HTC Kaiser nabíjení
-
Arkarian
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
HTC Kaiser nabíjení
Dobrý den, už dlouhou dobu mám problem s nabijemim meho tytn II. Je to záhada. Kabel pripojim, dioda se rozsviti, na displeji vidim ze nabiji. Pritom nabíjení nefunguje. Dal jsem ho do servisu a za 600kč mi udelali servis a rekli ze je vse OK. Doma ale nebylo tak jsem ho tam zanesl znovu. Podruhé mi rekli ze je spatna nabíjecka nebo kabel. Dosel jsem domu a vymenil nabíječku-nic. Vymenil kabel-nic. Zkousel 4 ruzne kabely pripojene do PC-nic. Tak v cem je problem prosimvas ? Jak to v tom servisu nabili ?
Re: HTC Kaiser nabíjení
baterka?
-
Arkarian
Light Star
No prave batrerkou jsem si nebyl jistyrotoze to bylo 2x v servisu a nemylim si ze by to nepoznal. dnes jsem to zkousel a zda se mi ze je spatny kontakt, technik me ale rekl ze je v poradku... 
Ked ti display signalizuje nabijanie, aj konektivitu tak to vidim len na vadnu baterku. Za aly dlhy cas ti ju nabije? (ak teda diplay ukazuje aj proces nabijania) Skusal si nabijat aj cez pc (usb)?
-
Arkarian
Light Star
zkousel jsem ... ted se mi to podariloo nabit v poradku ... bud vubec nebo v pohode. Ale musel jsem tam to usb poradne zatlacit a trochu zkouset kdy nabiji a kdy ne. Myslim si ze je to kontakt