Samsung s8000 jet
-
Martin3217
Amateur
Samsung s8000 jet
Ako sa dá nastaviť audio zvuk na mobile na prehratie pesničiek.Keď nastavim zvukovú frekvenciu z ponuky a dám uložiť zvuk sa opäť zmení na nejaký pôvodný plechový zvuk.Keď ho nepotvrdím zvuk ostane ten ktorý som zvoliľ a po pár minútach je opäť na pôvodnom,manuáne nastavenie som tam nenašiel čo je dosť chyba.
Re: Samsung s8000 jet
Doposial som sa nestretol s týmto problémom a to hudbu na tomto telefóne počúvam pomerne často.
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2010, 15:43)
Nebudem zakladat zvlášť tému tak píšem sem keby niekto vedel ako zistím aké rozlíšenia podporuje video PREHRÁVAČ tohoto telefónu tak budem vďačný, niektoré filmy idú bez konverzie (proste tak ako ich stiahnem, hodím do mobilu a prehrá to) a iné vypíše chybovú hlášku že nepodporované rozlíšenie videa.
fon: S8000 jet tak ako je názov témy
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2010, 15:43)
Nebudem zakladat zvlášť tému tak píšem sem keby niekto vedel ako zistím aké rozlíšenia podporuje video PREHRÁVAČ tohoto telefónu tak budem vďačný, niektoré filmy idú bez konverzie (proste tak ako ich stiahnem, hodím do mobilu a prehrá to) a iné vypíše chybovú hlášku že nepodporované rozlíšenie videa.
fon: S8000 jet tak ako je názov témy
-
dildo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
mozno to bude tym, ze uz si stiahol konvertnute video 
nepochopili sme sa... stiahnem dva neskonvertovane filmy, klasicke releasy, klasicke PC rozlisenie... oba *.avi oba cca rovnako velke, jeden ide, druhy je nepodporovane rozlisenie tak chcem zistit ktore su podporovane.
-
dildo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
mozno to video ma ine kodeky ako telefon co podporuje..kodek nechap format..alebo sa mylim? 
-
Martin3217
Amateur
Keď ja sťahujem film alebo klip do mobilu skoro všetko musím prebehnúť napr.cez total video convertor inak píše nepodporovaný formát a aj vtedy keď to prekonvertujem ale nedám pozor na rozlíšenie lebo chcem to najvyššie a tam vznikne problém preto dávam pozor aby bolo vyššie a upravím ho podľa možnosti telefónu.Sťahujem ľubovolné formáty.Ja mám problém v tom keď klipy ktoré stiahnem nie sú v jednom súbore ale jednotlivo-to aby som prerobil cez napr.pinnacle studio a pospájal lenže to opäť chce konvertovať a to je potom nekonečno aj keď to urobím na stolovom compe nie na notbuku.