Handry na bicykel

O športe...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Handry na bicykel

Príspevok od používateľa zelovoc »

Cafte. Rozmyslam nad kupou nejakych handier na seba na bicyklovanie, ale vobec netusim naco sa zamerat. ani co je vhodne pre mna, ktory jazdi po asfalte i po lesoch, polnych cestach. nemam velmi chut davat 100 eciek na tricko a kratasy z meridy ale zase ak uz nieco kupim, chcem aby to vydrzalo. a viem len 2 veci: chcem tricko a kratasy. ani neviem ci su lepsie kratasy na "trakoch" alebo klasicke. nikdy som take haby nemal takze vobec netusim. budem rad, ak niekto poradi. a nech su ciernobiele :D dikes moc.
schifo
Medium Expert
Medium Expert

Re: Handry na bicykel

Príspevok od používateľa schifo »

No hlavne by si sa mal zamerať na to z akého materiálu su cyklo dresy zhotovené a aké systémy používajú na odvádzanie potu od tela(napr.: climatec). To či jazdíš po asfalte abo po lese nemá moc veľký vplyv na to aký dres by si si mal vybrať. Teda jedine ak by si do hory si zobral cyklodres s dlhým rukávom. To že nemáš chuť vyhodiť 100 € na dres, s tým nič neurobíš, pretože dresy na cyklodresy na bicykel sa tak pohybujú... :? Teda tričko do tých 50 € a nohavice tiež tak do 50€. závisí to od veľkosti akú nosievaš. 8) To či ti treba kraťasy s trakmi alebo bez je na tebe. Je tam rozdiel iba v tom že ti tie s trakmi kryjú krýže pred vetrom, a chladom. :wink: Ja osobne mám radšej bez trakov. No a čo sa týka tej farby, tak by som ti radšej odporúčal farbu oranžovú alebo žltú, su tak trochu reflexné a mimo dediny nemusíš tým pádom nosiť reflexnú vestu. :) Ešte by som ti odporučil jednu stránku. Z nej som kupoval všetky dresy čo mám, a som s nimi veľmi spokojní. Sú vysokokvalitné, a reflexné pásiky sa nezodrali ani pri častom praní a nosení. A majú tam aj celkom príjemne ceny. tu je tá adresa
:arrow: :arrow:

Kód: Vybrať všetko

http://www.rogelli.sk/cyklo-oblecenie-oblecenie-na-bicykel/
robbiee
Star
Star

Re: Handry na bicykel

Príspevok od používateľa robbiee »

Skor by som na tvojom mieste pobehal Exisporty a podobne. Ja som tam kupil sortky za 20€ (OnlyXBike) a dres tam kludne najdes aj od 30. Biely by som zrovna nekupoval, ten sa lahko zaspini, najma ak nemas blatniky. Skor pozri po niecom vyraznejsom, ved je dobre byt videny, aj sa budes citit bezpecnejsie na ceste.
Dres je fajn ked je uzsieho strihu, ked je prilis volny na bokoch tak funguje ako plachta, ktora ta spomaluje. Na spodnom okraji sortiek (popr. aj na spodnom okraji dresu) je celkom fajn mat taky gumovy pasik, vdaka ktoremu sa ti nic nezosmykuje a nevyhrna. Sortky si mozes skusit aj s trakmi aj bez, podla toho co ti je pohodlnejsie. A tiez sa nediv ked to tricko budes mat az pod zadkom a na bruchu zas celkom vysoko, rovnako ako sortky ktore ti budu skoro po pupok a na chrbte este vyssie, to aby si mal krize v teple. Potom uz len ber co sa ti paci...
Napísať odpoveď