Fajcenie vs. vztah
Re: Fajcenie vs. vztah
ked som pred rokmi fajcil, tak mi to u dievcat nevadilo. Teraz uz dlho nefajcim a uz by som nevedel si zacat s niekym co nie je tiez nefajciar..
Obmedzujem to v maximálnej možnej miere. To znamená v jej prítomnosti mimo baru, akcie vôbec - trebárs aj týždeň.
Postupne to obmedzím snáď úplne. A som tomu rád
Postupne to obmedzím snáď úplne. A som tomu rád
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja si myslím že to je dôvod na rozchod, nie je to taká veľká obeť... Vlastne práve naopak, jemu to pomôže aj po finančnej aj zdravotnej stránke. Čiže je to veľmi dobrý dôvod na rozchod podľa mňa.
-
Soviet
Darca
Vsak chlapov je na svete neurekom..Tak naco stracat nervy s dakym, co ma tvoje reci u riti? Mozno aspon do buducna pochopi, ze veci sa nebudu len podla neho vyvijat..
podla mna, keby ta naozaj miloval, tak ked mu povies, ze bud ty alebo cigarety tak so sebou nieco zacne robit a bude sa snazit prestat lebo ta nebude chciet stratit, urcite to nepojde hned, ale aspon by to mal zacat obmedzovat a casom by prestal ... ak ta nemiluje naozaj, tak si vyberie radsej cigarety. Povedz mu, ze sa s nim rozchadzas, ak s tym nic nemieni robit, ak bude suhlasit s rozchodom alebo uvidis, ze ani po nejakom case po rozchode so sebou nic nebude robit (ked si uvedomi, ze kvoli ciaretam ta stratil), tak aspon budes vidiet, ze to nebola prava laska, lebo pre pravu lasku spravi clovek vsetko.
Keď si už dala ultimatum, tak už je zle. Buď to s ním pohne alebo si bal kufre. Ak ultimátum nedodržíš, tak ťa už len ťažko bude brať vážne.
Problém nie su cigarety, ale vzájomný prístup. Bývate spolu. Mali ste hľadať kompromis.
Problém nie su cigarety, ale vzájomný prístup. Bývate spolu. Mali ste hľadať kompromis.
-
midnight_man
Guru
Konečne tu niekto povedal to správne k veci! Celé je to zle...nejde o fajčenie a či to niekomu vadí alebo nie..pozrite sa okolo. Kolko rodín žije krásny život aj ked jeden s partnerov fajčí a ten druhý nie. Ja osobne ich poznám dosť, je to o pochopení, kompromisoch. Ako frikso povedal keď to nepojde, budú sa baliť kufre.Frikso napísal: Problém nie su cigarety, ale vzájomný prístup. Bývate spolu. Mali ste hľadať kompromis.
som fajčiar, proste ked som s priateľkou tak nefajčím, nemám takú veľkú potrebu, vtedy mi behajú po rozume iné veci ako zapáliť si... nefajčím vklude aj celý den, ked idem niekedy od nej, tak si zapálim, pred tým ale ako sa stretávame nefajčím cca 3-6hod, nie je mi to problém vydržať, pretože viem, že jej to vadí, ale nejak ma nenúti aby som prestal... proste trošku obetovania nikoho nezabije, mám rád, ked si privonia ku mojej vôni a nie ku cigaretovému dymu a ked jej pekne chutia pery po balzame a nie aby som ja mal v ústach chuť cigárety s nejakou príchuťou jahôd alebo čoho...
Keď som mal 15 tak som dokázal fajčiť tak, že to zo mňa nebolo cítiť, nerobilo mi to problém a doma som mal klud.
Ale ja som bol problémový puberťák a on je dospelý chlap a nedokáže to???
Sú to hlúpe výhovorky a žiaden rešpekt.
BTW: ja sa k tebe kludne nasťahujem, ak ma odnaučíš fajčiť.
Ale ja som bol problémový puberťák a on je dospelý chlap a nedokáže to???
Sú to hlúpe výhovorky a žiaden rešpekt.
BTW: ja sa k tebe kludne nasťahujem, ak ma odnaučíš fajčiť.
Aj moja priatelka fajcila uz ked som ju spoznal, este ked sme sa len poznali a boli kamarati vedela ze fajcenie nepodporujem a moc sa mi to nepaci..noo a ako sme spolu zacali chodit tak postupom casu prestala uplne fajcit ... nedal som jej ultimatum bud ja alebo cigarety ale diskutovali sme o tom a vedela ze sa mi to nepaci a podarilo sa jej prestat kvoli mne a to si strasne cenim
...takze myslim ze je to o diskusii respektovani partnerov aaa minimalne by to teda v tvojej pritomnosti mal obmedzit ved jemu samemu nevadi ze sa menej bozkavate a kvoli jeho fajceniu sa musite obmedzovat??to potom vyzera akokeby tie cigarety boli prenho viac....ako tu uz niekto pisal, ten taxik by si si mala zavolat asi najskor ty ak po diskusii k nicomu nedojdete
-
mr_margera
Medium Professional
mojej bývalej vadilo, že som fajčiar, ale nerobilo mi žiadny problém urobiť kompromis a jednoducho pri nej som nefajčil.. keď som šiel od nej, tak som si dal, keď sme boli v bare, šiel som von si zapáliť... načo jej budem smrdeť s tým pod nosom, keď to nemá rada?? Tu nešlo ale o žiadne obmedzovanie, ale o jednoduchý kompromis, ktorý som bol bez všetkého ochotný akceptovať pre dobro druhého.
Moja terajšia priateľka fajčí. Rozmýšlali sme, že by sme naraz prestali, možnože vo dvojici to pôjde lepšie.
Moja terajšia priateľka fajčí. Rozmýšlali sme, že by sme naraz prestali, možnože vo dvojici to pôjde lepšie.
Hej, môžete sa podporovať. Držím palce. Ja to tiež skúšam pri priateľke a darí sa.
-
mr_margera
Medium Professional
To si ma potešil teda, už nebudem na nič čakať a pôjdem do toho, hádam sa to podarí, pretože ja sa prinútim prestať fajčiť iba keď mám nejaké zdravotné problémy.