K: MP3
-
Peter_Retep
VIP
K: MP3
cauko zhanam nejaky mp3..nemusi to byt nic extra len nieco co dam do usi ked budem v posilke na bicykli. davajte spolu s cenovymi ponukami. Najlepsie oblast zapadneho slovenska. Vyhradzujem si nekupit nakolko inzerujem aj inde. Diky kluci.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: K: MP3
mam tu teac mp-300, mam len mp3 prehravac, nabijacku a nejake papeire k tomu, cenu navrhni
-
Peter_Retep
VIP
teac urco nie....skor som myslel nieco ako ipod shuffle 1gb alebo nieco podobne...uz mam jednu ponuku tak sem este nieco hodte ak niekto ma a uvidime...
-
mr_margera
Medium Professional
ja mám Ipod nano 4gb, takýto: http://www.thetechgeek.com/images/produ ... ano2nd.gif
reálne foto môžem dodať vo štvrtok, pretože ho mám na priváte a nie doma. je na ňom vidieť známky použitia, cenu navrhni.
reálne foto môžem dodať vo štvrtok, pretože ho mám na priváte a nie doma. je na ňom vidieť známky použitia, cenu navrhni.
-
Peter_Retep
VIP
tresnem od boku 25€. do stvrtka sa mi ma udajne ozvat aj druhi ponukajuci tak uvidim. nahod pak foto a vyjadri sa k cene co som navrhol a vo stvrtok sa teda vyjadrim.
-
mr_margera
Medium Professional
ok, hodím foto, sám posúdiš stav Ipodu a rozhodneš sa. inak som z PN/TN takže možná aj osobka, kedže si zháňal záp. slovensko. inak Ipod funguje 100%, baterka má super výdrž, len je ošúchaný.