Takže 1 : Kúpil som si notebook bez OS že šak načo bude z OS 7 ked si tam šlahnem aj tak XP takže už som si ho kúpil a idem inštalovať XP. Pri inštalovani XP mi vyhodi vždy daku chybu nwm už si ju nepametám takisto aj pri win7 .. nešlo to proste nainšzalovať. Dal som to do servisu nech mi tam ten XP nahodia a na druhi den som si pre to išiel a povedali mi že mi hocijaki win pri inštalovani nemôže najsť niake súbory .. možno sa ta zmienil aj dačo o SATA. A že to mam spustit z floppy diskom či čo . Vôbec tomu nechápem čo to je pls helpnite mi ako mam potom ten win ak bude treba preinštalovať .. vopred dik
2 : Pri vipnuti booka mi robi že dam vipnuť už sa vipína a vipne sa. Lenže vkuse počujem ako počitač pracuje a svietia mi 2 svetielka. 1 je pri takej značke WIFI a druhe pri takej nakreslenej žiarovočke či čo je to. Proste sa mi nevipne a musim ho vipnut tak že ppodržím dlchšie to tlačítko z ktorím sa zapína notebook ... Helpnite mi prosím Vás ..
Pár problémov
Re: Pár problémov
1.xp si do booku v zivote nedavaj !!!!! 7 je 100x lepsia... nazov tvojho booku a aky win si tam davas konkretne (32 alebo 64-bit)
2.reklamuj ho znova ze nech ti daju druhy to su svine.. aj to ACPI ze sa ti nevypne normalne
2.reklamuj ho znova ze nech ti daju druhy to su svine.. aj to ACPI ze sa ti nevypne normalne
-
Kilers-return
Light Expert
J maš asi pravdu ... Dám ho reklamovať. A inač ta chyba robila aj pri 7čke aj pri Viste.. 32bit aj 64bit sa mi nechcel dať nainštalovať ..Asus_ napísal:1.xp si do booku v zivote nedavaj !!!!! 7 je 100x lepsia... nazov tvojho booku a aky win si tam davas konkretne (32 alebo 64-bit)
Asus X5DIN ..
aky mas NTB a aky OS (32-bit alebo 64-bit a daj obrazok chyby
-
Kilers-return
Light Expert
No rád by som napísal tu chybu ale nechcem znova riskovať náhodou sa dačo poserie .. A notebook Asus X5DIN .. aktuálny OS XP 32bit 4gb ram CPU : intel ..Dual T5870 500Gb HDD
hmm aha takze zatial to ide daj ho do reklamacky