Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
neviem si predstaviť ako to tam drží veď to zas zárubňu musí strhávať dole. A ja som sa zle vyjadril mám doma činky aj lavičku len chcem vedieť cvik a koľko opakovaní nahradí hento 
No tak to mas fakt len na udrzanie formy. Zaradil by som k tomu mozno rysovaciu dietu (kedze si dokoncil HST a ratam, ze daco na tebe narastloAres011 napísal:caute, chcel by som začať cvičiť tréningový plán ( U.S. NAVY SEALS modifikovaný) http://www.radsvetla.inky.sk/novic/reso ... ogramy.pdf co si o nom myslite ? malo by to byť hlavne na udržanie vo forme pretože som teraz docvičil HST a chcel by som daku zmenu najlepšie aby som nemusel chodiť do posilky...dik
zhyby ako take sa tazko nahradzaju, kedze same o sebe su pomerne narocne a zaroven komplexne, neexistuje cvik na doma ktorym to nahradis plnohodnotne, ale ak mas velku cinku mozes robit pritahy v predklone ak mas len jednorucky mozes robit veslovanie s jednoruckami, ale pocty opakovani ti nepoviem, vobec nemam predstavu aky "prevodovy system" by mal byt medzi tymito cvikmi, kedze tie cviky su uplne neumerne narocne(resp pochybujem ze mas doma dost zavazia aby vykompenzovali narocnost zhybov), ako sa cviky robia uz urcite vies su to pomerne zname cviky alebo hodis nazov do googlu a mas toplayerSC napísal:neviem si predstaviť ako to tam drží veď to zas zárubňu musí strhávať dole. A ja som sa zle vyjadril mám doma činky aj lavičku len chcem vedieť cvik a koľko opakovaní nahradí hento
p.s. s hrazdou som mal problem aj ja, panelakove zarubne proste sux
Moj trening vyzera asi takto : 30 klikov
30 brusakov
15 zdvihou na hrazde
15 takych zdvihou na lavicke na chrbat
Opakujem kazdy vecer
30 brusakov
15 zdvihou na hrazde
Opakujem kazdy vecer
A čo z toho chceš mať? s týmto sa nedostaneš úplne nikde !jarabi napísal:Moj trening vyzera asi takto : 30 klikov
30 brusakov
15 zdvihou na hrazde
Opakujem kazdy vecer
Preco myslis ze sa s tym nikde nedostane? Samozrejme nebude nejaky nabuchany alebo co, keby k tomu este prida beh alebo bicykel tak to fajne trening na kondicku a myslim ze mat dobru kondicku neni na zahodenie 
Kondičku by aj mal ale "veľký" isto nebude, a ani nikto si nevšimne, že posilňuje... maximálne, že má kondičku..Ares011 napísal:Preco myslis ze sa s tym nikde nedostane? Samozrejme nebude nejaky nabuchany alebo co, keby k tomu este prida beh alebo bicykel tak to fajne trening na kondicku a myslim ze mat dobru kondicku neni na zahodenie
Sak to nebude ale zas, keby si da napr. HST ako som mal ja teraz, som skoncil tak to co pisal by sa dalo aby som sa ako tak udrzal na tom co so ziskal 
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
a co to je 30 brusakov.. cely ten trening si ani neviem predstavit.. tak to rob aspon an serie..nech sa trosku unavis.. spravi 5x30 brusakov,5x6 zhybov na hrazde, 5x20 klikov a podobne
Aj tak to je zbytočné, pochopte to už raz.Point napísal:a co to je 30 brusakov.. cely ten trening si ani neviem predstavit.. tak to rob aspon an serie..nech sa trosku unavis.. spravi 5x30 brusakov,5x6 zhybov na hrazde, 5x20 klikov a podobne
Preco by nie ved ja len teraz zacinam a postupne si budem prihadzovat a este planujem chodit raz do tyzdna aj do fitka poradte co tam : aky trening ale tam pre 14 rocneho chalana 
Raz do týždňa?? tak sa na to rovno vyser..jarabi napísal:Preco by nie ved ja len teraz zacinam a postupne si budem prihadzovat a este planujem chodit raz do tyzdna aj do fitka poradte co tam : aky trening ale tam pre 14 rocneho chalana
Choď trikrát.. pondelok/streda/piatok..
Na začiatok určite Fullbody tréning + poriadna strava a po 2mesiacoch si určite všimneš výsledky, pokiaľ budeš robiť cviky správne...
Prepacte ak sa pytam blbost ale nie je trochu skoro zacat cvicit ked ma chalan este len 14 ??? Ja som zacal cvicit ked som mal tesne pred 16 a uplne mi to staci... 
Ale zas neberte ze chcem zdvihat neviem kolkko KG ... chcem si len trosku zlepsit kondicku a zpevnit svaly ...
myslim ze do 15 uplne stacia cviky s vlastnou vahou, aj stym sa daju robit kadejake "zverstva" a z vlastnej skusenosti hovorim, ze cele cinky su jeden velky o*eb na telo ako take, ked som chodil po zraneni rehabilitovat videl som aj na sebe aj na dalsom chalanovi, tiez s celkom dobre vypracovanym telom, ze aj s vlastnou vahou sa da dobre zapotit a mnohe cviky su pre mna aj dnes nevykonatelne alebo zlozitejsie ako 95% cvikov s cinkami, proste relativna sila nestaci...staci sa pozret v kazdom fitku kolko tych nabuchancov nevie urobit ani jeden poriadny zhyb bez toho aby sa vrteli jak pod prudom alebo aby do polky vyskakovali zo zeme a uz to len dotiahli, ved to je uplna komedia vidiet ako to niektori skusaju a nakoniec vitazne s rukami na pol centimeter od seba raz dotiahnu bradu nad hrazdu a polomrtvy padnu k zemi, takze az tak by som to cvicenie s vlastnou vahou nezavrhoval, urcite z cloveka nebude coleman, ale aj stym sa da aspon na zaciatok nieco urobit...teraz nechcem tym povedat, ze necvicte s cinkami, sam pravidelne posilujem ale na to zakladne spevnenie a kondicku to vlastne telo bohate staci na zaciatok ak clovek pozna aj viac cvikov ako drep,klik a brusak, samozrejme ak chce ist dalej s budovanim hmoty tak bude musiet prejst do fitka, ale nato je v 14 este dost skoro...
-
martinez13
Light Professional
čafte takze pisem tu zase.. chcem nabuduci tyzden zacat chodit do posilky a vedel by mi niekto napisat overeny sposob a hlavne dobry na objemovku? nieco uplne zakladne lebo ako pisem teraz zacinam 
Najdi si na http://posilnovanie.sk/ medzi trenigami, tam urcite nieco musis najst hladaj podla toho ktore bude najviac komentovane...
-
martinez13
Light Professional
čo vravite na tento?
http://www.fitmagazin.sk/treningove-cla ... y-trening/
len by som si zamenil ''Zhyby na hrazde so širokým úchopom'' za pritahy kladky k hrudniku sirokym uchopom..
len by som si zamenil ''Zhyby na hrazde so širokým úchopom'' za pritahy kladky k hrudniku sirokym uchopom..
blbost, je to split, cvic kazdy trening cele telo, tz full body, mozes zacat napr s HST alebo TBT, to uz vygooglismartinez13 napísal:čo vravite na tento?
p.s. mrtve tahy po 15 v serii pre zaciatocnika? to sa uz akoze nema vobec postavit??? ved urobit ich osem poriadnych a som spoteny akoby som vysiel zo sprchy a ne 15, ten trening je uplne od veci...
Začiatočník by MT nemal cvičiť vôbec. Najprv treba spevniť brucho a chrbát inými cvikmi.