Battlefield: Bad Company 2
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
no oplati ako oplati ak si zarity Codkar tak sa ti to nebude velmi pacit.. je to uplne odlisny styl hrania .. osobne mam synusoidne fazy fazy paci-nepaci.. ale 20 dolarov je si myslim uplne zanedbatelny peniaz pri cenach piva xD
Jako COD je skor taka 4Fun hra. Ale pri BF treba sem tam aj mozog + daky skill (helicoptera a pod.) pouzit. Ale ak by som mal porovnat COD 4 MW 2 a BFBC2 tak BF jednoznacne lepsi.
-
chlapec10
Addict
Ja mam zmiesane pocity... MW2 je super... a priznam sa ze ocakaval som MW2 s vozidlami, vacsim svetom a pod... Co mi najviac vadi je, ze zbrane su "menej" ucinne, napr neexistuje ziadna sniper puska co dokaze zabit na jedno trafenie do tela(len do hlavy)... resp musim dost nabojov zo samopalov/gulometov natlacit do nepriatela aby zomrel.Polda_SK napísal:Jako COD je skor taka 4Fun hra. Ale pri BF treba sem tam aj mozog + daky skill (helicoptera a pod.) pouzit. Ale ak by som mal porovnat COD 4 MW 2 a BFBC2 tak BF jednoznacne lepsi.
Ale aj tak hravam, ked mam cas
Inac, som aj cital na nete ze je problem... Dokazete si pridat servre do favorite? lebo ja nie
zahraj si HC tam vies davat na 1 ranuchlapec10 napísal: Ja mam zmiesane pocity... MW2 je super... a priznam sa ze ocakaval som MW2 s vozidlami, vacsim svetom a pod... Co mi najviac vadi je, ze zbrane su "menej" ucinne, napr neexistuje ziadna sniper puska co dokaze zabit na jedno trafenie do tela(len do hlavy)... resp musim dost nabojov zo samopalov/gulometov natlacit do nepriatela aby zomrel.
Ale aj tak hravam, ked mam cas
Inac, som aj cital na nete ze je problem... Dokazete si pridat servre do favorite? lebo ja nie
Ale existuje sniperka ktorou das na 1 ranu... S M95 do 10m ho das na jednu gulku
S väcsou vzdialenostou dmg klesa. Inak mas pravdu ze dmg zbrani je dost o nicom, preto hravam na HC serveroch 
ja si mozem pridat servery do favourite, ale problem je, ze ich tam vidim "online" len asi 6. Ostatne su sede, takze sa neda na nich pripojit.
ja si mozem pridat servery do favourite, ale problem je, ze ich tam vidim "online" len asi 6. Ostatne su sede, takze sa neda na nich pripojit.
-
chlapec10
Addict
HC moznost poznam... ale zase to je az mocP3PoX napísal:Ale existuje sniperka ktorou das na 1 ranu... S M95 do 10m ho das na jednu gulkuS väcsou vzdialenostou dmg klesa. Inak mas pravdu ze dmg zbrani je dost o nicom, preto hravam na HC serveroch
Ja ked dam pridat do favorite, tak nabehne to kolecko a ze waiting for data. A tak to aj ostane
-
Thief211
Light Star
chalani poradite mi preco mi vo filmikoch v tych kratkych ukazkach nejde zvuk, rec? ked sa vypravaju vobec to skoro nepocujem tak tichucko aj ked hram tak taktiez nie ale ostatne zvuky ako vybuch atd to je v pohode ale rec vobec nepocujem kde moze byt chyba? slaba zvukovka?
-
Shamway
Professional
mas 5.1 tky repraky? Ked hej tak si to prepni a Sluchatka alebo 2.0
-
Thief211
Light Star
neviem vyzera to tak ze hej, a kde si to prepnem alebo jako?
Mám taký dotaz. Pri inštalácii BC2 som mal na konci možnosť si vybrať či chcem CD overenie licencie, alebo cez NET. V prípade možnosti cez NET písali, že nemusí byť CD v mechanike, pričom môžem mať hru nainštalovanú na 10 rozdielnych PC. Mám tomu teda rozumieť tak, že to môžem mať nainštalované na viacerých PC, ale len s jedným účtom, alebo môžem mať aj 10 rôznych účtov na 10 PC a naraz sa pripojiť a hrať?
A ešte jeden dotaz. Keď chcem ďalší nezávislí profil, môžem si vytvoriť ďalšiu registráciu na iný mail a heslo, alebo mi musí stačiť možnosť vytvorenia ďalšieho hráča, v už zaregistrovanom maily?
No radšej napíšem presne o čo mi ide. Môžme hrať z bráchom na rozdielnych PC s tým istým CD key, každý za iného hráča? Pričom by sme sa prihlasovali každý pod svojím mailom a heslom.
A ešte jeden dotaz. Keď chcem ďalší nezávislí profil, môžem si vytvoriť ďalšiu registráciu na iný mail a heslo, alebo mi musí stačiť možnosť vytvorenia ďalšieho hráča, v už zaregistrovanom maily?
No radšej napíšem presne o čo mi ide. Môžme hrať z bráchom na rozdielnych PC s tým istým CD key, každý za iného hráča? Pričom by sme sa prihlasovali každý pod svojím mailom a heslom.
-
Sphinx
Addict
na viac uctov viac klucov nainstalovane to mozes mat na viacerych ale hrat naraz to nepojde
Je mi to jasné, takže buť je online jeden, alebo druhý. Zrejme to je urobené tak že kto je prvý vyhráva. By mi viac vyhovovalo, kebyže sa dá určiť master účet, ktorým keď sa chcem prihlásiť by ten druhý odpojil a mna pripojil. Ale to chcem asi veľa. No nič poviem brchovi nech si to pekne kúpi.
keď zapnem hru, tak počas hrania mám na obrazovke nejaké čierne pásy. akoby takmer polovica obrazovky bola "zahalená čiernotou". robí mi to počas hrania SP, aj MP. v počítači by to nemalo byť, lebo systémové požiadavky spĺňam. čo s tým?
Tak toto občas robí aj mne. No mne našťastie len pár sekún po vstúpení do hry, potom sa tá čiernota rozplinie a ide to už normálne.Snajper2 napísal:keď zapnem hru, tak počas hrania mám na obrazovke nejaké čierne pásy. akoby takmer polovica obrazovky bola "zahalená čiernotou". robí mi to počas hrania SP, aj MP. v počítači by to nemalo byť, lebo systémové požiadavky spĺňam. čo s tým?
Čo ma hnevá viac, že mi to v poslednej doba začalo padať do win, asi raz za hodinu.
-
hojko
Site Admin
lubmar: Myslim, ze nie. Velkost RAM by nemala mat vplyv na to, ci to padne do Windowsu alebo nie.
Tak tak aj mne to zacalo padat raz za cas znicoho nic do plochy. Proste sa okno s beziacou hrou zatvori a nic. Ziadna hlaska proste je closed. Zacalo to od toho updatu.
vyskusaj aktualizovat graficke ovladaceSnajper2 napísal:keď zapnem hru, tak počas hrania mám na obrazovke nejaké čierne pásy. akoby takmer polovica obrazovky bola "zahalená čiernotou". robí mi to počas hrania SP, aj MP. v počítači by to nemalo byť, lebo systémové požiadavky spĺňam. čo s tým?
Zdar, aktivoval jsem kod LIMITED EDICION.Napsolo ze mam stahnout neco a dal jsem ok. No a ty zbrane co mely nabehnout nenabehly. Co mam delat, nebo co mam udelat ? pls helpnete
-
chlapec10
Addict
istotne? ja ked som to aktivoval, nemusel som stahovat nicaloxuhik napísal:Zdar, aktivoval jsem kod LIMITED EDICION.Napsolo ze mam stahnout neco a dal jsem ok. No a ty zbrane co mely nabehnout nenabehly. Co mam delat, nebo co mam udelat ? pls helpnete
mohol by mi niekto aj cez SS poradiť nejaký dobrý server/y, kde po zabití nemusím čakať na oživenie 12s, ale len 6s, a aby som aj videl, že kto ma zabil. tak, ako to bolo aj pri beta verzii