Poker

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý rád hrávaš ?

Hold EM
514
94%
Omaha
8
1%
Stud
1
0%
Draw
4
1%
HORSE
2
0%
RAZZ
2
0%
Badugi
0
Žiadne hlasovania
8-Game Mix
0
Žiadne hlasovania
Stud Hi-Lo
3
1%
Iné(uveď aké)
11
2%

Celkom hlasov: 545

profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Poker

Príspevok od používateľa profik »

To je relativny pojem. Pravidla sa naucis za par minut. Aj system hrania sa da zvladnut aj za jeden den. Ale ak chces hrat o peniaze(podla mna to je zmyslom pokru) tak to chce vela cviku a taktickej pripravy, co zavysi od toho, ako casto budes hrat s akymi hracmi a ako budes hrat. Podla mna potrva aj niekolko mesiacov kym sa dostanes na nejaku priemernu uroven, aby si bol na tom apson trochu ziskovy. Ja som sa ucil poker hranim, nikde som si necital pravidla a asi pol roka som to hral presne tak ako teraz nenavidim, ked niekto hra. Sniazil som sa pozerat si vela flopov, isiel som si za svojimi "dvoma parmi", nezaujimal som sa o superove karty. No potom mi kamarat, ktory to hral dost dobre(na moje vtedajsie pomery), vysvetlil nejake zakladne takticke veci a precital som si nejaku literaturu a hlavne hral som skoro kazdy den nejaky ten live sit and go s 5-6hracmi o cca 20-50SK. Nebolo to vela, ale boli vtom peniaze a aj motivacia vyhrat. Kazdym mesiacom som sa zlepsoval a dostal sa myslim na celkom clusnu uroven=dokazem si tym privyrorobit mesacne niekolko 10-tok €. Mam sa este co ucit, len skoda, ze v slovencine/cestine je tolko malo kvalitnych knih.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

Mne ide o to ze hral som taku skusobnu hru co ponuka inubet a aj ked som si vlastne precital pravidla nechapal som niekedy preco som vyhral..podla kariet sa mi zdalo ze to mal napr vyhrat pocitac....Vies ta kombinacia farieb a postupiek..Je to tam tak vselijako visvetlene..
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

V skratke. Kazdy hrac dostane 2 karty, ktore vidi len on a su len jeho. NA stl sa vyklada postupne 5 kariet prvy 3-FLOP, dalsia 4.-TURN a 5.-RIVER. Ulohou hraca je mat co najlepsiu kombinaciu 5kariet. Postupnost je nasledovna: TU. Myslim, ze su tam ukazane dost dobre. Neviem co je natom zlozite :roll:
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

Ano ano to mam nastudovane mne neslo do hlavy ked sa ukazali moje karty a karty protivnika a nadobudol som pocit ze vyhra je jeho ale opak bol pravdou.To pride casom.
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

no kráááááása :DDD ten sozrel mi pripadal ako priemerný regulár na toho yukon-a som nemal staty tak nvm.. každopádne ako sa tam tak preťahovali v PF tipoval som ich range na AAvsKK... žiaľ ak sa odpočíta rake obaja na tom pekne stratili :lol:
Prílohy
ak dobre počítam pravdepodobnosť na to je 0,2% :)
ak dobre počítam pravdepodobnosť na to je 0,2% :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Prave som na PS dohral soccer turnaj, z 40 000 som skoncil 539 . Skoda ze platne pozicie boli do 60 :( . Turnaje mi nikdy poriadne nesli, stale tam nieco dobabrem :| .
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

r3mus: co to mas za sw na tie staty?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pokertracker
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Isildur1 song :D

kto este nevidel :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

IMI napísal:Prave som na PS dohral soccer turnaj, z 40 000 som skoncil 539 . Skoda ze platne pozicie boli do 60 :( . Turnaje mi nikdy poriadne nesli, stale tam nieco dobabrem :| .
Inak tieto soccery mi pripadaju lahsie ako klasicke FPP turnaje s cca 3000 ludmi.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Inak tieto soccery mi pripadaju lahsie ako klasicke FPP turnaje s cca 3000 ludmi.
No hej, lenze vacsina ludi na freerolle da all in v 1. hande . Tak do 1minuty vypadne cca 1000ludi :D .
Teraz sa bavim o soccer freerolle, ale pri ostatnych je to podobne, len menej ludi ;) .
mi-chau
Darca
Darca

A kto ti kaze dorovnavat? Hraj svoju hru. A na tych FPP turnajoch zas tolko kamikadze hracov nie je.
//nechaj tak :sneaky:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A kde ja spominam, ze som dorovnaval ? :x
mi-chau
Darca
Darca

Inak cisto teoreticky, ako mozu hrat pri stole 6ti 5card draw? Hodnot je 13 x 4 farby to je 52 kariet. Co ak sa rozhodne kazdy pri tom stole menit vsetky karty?
// a odpoviem ti zhodou nahod ja: zrejme sa rozdaju aj tie karty co niekto odhodil
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

existuju nejake stranky pomocou ktorych je mozne ziskat bonus alebo nejake peniaze do herni bez vkladu nieco ako pokerstategy?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...musím sa pochváliť...včera som bol s kamošom na pive, hrali sme dve hry, prvá o 50 centov, druhá o euro, obidve som vyhral...pri ňom vždy vyhrám, neviem či si somnou ešte bude chcieť niekedy zahrať... :-(
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

popcorn napísal:existuju nejake stranky pomocou ktorych je mozne ziskat bonus alebo nejake peniaze do herni bez vkladu nieco ako pokerstategy?
Existuju, ked si spomeniem, poslem ti odkaz, fungovalo to an systeme ze si oskenoval obciansky preukaz, odoslal ho tej spolocnosti, zavolal si na linku kde ti povedali nejake cisla a tie cisla si zadal na tej webstranke, a ono ti pridalo peniaze.Ale uz neviem kolko, ale samozrejme, musis mat 18 rokov ;) .

//autoeditácia príspevku (11 Apr 2010, 11:20)
Tak som ti to nasiel : http://www.pokerspravy.sk/977/peniaze-n ... mo-od-ypc/ , preklikaj sa cez tie odkazy su tam presne popisane navody ako to funguje ;) .
popcorn
Light Star
Light Star

ok dik urcite to skusim este by som potreboval vysvetlit ze ako to funguje s tymi bodmi (FPP ci FTP) a ako dlho trva nahrat povedzme 1000

//autoeditácia príspevku (11 Apr 2010, 18:35)
a este sa pytam, ci je mozne takto ziskat peniaze u viacerych spolocnosti na to iste meno
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

popcorn napísal:ok dik urcite to skusim este by som potreboval vysvetlit ze ako to funguje s tymi bodmi (FPP ci FTP) a ako dlho trva nahrat povedzme 1000

//autoeditácia príspevku (11 Apr 2010, 18:35)
a este sa pytam, ci je mozne takto ziskat peniaze u viacerych spolocnosti na to iste meno
FPP ( Frequent Player Point ) ziskas hranim hier o realne peniaze - tj. turnaje,cash game a podobne... Nahratie 1000FPP zavisi v akej herni hras a na akych limitoch na PS( PokerStars) 1000FPP nahras na stoloch 0,50$/1,00$ za cca 4-5h mozno aj skor ;) . V tej spolocnosti (YPC) na to ist meno peniaze ziskas len do 1 herne . GL ;)
popcorn
Light Star
Light Star

zalozil som si ucet aj som vstko spravil a uz len cakam kedy mi poslu peniaze do herne Titan poker ale ked ju spustim a prihlasim sa tak mi nechce nejako nacitat stoly len pise, ze nacitani stolu a nic
http://www.upnito.sk/0/tzbnd6jdpahqwjf6 ... ed9pwx.JPG

neviete cim to moze byt?
Napísať odpoveď