ked si kupim novy kamion ako to mam spravit aby som na nom mohol jazdit bo si kupim novy a mam ten co som aj mal a ten druhy mi napise ze nekde parkuje a ked si dam garaz ze vymenit truck tak mi napise ziadne trucky poradte please
kupil som, aj trailer
nikto iny nevie? Mam aj kamion aj trailer som skusil kupit ale nic - ved ani neviem kde by sa mi malo objavit ze mozem najat vodica, pls help
inac neviem, co som pozeral nejake video na youtube...niej ta hra trochu nudna? chlapik siel po ceste, proste ziadna akcia, furt to iste... Alebo co je vlastne "carom" tej hry ?
Theking napísal:inac neviem, co som pozeral nejake video na youtube...niej ta hra trochu nudna? chlapik siel po ceste, proste ziadna akcia, furt to iste... Alebo co je vlastne "carom" tej hry ?
myslis celkovo alebo iba Haulin? Lebo mne sa osobne paci ako mozem organizovat inych vodicov, sam mozem chodit na kamione a pod. (v tejto verzii neviem prijmat vodicov ale myslim ze aj tu to bude zaujimave)
Theking napísal:inac neviem, co som pozeral nejake video na youtube...niej ta hra trochu nudna? chlapik siel po ceste, proste ziadna akcia, furt to iste... Alebo co je vlastne "carom" tej hry ?
je to stereotypne..
stale cesta.. previest naklad z bodu a do bodu b...
stale dokola
Šu-Do napísal:je to stereotypne..
stale cesta.. previest naklad z bodu a do bodu b...
stale dokola
a ako mam najat toho vodica? Mam aj kamion aj trailer a pockal som este 24 hod. aby boli uz v garazi....A kde mam vlastne hladat nejake nastavenie (alebo nieco pod.) aby som vedel prijat sofera??
jj do hotelov
tam ti to povie ze kolko to bude stat (ako ubytovanie).. a na tom istom liste si vyberes aj jazdcov
a musis mat urcitu uroven.. schopnosti..
a mozes si najat jazdcou ktory maju menej hviezdiciek ako ty
Šu-Do napísal:jj do hotelov
tam ti to povie ze kolko to bude stat (ako ubytovanie).. a na tom istom liste si vyberes aj jazdcov
a kde si mozem pozriet aku mam uroven?
Šu-Do napísal:jj do hotelov
cawte,prečo keď zapnem hru a chcem hrať kampaň tak pri načitaní mi vypiše Prism3d Engine a odoslať alebo neodoslať spravu o chybe,pls poradte ako to mam spustiť
Martin3217 napísal:cawte,prečo keď zapnem hru a chcem hrať kampaň tak pri načitaní mi vypiše Prism3d Engine a odoslať alebo neodoslať spravu o chybe,pls poradte ako to mam spustiť