Chcel by som sa informovat v prvom pripade co moze byt s touto grafickou kartou. Z dna na den uplne zblbol obraz (vid fotky) a grafika je tym padom nepouzitelna. Pocitac z ktoreho som to vybral na nej isiel cez dva a pol roka cize az taka dlha doba to nie je (mam dva pc v ktorych bezia grafiky uz pat rokov bez problemu).
Takze ako prve by som chcel vediet tak zhruba co jej moze byt. Som si takmer isty ze sa s tym uz asi nebude dat nic robit, takze ked sa dozviem co sa jej stalo budem zvazovat nejaky predaj za symbolicku cenu (potom zmenim prefix). Zatial mozete dat nejaku ponuku ale budem sa rozhodovat az neskor.
Je to 256MB, 64bit, ma pasivne chladenie (tusim to je med), DVI + D-Sub + S-VIDEO
Akokeby obraz bol dobry ale porusoval sa v tych pasoch (fotka z biosu). Este dodam ze "obraz" bol taky isty ci cez DVI ci cez VGA port.
I: GF 7300LE PCI - pokazena (?)
Re: I: GF 7300LE PCI - pokazena (?)
Proste sa ti jadro odporucalo... s tym uz nespravis nic... Grafa nema prakticky ziadnu hodnotu ani vo funkcnom stave takto si ju bud nechaj alebo niekomu daruj...
Posles mi ju zdarma ?
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Nechal som ju jednemu elektrotechnikovi a zaroven aj IT servisakovi. Uvidime co povie. Najradsej by som to ani nechcel riesit postou ale osobne.
Ja by som si po nu prieisl ked tak