eBay.com
Re: eBay.com
Ma niekto skusenosti so zasielkami z Indie ? Ako dlho to tak trva kym to dojde do CR ? Predavajuci pise 7-12 dni pri normalnej a expresne 4-7(ja som si to prave nechal poslat expresne) ale uz je to asi 16 co to poslal a este stale ziadny naznak ze by sa to objavilo v CR...
do čr neviem ale na slovensko mi to prišlo za cca 3 týždne, neviem či expresom alebo klasicky
Takze este pockam, malo by to byt snad tak na rovnako a uvidime no...Filipito napísal:do čr neviem ale na slovensko mi to prišlo za cca 3 týždne, neviem či expresom alebo klasicky
-
nejakymarko
Addict
zdravim vas.
pls nechce sa mi to tu citat cele a hlavne nemam tolko casu. Chcem jednu bundu z korei. Ako docielit, aby som nebudel platit colne poplatky? v lete som objednaval snowboardove nohavice, ale tam som musel pratit dph, comu sa chcem vyhnut. Dik
pls nechce sa mi to tu citat cele a hlavne nemam tolko casu. Chcem jednu bundu z korei. Ako docielit, aby som nebudel platit colne poplatky? v lete som objednaval snowboardove nohavice, ale tam som musel pratit dph, comu sa chcem vyhnut. Dik
Ak neni drahsia ako 150eur, nebudes platit.
-
nejakymarko
Addict
la som si isty ze tie nohavice v lete neboli drahsie ako 150 a platil som DPH sa mi vidi...bolo to z USA..toto je korea
prosim, co je toto za blbost..??
pouzivam ebay dlho, len teraz som si ho dal na svoju kartu.. overenie vsetko fajn, tak som si kupil mysku k pc.. Lenze taka vec, chodili mi maile z ebayu, ze dear 03203 Ninaj, blablabla.. Nechapal som tomu, myslel som si, ze som ako blbec zadal smerovacie cislo zle, kedze moje je 03202 a nie 03, aaaa, teraz zistujem, ze ta myska mi bola poslana na adresu
03203 Ninaj,
hlavna, .....
zav poruba
03202
Nejakym zazracnym sposobom namiesto Martin Ninaj je tam 03203 Ninaj.. Ta moja adresa sa bere z ebayu, alebo z paypalu? lebo na paypale mam adresu napisanu spravne, len na ebayi ju nejak nemozem najst, ci sa da upravit.. neviete, co sa stalo.?? kde je chyba, lebo uz to chodi dost dlho, a stale to neprichadza... a predajca mi dal smelo feedback, ze som dobry zakaznik..
03203 Ninaj,
hlavna, .....
zav poruba
03202
Nejakym zazracnym sposobom namiesto Martin Ninaj je tam 03203 Ninaj.. Ta moja adresa sa bere z ebayu, alebo z paypalu? lebo na paypale mam adresu napisanu spravne, len na ebayi ju nejak nemozem najst, ci sa da upravit.. neviete, co sa stalo.?? kde je chyba, lebo uz to chodi dost dlho, a stale to neprichadza... a predajca mi dal smelo feedback, ze som dobry zakaznik..
je tu moznost zobrat od jedneho predajcu viac druhov tovaru v jednej zasielke nech je mensie postovne?
Vola sa to combined shipping a je len na predajcovi ci tu moznost povoli.
číňania väčšinou posielajú všetko osobitne, ale napríklad s angličanmi a američanami som sa skoro stále dohodol
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
cinges: Upravis to v nastaveniach ebayu..Musis sa vsak riadne rozhliadnut, kedze to moze byt vo viacerych polozkach..Sam som si to upravoval
Len uz neviem presne kde..Nic ine ti neostava.
Po kliknuti hore v pravo My ebay --> Account --> Personal Informations + este Adresses
Po kliknuti hore v pravo My ebay --> Account --> Personal Informations + este Adresses
kurnik, taka kravina.. Som tam mal uplne blbo adresu nahodenu, namiesto mesta bolo default, no som ja zvedavy, ci mi to vobec prijde..
ale vdaka moc.. 
tak dnes mi koncne po 33dnoch dosli filtre z hong kongu a ani som dan nemusel platit 
zdravim kde najdem to dispute na paypali??? diki za rychlu odpoved
vyberies transakciu, das details, a dole scrolnes a mas resolution center
a kliknes na to a das item dispute...Need help? If you have problems with a transaction or would like assistance settling a dispute with your seller, visit the Resolution Center. PayPal strongly recommends attempting to resolve this issue directly with the merchant or seller whenever possible
balik v hodnote do 22€ je oslobodeny od DPH aj CLA. Do tejto hodnoty sa postovne nerata ci ?
ráta... ale môžeš poprosiť predajcu či ti dá falošnú faktúru s upravenou cenou
colnici nato nepridu ? 
Podla mojich skusenosti ano, kedze kazda paypal transakcia ma verejny zaznam. Cize prepisat sumu alebo nieco podobne je kravina. Jedine ze by si mu zaplatil nadvakrat a deklaroval len jednu platbu.
-
webmasterr
Medium Professional