By som bol zvädavý či by si vravel toto kebyže maš taký "doje***" ksicht, že sa hanbíš ísť na ulicu !Hellboy248 napísal:Kybelvody: 4roky? :-O to by som sa vyje*** nato a zobral tabletky, maju vedlajsie ucinky ale 4 roky je fakt vela ..
Akne
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Re: Akne
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
A skúšal si Aknenormin ?
tak ja užívam aknenormin teraz 6. týždeň (3x20mg) ale nejaké zmeny som ešte nezaznamenal... akurát že sa mi neskutočne vysušujú pery ale dá sa to prežiť... dúfam že to zaberie
nemáte niekto skúsenosti po koľkých cca týždňov sa vám to začalo zlepšovať?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Mne sa to zlepšilo po dvoch týždňoch a odvtedy je to na mrtvom bode
.
-
aughostino
Medium Professional
vsetkym, ktori maju vyrazky hlboko pod kozou (ja som ich mal na licach a v okoli kotletiek), vrelo odporucam sprej Granex acne dostat ho zakupit v lekarni a po mesiaci pouzivania sa mi vsetky vyrazky ktore som mal hlboko pod kozou vytratili, ostali mi iba drobne jazvicky ktore postupne miznu
teraz mam zas problem s ciernymi bodkami pletova voda Clean&clear akosi nezabera
teraz mam zas problem s ciernymi bodkami pletova voda Clean&clear akosi nezabera
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.najmama.sk/clanok/224639/akn ... podcenujte mozno daco pomoze
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
To ani nepoužívaj... obsahuje alkohol a viac vysúša ako lieči. Vyskúšaj Biodermu H2O alebo niečo nie syntetické ten tee trea olejček je dobrý.aughostino napísal:...
-
Hellboy248
Guru wannabe
cuteSTYLE69: to ze obcasuje alkohol s tym nic nema, aj spominany zineryt obsahuje alkohol a ako dobre posobi .)
No neviem mne ten tea tree olej vobec nepomahacuteSTYLE69 napísal:
To ani nepoužívaj... obsahuje alkohol a viac vysúša ako lieči. Vyskúšaj Biodermu H2O alebo niečo nie syntetické ten tee trea olejček je dobrý.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Dobre ako dobre ... vedľajšie účinky ?Hellboy248 napísal:cuteSTYLE69: to ze obcasuje alkohol s tym nic nema, aj spominany zineryt obsahuje alkohol a ako dobre posobi .)
Tak závisí to podľa toho ako dlho to používaš.žeby? napísal: No neviem mne ten tea tree olej vobec nepomaha
Inak vyskúšajte niekto aj citrón !
http://www.invogue.cz/beauty/vychytavky ... dum-da.htm
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
ColdRain napísal:ten tea tree oil bol pre mna najhorsia vec aku som kedy skusal, z jedneho pouzitia som sa dostaval do povodneho stavu snad mesiac, ale asi to bude skor alergia
Mastil alebo mastnil ? Ak mastil tak je to tým, že to je olejčekKybelvody napísal: mne zas hrozne mastil tvar
Inak zaujímavý článok je tu : http://wanda.atlas.sk/zazrak-menom-tea- ... 34407.html
-
Janette
Expert
Tea tree som este nepouzivala (a to som pouzivala toho uz dost
) ... ale mala som predtym tiez nejaky olej, okrem toho, ze pekne vonial a mastil mi uz aj tak mastnu plet, tak som z toho mala velke nic ... xD
Konecne mi doktorka predpisala Roaccutane, kt. som ziadala pred rokom ... takmer som musela padnut na kolena a uprosit ju ... Po 8 dnoch uzivania uz nemam tak cervenu tvar
Da sa povedat,ze je to takmer OK, ale problem je v tom, ze mam do krvi popraskane pery ... Bol mi predpisany INFADOLAN, ale ked sa mi dostal do ust, tak som mala znecitliveny koncek jazyka a spodnu peru na pol dna ... nic prijemne
Pouzival niekto nieco ine ako infadolan na pery?
Konecne mi doktorka predpisala Roaccutane, kt. som ziadala pred rokom ... takmer som musela padnut na kolena a uprosit ju ... Po 8 dnoch uzivania uz nemam tak cervenu tvar
Pouzival niekto nieco ine ako infadolan na pery?
-
Janette
Expert
No to mam ... to ked si dam, tak nic absolutne necitim
a ani vlastne pery ... (kedze su priserne vyschnute). Aj ked pochybujem mierne o kvalite Labella, nie som si ista, ci by mi pomohla, keby som si kupila nejaky drahsi ...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Bežkaj do lekarne po jelení loj !
je to len lokalne AB takze ta zataz na pecen tam je omnoho mensia(az priam minimalna) ako pri siroko-spektralnych oralne podavanych formach, v pripade, ze je clovek zdravy a nema nejaku vrodenu deformitu alebo nema za sebou nejake ochorenie pecene, tak by som toto neriesil, ale ked citis, ze nieco nie je ok, zbehni obvodacke a vyziadaj si pecenove testy