su nefunkcne linky na videa!