som bezradny...
som bezradny...
Zdravím ani sam neviem ako by som mal začať. Môj problém začal asi dva mesiace do zadu keď som spoznal jedno dievča. Zo začiatku to nevyzeralo vôbec nádejne a uprimne som sa o nu ani moc nezaujimal z dôvodu reči ktore boli vtej dobe aspoň medzi kamaratmi rozšinene... no ani neviem časom sme si našli k sebe cestu a zistil som pravý opak jednoducho mile, citlive a hlavne inteligentne dievča no a tu začal problem asi prvykrat v živote som sa zamiloval (čo sa mne osobne nikdy nestava z dôvodu môjho všeobecne znameho postoju ku dievčatam)... aj ked nemôžem povedať že som nejaky krásavec avšak mam určitu charizmu a viem ako sa k ženam správať takže som nikdy nemal problém avšak nikdy som nehľadal vťah na dlhšie. Moje vzťahy keď sa to da takto nazvať boli fakt iba vikend-ovky jednoducho som toho nazoru, že som ešte mlady tak prečo si neuživať
. No môj problem spočiva v tom že keď mi na nejakom dievčati fakt záleží nastáva vždy problem, že vždy na niečo čakam... a presne to sa stalo v aj v tomto prípade.... Asi pred mesiacom sme mali určity tyždnovy projekt mimo mesta samozrejme zučastili sme sa obaja a bol to krásny tyžden plny usmevov. Posledna noc skončila až rozprávkovo a možno aj vďaka alkoholu sme skončili v posteli... po navrate domov nastala mala dilema kedže ako som pisal už vyšie pri dievčatach na ktorych mi zaleži som velmi váhavy... no aj tak nadalej sme pisali na fb dokonca raz sme sa stretli aj vonku avšak každy so svojou partiou. No problem nastal asi o tri dni keď mi dobrý kamarat povedal že si niečo začala s inym... samozrejme som mu veľmi neveril kedže naďalej sme si volali a ako keby sa nič nedialo dokonca sme už boli dohodnuty, že sa stretneme na jednej oslave... no o tri dni samozrejme vďaka fb
som však zistil že je vo vztahu a najhoršie bolo že s mojim dobrym kamaratom respektive som ho zato považoval... samozrejme s dotyčnym som si to vybavil aj ked niesom hrdy nato ako, kedže som mal trošku vypite a trochu som mu upravil tvar
avšak on moc ani nenamietal kedže si bol pravdepodobne vedomi chyby pretože vedel už predtym že niečo medzi nami bolo a že len čakam na spravnu chviľu no on i napriek tomu ju začal riešiť. Momentálne mame spolu neutralny vzťah aj keď najradšej by som ho uplne ignoroval avšak musim ho tolerovať kedže je v našej partii a pravidelne spolu hravame futbal aj keď si viete predstaviť ako to môže vyzerať kedže pravidelne sedi na lavičke kôli nevysvetlitelnej zražke so mnou
... momentalne majú spolu celkom slušne sa rozvijajuci vzťah avšak ja som do nej stale zaľubeny. Priaťelia mi odporučili najsť si novy vzťah aby som zabudol no ani to nepomohlo momentalne už asi mesiac mam dievča ( čo je u mna až veľa ), ktorá ma má uprímne rada čo mi je však veľmi ľúto keďže ja stale myslim na ňu. Som z toho už zničený a veľmi ma to boli kedže obaja chodia do rovnakej školi a pravidelne ich vidim spolu . Viem že on ju ma uprimne rád a z jej sraty som si však nie isty avšak to je už v podstate jedno, je to len medzi nimi... no ja som však teraz v koncoch neviem čo mam vôbec robiť pretože na jednej strane by som chcel zabudnúť no na druhej strane by som bol najradšej pri nej... aj viem že tato otazka ktoru teraz položim je tu omieľana v každom jednom prispevku ale čo mam robiť ??? ďakujem aj keď pochybujem že mi niekto pomôže ale aspon som sa mohol vyrozpravať

Re: som bezradny...
Je fajn, že si veci prestal riešiť cez FB a vzal si ich do vlastných rúk, už to len chce vynechať z toho ten alkohol.edento napísal: No môj problem spočiva v tom že keď mi na nejakom dievčati fakt záleží nastáva vždy problem, že vždy na niečo čakam...
Posledna noc skončila až rozprávkovo a možno aj vďaka alkoholu sme skončili v posteli...
samozrejme s dotyčnym som si to vybavil aj ked niesom hrdy nato ako, kedže som mal trošku vypite a trochu som mu upravil tvar![]()
momentalne majú spolu celkom slušne sa rozvijajuci vzťah avšak ja som do nej stale zaľubeny.
no ja som však teraz v koncoch neviem čo mam vôbec robiť pretože na jednej strane by som chcel zabudnúť no na druhej strane by som bol najradšej pri nej... aj viem že tato otazka ktoru teraz položim je tu omieľana v každom jednom prispevku ale čo mam robiť ???
Čo ti napísať teda ako radu? Ak sa dvaja majú radi a vzťah je "bez problémov" tak zvonka ho nerozbiješ iba zo seba spravíš debila.
Užívaj život ďalej, ak budeš nezávislý možno sa staneš pre ňu v jej očiach aj atraktívnejší.
edento ... prečo sakra riešiš vzťahy cez FB keď si sňou skončil v posteli ??? Ok beriem, na druhej strane aj ona vedela ako sa veci majú (mohla si možno myslieť rôzne veci, keďže si sa nevyjadril) a skočiť po prvej klobáske, ktorá o ňu zakopne je dosť zaujímavé, a keď ho má ona rada ... fuuuu toto sú silné slová. Proste za týchto okolností viem, že je to ťažké ale kašli na ňu, nezaslúži si nič okrem, ako to slušne povedať "použiť a odkopnúť". Ono nebola to až taká silná láska (podľa mňa to vôbec nebola láska a možno neboli tie reči len taký výmysel) keď skončí stebou v posteli a zachvíľu bum a je tu ďalší. Človek sa dokáže dlho pretvarovať, ale vraj maximálne rok, tak po takejto chvíli netvrď, že to bolo úplne inak, lebo ľudia sú rôzny a skrátka až potom si uvedomíš aké strašné kaleráby ti natlačia do hlavy. Potom sa tam hore v hlave zapne žiarovka a človek si to pekne všetko uvedomí, ale to je už neskoro. Tak neplač nad rozliatým mliekom, aj tak je v ňom viac vody ako mlieka ...
Toto stým kamarátom, slušne to povedať, je to kus vola. Mal ti aspoň povedať, že aj jemu sa páči. Respektíve, keď dačo riešim ja a zrazu to začne riešiť kamarát tak to vie nasrať a skutočne je to pekný príklad toho ako kamarátstvo rozbije jedna "jamka" medzi nohami, zároveň tiež odhaľuje, čo to o povahe jedinca, ktorý keď zacíti šancu uteká ako pes za fenou a na kamarátov si spomenie až po upokojení svojich biologických potrieb.
//Ďakujem za mínusovú karmu ... asi dakoho môj úprimný názor ranil ale je to taký strašný analfabet, že ani nevie napísať dôvod (ak by aj vedel, znel by asi takto "si debil" alebo dačo podobne inteligentné)
Toto stým kamarátom, slušne to povedať, je to kus vola. Mal ti aspoň povedať, že aj jemu sa páči. Respektíve, keď dačo riešim ja a zrazu to začne riešiť kamarát tak to vie nasrať a skutočne je to pekný príklad toho ako kamarátstvo rozbije jedna "jamka" medzi nohami, zároveň tiež odhaľuje, čo to o povahe jedinca, ktorý keď zacíti šancu uteká ako pes za fenou a na kamarátov si spomenie až po upokojení svojich biologických potrieb.
//Ďakujem za mínusovú karmu ... asi dakoho môj úprimný názor ranil ale je to taký strašný analfabet, že ani nevie napísať dôvod (ak by aj vedel, znel by asi takto "si debil" alebo dačo podobne inteligentné)
vždy vyhráva šikovnejší...
Načo si teda čakal, keď teraz si trieskaš hlavu o stenu. Nie kamarát je somár, že ti ju prebral, ale skôr ty, lebo nevieš, čo chceš. Nechápem to, keď s niekým chcem byť, tak nebehám ako pes okolo horúcej kaše. Teraz je už ťažko nad tým plakať.
Načo si teda čakal, keď teraz si trieskaš hlavu o stenu. Nie kamarát je somár, že ti ju prebral, ale skôr ty, lebo nevieš, čo chceš. Nechápem to, keď s niekým chcem byť, tak nebehám ako pes okolo horúcej kaše. Teraz je už ťažko nad tým plakať.
begbeee tak ako alkohol tam nezohral až boh vie akú úlohu v podstate bol len urýchľovač niečoho čo by prišlo tak či tak... a inak samozrejme pokračujem v trende "užívať si život" ale je strašne ťažké na ňu nemyslieť stále už len ak vidím dievča ktoré sa jej aspoň trošku podoba začínam rozmýšľať čo ak... a samozrejme nechystám sa nič rozbíjať lebo to by som fakt vyzeral ako debil
aj keď mam sto chuti...
COTHW ja viem je to ku*va ale žiaľ ku*va do ktorej som sa zaľúbil
a jasne stým kamarátstvom je to smutne lebo to bol človek u ktorého som vedel alebo respektíve som si myslel že sa naň môžem kedykoľvek a hlavne vo všetkom obratiť no žiaľ bol to omyl... ( inak tu -karmu som nebol ja práve naopak dávam +)
pinco viem že to bola z časti aj moja chyba avšak dotyční sa zachoval ako posledný ch*j čo mi je strašne ľúto
inak ospravedlňujem sa za niektoré výrazy ale niektoré pocity sa inak vyjadriť nedajú
COTHW ja viem je to ku*va ale žiaľ ku*va do ktorej som sa zaľúbil
pinco viem že to bola z časti aj moja chyba avšak dotyční sa zachoval ako posledný ch*j čo mi je strašne ľúto
inak ospravedlňujem sa za niektoré výrazy ale niektoré pocity sa inak vyjadriť nedajú
No takto, nepísal som to na tomto fóre ale inde. Časom si zvykneš, že aj kamaráti sú schopní ťa podraziť ak by z toho mali oni. Je to smutné, je to tak. Veriť môžeš len sám sebe a jedinú istú pomoc nájdeš na konci svojho ramena.
edento
vyspat si sa s nou vyspal, tak co.. Bud rad ze s nou nechodis, takto si aspon mozes nezavazne uzivat, mladost je kratka..
vyspat si sa s nou vyspal, tak co.. Bud rad ze s nou nechodis, takto si aspon mozes nezavazne uzivat, mladost je kratka..
aha, smejes sa na tom, ze si nalozil niekomu na tvar vdaka tvojej vlastnej neschopnosti? gratulujem ti, si uplny vitaz
nehaj ich a neplet sa im do vztahu.dievca si vybrala tvojho kamarata ne teba
asi si bol slaby
Vyspal si sa s ňou a čakal si... Podľa mňa si ju mal na druhý deň kdesi zavolať a "uzavrieť slučku"... A boli by ste spolu
Takto si sa s ňou vyspal a písali ste si cez FB, volali a pod. To sa nerobí... To, že si vybrala tvojho kamaráta - to je čisto jej vec, pretože každý človek môže byť s kým chce, sme slobodní predsa... V rámci kamarátstva Ti mohol povedať, že spolu niečo riešia, v tom spravil on chybu, ale biť si ho samozrejme nemal... A čo do budúcna?! Nepliesť sa im do vzťahu... Pretože to, že je s ním a nie s tebou predsa o niečom značí... Zabudnúť na ňu nikdy nezabudneš, to je jasné, ale musíš prijať skutočnosť, že je to tak ako to je 
njn, sry kámo za tento post: ale kto zaváha nežere...
-
Errici
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ne zavidim ti.
Ale je to len a len tvoja chyba. Treba si uvedomit ze nie je jedina, zien je strasne vela. Ja som mal tiez obdobie uzivanie si zivota, vtedy som sa riadil heslom, mozno to bude zniet trosku vulgarne,zaco sa dopredu ospravedlnujem "Po***at a vratit do obehu". Vyjasil som sa a hladal som nieco stabilnejsie vyzera to takze si prisiel tiez do tej fázy.