mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Re: mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Príspevok od používateľa Daedalus »

Vážne netuším čo je skazené na bozkávaní alebo sexe?? Je to potreba každého človeka!
No zjavne kazdeho nie. A pod pojmom skazena, som myslel ze nemusi rozkracovat nohy kade chodi, napriklad
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

TenDruhy - na sexe ani bozkávaní nie je absolútne nič špatné. Spôsobuje človeku radosť, slasť a príjemný pocit, avšak je veľmi zlé ak je praktizované každý týždeň s niekým iným, alebo každý mesiac, čo je bežná prax mnohých ľudí. Myslím že tak nejak to bolo myslené.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

qwerty, TenDruhy ... Chlapci utekajte si prefiltrovat kakaove venceky ... :|
Sex Predators :!:

sunflower ... Takto, nie je to nenormalne. Poznam par osob v okoli co maju podobny vek ako ty a su na tom podobne.
Nelamal by som si nad tym hlavu, otazka je: Sancu si nikdy nevyuzila lebo nebolo s kym? Alebo uz ta nejaky chlap pritahoval len si proste nemala Odvahu/Cas/Zaujem/Cokolvek aby si sa mu prihovorila?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

qwerty a jeho sexualny brat :smt033 , s takym usmevom co ste mi tu vycarili sa mi hned bude krajsie zaspavat.

K teme, nemyslim si, ze je to nenormalne, menej bezne to ano, no nazvat to nenormalnym mi pride silna kava. Ako pisal maki, tiez poznam taku holku a nie je to obluda s nejakymi vadami, ako tu isty nas oblubeny cyklista a inovator vojenskych technologii prezentoval v uvode.

Ja som sa chcel spytat. Vravis, ze platonicke lasky boli. Boli aj take, ze chalan mal o Teba vazny zaujem? Dal Ti to najavo? Ak hej, ako si reagovala? Zlakla si sa, bala si sa? Alebo mas taky pocit, ze stale moze prist nieco lepsie a lepsie (takto zmysla jedna kamaratka, preto este nikoho nemala).
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Sunflower, otázka: Čo čakáš od partnera? Podobné vlastnosti, ako máš ty?
Ja osobne si o sebe myslím že som verný človek, nikdy nikoho neťahám za nos a keď už sa stane situácia, že sa vyspím z niekým, s kým nemám žiadny vzťah, tak si to hneď na začiatku vyjasním, či to niekam povedie alebo nie. Väčšina ľudí túto potrebu má... Ale aj keď si to väčšina nepripúšťame, stále ide iba o fyziku. Je mi ľúto že to tak je. Najradšej by som bol keby išlo o duševnú záležitosť a dokážeme človeka ľúbiť do konca života. Ale tá veľká príťažlivosť ktorú hľadáš, po čase vyprchá.
Nechcem ti nahovoriť, aby si si začala užívať, rýchlo si našla chalana, alebo na niečo tlačila... Len zváž či nebude lepšie trochu sa uvolniť a dať niekomu šancu. Aj keby si s niekým spala bez toho aby si ho beznádejne milovala, nebude to znamenať že si ľahká, alebo pobehlica.
Nechcem ti dávať rozumy, aj tak spravíš po svojom, len mi ide o to že keď premrháš mladý život svojou tvrdohlavosťou a zásadami, tak neskôr, keď budeš staršia, budeš mať kopu starostí a nebude už na zábavu čas, tak si to začneš vyčítať.
Nakoniec ti len chcem zopakovať že táto tvoja "nepoškvrnenosť" nie je chorá, ale je to prinajmenšom trochu divné, väčšina ľudí potrebuje sexuálne žiť. Ty nie... Možno niekde bude nejaká chybička.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Keby vsetky zeny na tejto planete brali vztahy tak ako autorka, svet by bol omnoho jednoduchsi, krajsi - i ked trosku nudny :-) Problem obuvajuceho sa qwertyho do autorky je jednoduchy.. autorka by mohla ale nechce (aspon zatial), qwerty by strasne chcel ale nemoze, tak si vytvoril svoj svet v ktorom ma svoje teorie - v ktorych nie je on luzer, co si nikdy nevrzol, ale je naopak normalnym clovekom a vsetky ostatne zeny su ku*vy alebo su dobre, lenze akonahle qwertyloosera tieto dobre zeny odmietnu, tak zrazu nevyhovuju nespocetnym kriteriam nasho skromneho myslitela.

qwerty, zaplat si to a nam daj pokoj

Autorke: Zeny ako ty sa nazyvaju "zeny, ktore vedia co chcu"
Scarlett
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Scarlett »

Toto ma zaujalo heh
Co ti poviem,si rarita.Teraz normalne sexuju hadam uz aj ..jedenastrocne :D
Ak ta to potesi,ja som so sexom tiez dlho cakala,naxcem sa chvalit, na strednej boli domna zamilovani vsetci spoluziaci,aj z vedlajsich tried..vsetci az nanho.Ale on sa mi tak pacil,ze som chcela, aby on bol ten prvy",len chyba lavky...chlapec bol buchnuty do mojej kamaratky,ona zase do jeho kamosa,ktory isiel zase po mne..no hotovi closer :)...a takto sme to tahali asi dva roky,sice medzitym sa naskytli asi dve prilezitosti,kedy som sa s nim mohla blizsie zblizit,ale to nebolo ono..no a ked sa konecne uvedomil,este dlhy cas som s nim len za rucicky,bo som ho upodozrievala,ze sa este furt neodputal od tej kamosky..takze dva roky tuzenia a rok chodenia,nez sme to konecne spravili :D..a tiez som sa napocuvala ..a nech,bolo to moje prve milovanie,ci?
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

a neni to tym ze mas vysoke naroky?od (dajme tomu 15) si nestretla nikoho kto by ta natolko zaujal ze by si mu dala aspon pusu?aj ked nechcem vyzerat ako debil podla mna je vek 21 rokov uz cas aby si skusila nejaky ten vztah.s kazdym vztahom naberas skusenosti ale ak budes cakat stale na "chemiu" a "preskocenie iskry" este budes dlho sama.niekedy treba cloveka dlhsie spoznavat a potom tam preskoci ta iskra
Scarlett
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Scarlett »

TenDruhy napísal:
Vážne netuším čo je skazené na bozkávaní alebo sexe?? Je to potreba každého človeka!
Suhlasim,aj nesuhlasim...na sexe nie je nic skazene.Ja ked sa mi chce,zbalim prip viem na koho sa mam obratit..no neznamena ze musi byt potreba,uplne bez vynimky pre kazdeho,hlavne pre toho kto este neskusil...A keby aj teda bola ...bo potreba-nepotreba ,tiez si nestahujes spodare pred kazdou ale len pred tou,ktora sa ti zda atraktivna..myslim

//autoeditácia príspevku (08 Apr 2010, 2:34)
mulatt napísal:a neni to tym ze mas vysoke naroky?od (dajme tomu 15) si nestretla nikoho kto by ta natolko zaujal ze by si mu dala aspon pusu?aj ked nechcem vyzerat ako debil podla mna je vek 21 rokov uz cas aby si skusila nejaky ten vztah.s kazdym vztahom naberas skusenosti ale ak budes cakat stale na "chemiu" a "preskocenie iskry" este budes dlho sama.niekedy treba cloveka dlhsie spoznavat a potom tam preskoci ta iskra
Vam to chlapci furt nejde do hlavy..co :shock:
Neboj,do tridsiatky bude z nej mozno taka stihacka,ze jej budeme este do radu vsetci zavidiet.. :lol:
Dahome
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dahome »

sunflower napísal:..ahojte..mám 21 rokov a este som nikdy s nikym nechodila,ani som sa nebozkávala nikdy,mne to vsak vobec neprekaza,nestretla som este osobu, ktora by ma natolko zaujala, ze by som do toho sla, ale verim, ze raz to pride, nic nesurim, podla mna je to normalne..moj problem spociva v tom, ze cele moje okolie na mna pozera ako na nejaku cudacku, inym smerom orientovanu a mna uz akosi nebavi stale vysvetlova, ze nie som lesba, ani veriaca, ani nic podobne, len som proste nestretla cloveka, s ktorym by mi klapala chemia..aky mate nazor??
Neuveriteľné sprostosti tu poniektorí popísali... "Musíš byť buď tlstá ako krava..." - to môže napísať len idiot. Pokiaľ ide o teba - tvoj problém nespočíva myslím v ničom, je to problém okolia a nie tvoj... ty sa len riaď vlastným rozumom, názormi a citmi. Je to možno nezvyklé, ale nič nenormálne - mimochodom, moji rodičia si dali prvú pusu až po viac ako roku chodenia... a môj brat má 3 roky vážnu známosť a ešte spolu nespali. Vykašli sa na okolie a rob tak, ako to cítiš a vnímaš ty sama.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja tu vidim len problem deformacie vnimania.

Samozrejme existuju ludia co maju 20 a nemali sex, vztah atp. a su stastni a spokojny. Ja sa pridavam do radu. Len je ovela viac pocut tych 15, 16 rocnych co sa chvalia ze s kolkymi uz spali.

Takisto moze prist do Bratislavy autom niekto so znackou na aute povedzme Brezna, a nikto si to ani nevsimne, lebo jazdi normalne, plynule, nezdrzuje atd. Ale mozete stretnut 10 takych a potom jedneho co sa nevie zaradit na kruhaci a uz to je "blbi sedlaci, nevedia soferovat".

PS: prekvapuje ma ze nikto netrolli s tymto: :)
Obrázok
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mi-chau napísal:Keby vsetky zeny na tejto planete brali vztahy tak ako autorka, svet by bol omnoho jednoduchsi, krajsi - i ked trosku nudny :-) Problem obuvajuceho sa qwertyho do autorky je jednoduchy.. autorka by mohla ale nechce (aspon zatial), qwerty by strasne chcel ale nemoze, tak si vytvoril svoj svet v ktorom ma svoje teorie - v ktorych nie je on luzer, co si nikdy nevrzol, ale je naopak normalnym clovekom a vsetky ostatne zeny su ku*vy alebo su dobre, lenze akonahle qwertyloosera tieto dobre zeny odmietnu, tak zrazu nevyhovuju nespocetnym kriteriam nasho skromneho myslitela.

qwerty, zaplat si to a nam daj pokoj

Autorke: Zeny ako ty sa nazyvaju "zeny, ktore vedia co chcu"
:P ked nechces musis mat nato dovod, chapes? nechapes?
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sunflower »

áno bolo to tak, že sa mi už aj niekto páčil,resp. priťahoval ma, ale nemala som odvahu mu to povedať a naopak ja som priťahovala pár chalanov,ktorí sa nepáčili mne, to je život
hmm neviem či som náročná, podľa mňa ani nie, určite nie som však typ baby, ktorej stačí, aby chalan mal dobré auto a prachy
jediné čo chcem je, aby môj partner mám pár dôležitých vlastností, bez ktorých si vzťah neviem predstaviť a samozrejme musí tam byť aj príťažlivosť, bez nej to nejde, mám niekolko dobrých kamarátov,ktorí tie vlastnosti majú, ale nepriťahujú ma, bohužial
je zbytočné to znásilňovať

//autoeditácia príspevku (08 Apr 2010, 13:08)
mulatt napísal:a neni to tym ze mas vysoke naroky?od (dajme tomu 15) si nestretla nikoho kto by ta natolko zaujal ze by si mu dala aspon pusu?aj ked nechcem vyzerat ako debil podla mna je vek 21 rokov uz cas aby si skusila nejaky ten vztah.s kazdym vztahom naberas skusenosti ale ak budes cakat stale na "chemiu" a "preskocenie iskry" este budes dlho sama.niekedy treba cloveka dlhsie spoznavat a potom tam preskoci ta iskra
hmm podďa mňa iskra by mala prísť v dosť krátkom čase, nie po pol roku chodenia, ktoré nemá význam, samozrejme, že sa stretávam s nejakými chalanmi, ale bohužial sú to len kamaráti, chémia tam nie je
neviem čo je na tom také nepochopiteľné

//autoeditácia príspevku (08 Apr 2010, 13:15)
Bushido napísal:Sunflower, otázka: Čo čakáš od partnera? Podobné vlastnosti, ako máš ty?
Ja osobne si o sebe myslím že som verný človek, nikdy nikoho neťahám za nos a keď už sa stane situácia, že sa vyspím z niekým, s kým nemám žiadny vzťah, tak si to hneď na začiatku vyjasním, či to niekam povedie alebo nie. Väčšina ľudí túto potrebu má... Ale aj keď si to väčšina nepripúšťame, stále ide iba o fyziku. Je mi ľúto že to tak je. Najradšej by som bol keby išlo o duševnú záležitosť a dokážeme človeka ľúbiť do konca života. Ale tá veľká príťažlivosť ktorú hľadáš, po čase vyprchá.
Nechcem ti nahovoriť, aby si si začala užívať, rýchlo si našla chalana, alebo na niečo tlačila... Len zváž či nebude lepšie trochu sa uvolniť a dať niekomu šancu. Aj keby si s niekým spala bez toho aby si ho beznádejne milovala, nebude to znamenať že si ľahká, alebo pobehlica.
Nechcem ti dávať rozumy, aj tak spravíš po svojom, len mi ide o to že keď premrháš mladý život svojou tvrdohlavosťou a zásadami, tak neskôr, keď budeš staršia, budeš mať kopu starostí a nebude už na zábavu čas, tak si to začneš vyčítať.
Nakoniec ti len chcem zopakovať že táto tvoja "nepoškvrnenosť" nie je chorá, ale je to prinajmenšom trochu divné, väčšina ľudí potrebuje sexuálne žiť. Ty nie... Možno niekde bude nejaká chybička.
áno samozrejme, že čakám od partnera aspoň trošku podobné vlastnosti mojim, bez toho to nejde
no vidíš to, ja nemám dôvod na to, aby som sa bezhlavo s hockým koho stretnem vyspala, len na základe potreby..tak ver tomu, že mne nejde len o tú fyziku, mne ide aj o duševno, myslím, že to z mojich príspevkov vyznelo jasne..pozri ja som dostatočne uvoľnená, ak príde niekto kto mi sadne šancu mu s radosťou dám
zdá sa mi, že nerozumieš jadru celej veci, ja na sex potrebujem cit, neviem prečo to tu nikto nevie pochopiť..sex má byť vyvrcholením niečoho pekného, to je môj názor, ak to niekto robí iba na základe potreby, ja mu to nevyčítam, každý je iný, ja to mienim spraviť, preto, že niekoho lúbim, nie preto, aby som sa mohla pochváliť, že už nie som panna
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ale áno my všetci to myslím chápeme, čo chceš povedať.
Ja ti poviem moju skúsenosť môj prvý vážny vzťah - robil som tam chyby a v podstate som bol sebec, ani druhá strana nebola pripravená. OK. Prebolelo. Pochopil som čo nechcem, pochopil som čo musím do vzťahu vložiť a čo treba tolerovať. V mojom terajšom a verím, že poslednom vzťahu som sa vyvaroval predchádzajúcich chýb a posilnil všetko dobré čo som sa naučil a odmenou mi je milujúca a tolerantná žena.
Pointa príde teraz. Bolo by to dobré aj bez predchádzajúcej skúsenosti? Myslím si, že nie. Zrejme by mi trvalo nejakú dobu kým by som sa poučil. Môj názor je že aj vo vzťahoch sa treba učiť chodiť a aj na to je puberta. Nejaké objavovanie prvých lások a tak. A nemyslím sex. Ale keď už sme pri ňom... Držíš sa svojich zásad a v 23 rokoch príde konečne niekto kto u teba stojí za to. Prebehne iskra. Bozk a on sa na teba pozrie celý oslintaný, že WTF?

A stále mi tu niečo nesedí. Ak si ich chcela ty nechceli ťa. Zavretá doma nie si napriek tomu, že chodíš do spoločnosti a predpokladám, že spoznávaš nových ľudí, nikto ťa nezaujal. Musí mať pár dôležitých vlastností... Hm.. Nie sme tak trochu idealistka (toľko kladných vlastností v jednom mužovi nie je možné nahromadiť) alebo čo je horšie elitárka (nik pre mňa nebude dosť dobrý)?

Dávaj pozor lebo nakoniec ťa chémia a iskra možno prikvačí k nejakému sladkému cukríkovi, ktorý ťa z toľkej lásky začne mlátiť.

A tiež poznám zo tri babenky čo sú pekné, inteligentné a nejdú s každým ale jaksi majú už okolo tridsiatky a okrem práce sú dosť nešťastné. Iste sú ženy, ktoré mali za život jedného partnera a vyšlo im to. Ale koľko ich?
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

begbeee napísal:Ale áno my všetci to myslím chápeme, čo chceš povedať.
Ja ti poviem moju skúsenosť môj prvý vážny vzťah - robil som tam chyby a v podstate som bol sebec, ani druhá strana nebola pripravená. OK. Prebolelo. Pochopil som čo nechcem, pochopil som čo musím do vzťahu vložiť a čo treba tolerovať. V mojom terajšom a verím, že poslednom vzťahu som sa vyvaroval predchádzajúcich chýb a posilnil všetko dobré čo som sa naučil a odmenou mi je milujúca a tolerantná žena.
Pointa príde teraz. Bolo by to dobré aj bez predchádzajúcej skúsenosti? Myslím si, že nie. Zrejme by mi trvalo nejakú dobu kým by som sa poučil. Môj názor je že aj vo vzťahoch sa treba učiť chodiť a aj na to je puberta. Nejaké objavovanie prvých lások a tak. A nemyslím sex. Ale keď už sme pri ňom... Držíš sa svojich zásad a v 23 rokoch príde konečne niekto kto u teba stojí za to. Prebehne iskra. Bozk a on sa na teba pozrie celý oslintaný, že WTF?

A stále mi tu niečo nesedí. Ak si ich chcela ty nechceli ťa. Zavretá doma nie si napriek tomu, že chodíš do spoločnosti a predpokladám, že spoznávaš nových ľudí, nikto ťa nezaujal. Musí mať pár dôležitých vlastností... Hm.. Nie sme tak trochu idealistka (toľko kladných vlastností v jednom mužovi nie je možné nahromadiť) alebo čo je horšie elitárka (nik pre mňa nebude dosť dobrý)?

Dávaj pozor lebo nakoniec ťa chémia a iskra možno prikvačí k nejakému sladkému cukríkovi, ktorý ťa z toľkej lásky začne mlátiť.

A tiež poznám zo tri babenky čo sú pekné, inteligentné a nejdú s každým ale jaksi majú už okolo tridsiatky a okrem práce sú dosť nešťastné. Iste sú ženy, ktoré mali za život jedného partnera a vyšlo im to. Ale koľko ich?
ale však ja viem, že skúsenosti by som mala nabrať, nehladám nikoho ideálneho neboj sa, možno je to nepochopiteľné, ale nezaujal ma nikto, resp. aj zaujal a po čase ma odradil, lebo sa začal správať ako úplný idiot
ja sa nebránim žiadnemu vzťahu, uvedomujem si, že prvý raz to nemôže byť 100%, ale na čo to siliť ak nie je nikto s kým by som to chcela skúsiť
chodím do spoločnosti, ale s mojimi kamarátmi a kamarátkami, oni však berú svojich kamarátov, ktorých ja už poznám, takže nie je veľká šanca sa nejak zoznámiť
a ja viem čo chcem, vzťah, ktorý bude mať budúcnosť, nie obyčajný flit na mesiac
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak táto téma a hlavne niektorí prispievajúci - :smt044
Ale aby som nebol OT- pre autorku: Nie je na tom nič čudné, všeko raz príde. Len netreba čakť, že to príde celkom samé a bez vlastnej snahy, lebo bez vetra sa ani lístok na strome nepohne.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak nakoniec nie je nikde problem. Bushido ... Keby som aj natrafil na napr. 23 rocnu ktora by bola uplna "Zaciatocnicka" ... Tak?
Nic sa nedeje, nebudem si z nej robit prdel, nebudem z toho robit halo, Je neskusena ... Boze sak svet sa nezruti.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Muffi napísal:Nie je na tom nič čudné, všeko raz príde. Len netreba čakť, že to príde celkom samé a bez vlastnej snahy, lebo bez vetra sa ani lístok na strome nepohne.
Tak nejako to chápem ja. Lebo tvrdenie "veď to raz príde keď to príde" je dosť alibistické.
Nie, netreba aby si šla baliť chlapov, ale treba vždy vo vhodný čas a situácii dať jasný signál, že si "available".

Napriek všetkému som presvedčený, že tvoj prvý vzťah stroskotá a to s ďaleko väčšou pravdepodobnosťou ako s tou, že napriek tvojmu überkritickému výberu nájdeš správneho chlapa. Pretože nie vždy to čo si vysnívame sa k nám aj hodí.

Ešte mi nedá. Nie nadarmo sa hovorí, že človek by mal ísť do vzťahu "vybúrený". Pretože ak ťa to po prvom raze chytí tak si možno budeš vyčítať, že si si mladosť a slobodu trochu viac neužila (hm, aký sprofanovaný výraz..) a to by bolo ešte dobré. Horšie ak si to uvedomíš na 30 narodeniny a trošku tebou zamáva druhá puberta.
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

begbeee napísal: Tak nejako to chápem ja. Lebo tvrdenie "veď to raz príde keď to príde" je dosť alibistické.
Nie, netreba aby si šla baliť chlapov, ale treba vždy vo vhodný čas a situácii dať jasný signál, že si "available".

Napriek všetkému som presvedčený, že tvoj prvý vzťah stroskotá a to s ďaleko väčšou pravdepodobnosťou ako s tou, že napriek tvojmu überkritickému výberu nájdeš správneho chlapa. Pretože nie vždy to čo si vysnívame sa k nám aj hodí.
myslím, že podobné veci ako niečo také, že by mal stroskotať budem riešiť v okamihu keď tá situácia nastane,resp. keď sa k nej bude schylovať, možno stroskotá, je zbytočné riešiť niečo také, keď vzťah ešte ani nezačal
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ale ved, trosku optimizmu do toho...oosbne poznam ludi co vydrzali do 20ky a niekolko rokov po tej 20tke mi povedali, ze 'vydrzal/s som dost dlho, ale lutujem, ze som nepockal este trosku' Proste, ja to vidim iba ako vyhodu. Tiez, osobne, keby som mal na vyber medzi holkou, co predomnou mala 'v sebe' 10 chlapov, alebo taku, co nemala nikoho, tak prijemnejsie by mi bolo vybrat si tu co este sex nemala. Nevidim jediny dovod preco by sa mal clovek v tomto uponahlat a robit hluposti cez zaslepenost, len preto lebo vsetci z mojho okolia to tak robia...ja som vzdy zvykol plavat proti prudu, a ked vacsina z mojho okolia robila danu vec takto, tak ja som sa ju musel robit inac. Niekto ma ma za blazna, isty ludia si ma preto vazia. Ty ktory ma maju za blazna, niesu hodny aby som s nimi travil moj cas, nemam potrebu si vobec vypocut ich nazor. Zijem v krajine, kde je bezne sa s niekym prespat pod vplyvom alkoholu a ani si to na druhy den nepamatat, a celkom ma to znechucuje. Moje ja mi hovori, ze sex je taka ta malicka ceresnicka na torte. Proste som asi old school, ale dievca/zenu musim najprv poznat, musim ju lubit a citit sa v jej pritomnosti dobre, samozrjme, ze si s tou odobou musim velmi dobre rozumiet, a az potom to mozno posunut 'do tej vyssej urovne' ktorej hovorime sex. A teda nie sex, ale milovanie, to je sakra rozdiel sa s niekym milovat, alebo mat s niekym sex.
Zamknuté