Dve siete naraz?
Dve siete naraz?
Caute,
len jedna laicka otazka. Ak mam pripojenie k internetu od Slovanetu a idem na UPC tak mozem v dobe ked budem mat obidve pripojenia, pouzivat dve naraz. Nebude to zbytocne alebo tak nejak? V tomto sa fakt nevyznam, nikdy som to neskusal...
len jedna laicka otazka. Ak mam pripojenie k internetu od Slovanetu a idem na UPC tak mozem v dobe ked budem mat obidve pripojenia, pouzivat dve naraz. Nebude to zbytocne alebo tak nejak? V tomto sa fakt nevyznam, nikdy som to neskusal...
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dve siete naraz?
A načo chceš mat dva pripojenia naraz ?
Nechem a ani nebudem, ale dva tyzdne budem mat k dispozicii net od Slovanetu aj UPC. Mozem ho teda vyuzivat a bude to na nieco dobre, resp. ktora siet by bola vyuzivana prednostne?
-
Jancuk
Professional
a más dvoje sieťovky ? alebo ako to chceš zapojiť aby si mal dva naraz ?
Nemam dve sietovky, jedno mam Wi-Fi (externy prijimac) a druhe cez klasicku sietovku
-
Jancuk
Professional
No ak sa nemilým tak net ti pôjde cez tu sieťovku ktorá bude mat rýchlejšie pripojenie cize v tvojom prípade asi sieťovka pevná
-
Deafboy
Darca
Podla toho, ako velmi sa vyznas v problematike, podla toho co tak bezne tahas a hlavne ako... Ale podla toho ako sa pytas, je ti to viac-menej zbytocne. Pouzil by som skratka to rychlejsie a bodka. Ak by som bol ty. Ak by som bol ja, a mal dve pripojenia... juhuhuuuu 
-
Traktorista
Guru
uz minule sa to tu riesilo, skus pohladat.
neviem presne k akemu verdiktu sa doslo, ale tusim to bud vobec neslo (naraz v jednom okamziku spojit dve pripojenia na net a tak napr. zdvojnasobit rychlost) alebo to bolo mimo beznych skillov uzivatelov
neviem presne k akemu verdiktu sa doslo, ale tusim to bud vobec neslo (naraz v jednom okamziku spojit dve pripojenia na net a tak napr. zdvojnasobit rychlost) alebo to bolo mimo beznych skillov uzivatelov
-
masterdead
SysAdmin
Pre bezneho uzivatela nepouzitelne, v mnohych pripadoch som sa stretol s uprednostnovanim wifi pripojenia bez rozdielu na rychlost. Ak by si chcel vyuzivat obidve linky naraz musel by si mat nejaky load balancer. Mam dojem ze kerio winroute to dokaze.
Mám doma internet od UPC a od Telekomu, teda dve pripojenia. Využívam ich občas i naraz
V počítači mám dve sieťové karty. Jedno pripojenie ide normálne cez Windows 7 a druhé je napojené vo Windows Virtual PC, čo je súčasťou Win7.
Využívam to hlavne v prípade sťahovania z filehostingu, keď môžem i bez účtu (ako free user) sťahovať naraz dve linky, pretože mám vlasnte dve rôzne IP adresy.
Takže dve pripojenia sa dajú využiť.
V počítači mám dve sieťové karty. Jedno pripojenie ide normálne cez Windows 7 a druhé je napojené vo Windows Virtual PC, čo je súčasťou Win7.
Využívam to hlavne v prípade sťahovania z filehostingu, keď môžem i bez účtu (ako free user) sťahovať naraz dve linky, pretože mám vlasnte dve rôzne IP adresy.
Takže dve pripojenia sa dajú využiť.