Lebo chcem vidieť 17-19 ročného šuhaja ako stojí pred "dilemou" či strčiť alebo počkať na tú pravú.
Toľko k tomu Lub0$
myslím, že chlap to bere ináč ako žena, ikeď to je tiež diskutabilnébegbeee napísal:Aj mladý chlapci s obľubou hovoria, že čakajú na tú pravú, len v skutočnosti im ešte žiadna neotrčila a nemali príležitosť..
Lebo chcem vidieť 17-19 ročného šuhaja ako stojí pred "dilemou" či strčiť alebo počkať na tú pravú.
Toľko k tomu Lub0$
Mám 28 rokov, som panna a nikdy som sa nebozkávala
Som 28-ročná tmavovlasá, celkom pekná žena. Výška 169, hmotnosť 54. Som tiež inteligentná a viem sa s ľuďmi porozprávať. Pokiaľ nie sú vulgárni. Napriek tomu, že muži sa mi páčia, nemala som doteraz so žiadnym vážny vzťah. Nikdy som sa nebozkávala a som panna. Kvôli tomu mám strach si s niektorým začať, lebo sa obávam výsmechu. Strašne však túžim po partnerskom vzťahu s mužom.
Aký je Váš názor na neskúsenosť v pokročilom veku?
Jana
Verím, že to nie si ty o 7 rokovVek, keď dochádza k prvým sexuálnym skúsenostiam, je veľmi individuálny. Je pravda, že v dvadsiatich ôsmich rokoch majú dievčatá skúsenosti minimálne s bozkávaním dávno za sebou, ale to neznamená, že váš čas nepríde.
Príčiny môžu byť rôzne: Puritánska výchova, komplexy alebo prehnané očakávania od druhého pohlavia, podceňovanie druhého pohlavia, prípadne kombinácia týchto faktorov. Zaujalo ma vaše zdôraznenie, že ste pekná a inteligentná. Zrejme automaticky očakávate, že sa budú o vás uchádzať primeraní partneri. Ale oni sa neuchádzajú. Čo s tým?
Predovšetkým – musíte trochu osudu pomôcť. Tvrdo zapracovať, vidíte sama, že vzťahy nepadajú z neba. Zdôrazňujete svoje kvality, tak sa ich naučte aj „predávať“. Kúpte si niečo pekné na seba. Poraďte sa s kamarátkou, ktorá má lepšiu spätnú väzbu, čo platí na mužov. Nájdite si kamaráta, ktorý vám poradí, ako na chlapov. Začnite chodiť do spoločnosti, kde je možné nájsť si slobodného a primeraného partnera. Zrejme si uvedomujete, že asi málo Vašich pekných a inteligentných rovesníkov či o niečo starších mužov bude voľných. Nevadí. Ľudia sa niekedy zvyknú aj rozchádzať, rozvádzať. Dajte si zoznamovací inzerát. Nie je to hanba. Robia to aj iní atraktívni, ale pracovne vyťažení ľudia. Dobré sú internetové zoznamky.
Zrejme svojmu budúcemu partnerovi neskúsenosť neutajíte. Netajte ju. Ak chcete, vymyslite si, že je to následok nejakého nevydareného vzťahu alebo iného bližšie neurčeného incidentu, po ktorom ste sa stali alergickou na mužské pohlavie en bloc. Určite nezožnete výsmech, dotyčnému bude skôr imponovať, že práve on prelomil Vašu zatrpknutosť voči mužom. Rady, ako zapôsobiť na muža, nie sú náplňou tejto poradne, je dosť ciest, ako sa k nim dostať. Želám veľa úspechov.
PhDr. Ondrej Bahna
Toto si nepísala ty pred rokom?
seci tu pisu len o sexe...a o tom ze maju 18 a su panny ...ale ja mam 20 a som ete stale nepobozkana..normalne si pridem jak v tom filme...vzdy ked mi chcel dat nejaky chlapc pusu som sa uhla...ani som nechcela..len to tak proste prislo..a neviem co s tym...
Ja osobne mám pocit, že po dvadsiatke by si už aspoň nejaké minimálne skúsenosti so vzťahmi mala mať.
dievča, uisťujem ťa, že vôbec nie si jediná, ktorá sa ešte nebozkávala...Ja mám 25 a tiež som ešte "nepobozkaná", narozdiel od teba, ja som sa neuhýbala, ale nemala som jednoducho ešte žiadnu príležitosť, keďže som žiadny vzťah nemala...Už si pripadám ako nenormálna, vzhľadom na svoj vek, ale neviem, čo s tým robiť, keďže o mňa ešte nikto neprejavil záujem. Viem, že na dnešnú dobu je to už skôr ojedinelé, ale neboj, naozaj nie si jediná, lepšie bude, neriešiť to, poznám to sama na sebe, lebo človek je z toho potom len smutný, utešujem sa tým, že hádam raz aj motyka vystrelí, a nájdem toho pravéhoDržím ti palce, netráp sa, o to to bude potom krajšie.
žiaden z týchto článkov som doteraz nevidelabegbeee napísal:
Verím, že to nie si ty o 7 rokov
Toto si nepísala ty pred rokom?
A odpoveď:
Ja osobne mám pocit, že po dvadsiatke by si už aspoň nejaké minimálne skúsenosti so vzťahmi mala mať.
No mne by to vadilo keby som ju musel učiť, musel ju naučiť milovať, správať sa tak ako by mala a hlavne pomôcť jej prekonať tu hanblivosť...Shark NX napísal:Tak nakoniec nie je nikde problem. Bushido ... Keby som aj natrafil na napr. 23 rocnu ktora by bola uplna "Zaciatocnicka" ... Tak?
Nic sa nedeje, nebudem si z nej robit prdel, nebudem z toho robit halo, Je neskusena ... Boze sak svet sa nezruti.
hmmm? Toto radikálne mení situáciu, nepísala si predtým že nie si inak orientovaná?sunflower napísal:Moje ja mi hovori, ze sex je taka ta malicka ceresnicka na torte. Proste som asi old school, ale dievca/zenu musim najprv poznat, musim ju lubit a citit sa v jej pritomnosti dobre, samozrjme, ze si s tou odobou musim velmi dobre rozumiet, a az potom to mozno posunut 'do tej vyssej urovne' ktorej hovorime sex. A teda nie sex, ale milovanie, to je sakra rozdiel sa s niekym milovat, alebo mat s niekym sex.
=) súhlasím
audiotrack napísal:hmmm? Toto radikálne mení situáciu, nepísala si predtým že nie si inak orientovaná?
Nechytaj ju za slovíčka, to že súhlasí s Lub0$om a len nezmenila "dievča/žena" v texte za "chlapec/muž" tak to neznamená, že je lesba ale len to, že sa jej to pravdepodobne nechcelo meniť...audiotrack napísal:hmmm? Toto radikálne mení situáciu, nepísala si predtým že nie si inak orientovaná?
som si na 100% istá,že lesba nie somTenDruhy napísal: Nechytaj ju za slovíčka, to že súhlasí s Lub0$om a len nezmenila "dievča/žena" v texte za "chlapec/muž" tak to neznamená, že je lesba ale len to, že sa jej to pravdepodobne nechcelo meniť...
Ale podľa mňa lesba bude určite..
Ale ja som predsa nikde nespomenul, že s ňou bude mať niekto problém, resp. s tým, že je neskúsená. Pointov môjho príspevku boli dve veci.Shark NX napísal:Tak nakoniec nie je nikde problem. Bushido ... Keby som aj natrafil na napr. 23 rocnu ktora by bola uplna "Zaciatocnicka" ... Tak?
Nic sa nedeje, nebudem si z nej robit prdel, nebudem z toho robit halo, Je neskusena ... Boze sak svet sa nezruti.
heh...pocuj, ano hovoris o vacsine, ale fakt ti hovorim uprimne, prilezitosti je kopec, ani to netreba chciet, keby som fakt strasne chcel, a ze by sa nikto 'neotrcil' ako to vravis, tak pane boze, aky je problem vecer zabehnut na nejaku vypadovku? Pripadne v dnesnej dobe uz si ani netreba platit za taketo 'sluzby' staci ist v piatok a v sobotu do mesta na diskoteku a otrci sa nejedna, tiez to poznam z osobnej skusenosti...nevidim jeden jediny dovod preco by som mal ist do postele s niekym cudzym, s kym to nemyslim nijak vazne.Fakt sa citim akoby som zaostaval v dnesnej dobebegbeee napísal:Aj mladý chlapci s obľubou hovoria, že čakajú na tú pravú, len v skutočnosti im ešte žiadna neotrčila a nemali príležitosť..
Toľko k tomu Lub0$
begbeee SORRY ale bohove nazory, neda mi ta nepochvalit, a s tymi clankami si to zabil poriadne, keby mi audiotrack nemazal prispevky do tejto temy tak by swom to tu hodil aj JA!!!begbeee napísal:Veľa ľudí, teda väčšina sa zaoberá iba tým, že je panna. To je v pohode, mňa skôr udivuje fakt, že nemala ani náznak vzťahu.
Lub0$ napísal:
heh...pocuj, ano hovoris o vacsine, ale fakt ti hovorim uprimne, prilezitosti je kopec, ani to netreba chciet, keby som fakt strasne chcel, a ze by sa nikto 'neotrcil' ako to vravis, tak pane boze, aky je problem vecer zabehnut na nejaku vypadovku? Pripadne v dnesnej dobe uz si ani netreba platit za taketo 'sluzby' staci ist v piatok a v sobotu do mesta na diskoteku a otrci sa nejedna, tiez to poznam z osobnej skusenosti...nevidim jeden jediny dovod preco by som mal ist do postele s niekym cudzym, s kym to nemyslim nijak vazne.Fakt sa citim akoby som zaostaval v dnesnej dobe
no to je preto, lebo tí čo sa páčili mne to neopätovali, resp. nemám povahu na to, aby som za chalanom prišla a oslovila ho, a tí ktorým som sa páčila ja sa nepáčili mne, tak to bohužial chodíbegbeee napísal:Veľa ľudí, teda väčšina sa zaoberá iba tým, že je panna. To je v pohode, mňa skôr udivuje fakt, že nemala ani náznak vzťahu.
Sunflower, prepáč ale nie. Tak to nechodí.sunflower napísal: no to je preto, lebo tí čo sa páčili mne to neopätovali, resp. nemám povahu na to, aby som za chalanom prišla a oslovila ho, a tí ktorým som sa páčila ja sa nepáčili mne, tak to bohužial chodí
je divné možno to, že nikto neoslovil mňa, ale bohužial ja som hanblivá, takže ja na to bunky nemám, aby som niekoho balilabegbeee napísal: Sunflower, prepáč ale nie. Tak to nechodí.
Minimálne to tak nechodí počas niekoľkých rokov.
A prisiel uz k tebe nejaky chlapec takto? Ze proste si mu padla do oka, ci s nim nepojdes vonku, alebo nieco take?sunflower napísal: no to je preto, lebo tí čo sa páčili mne to neopätovali, resp. nemám povahu na to, aby som za chalanom prišla a oslovila ho, a tí ktorým som sa páčila ja sa nepáčili mne, tak to bohužial chodí
neprišielLub0$ napísal: A prisiel uz k tebe nejaky chlapec takto? Ze proste si mu padla do oka, ci s nim nepojdes vonku, alebo nieco take?
ja som z BratislavyLub0$ napísal:Nj to je cudne, potom mas v okoli njekaych bojkovAko ja sa priznam, flirt to hej, dokazem s holkou flirtovat v pohode, ale akonahle dojde na nieco vaznejsie tak mam bobky, ale prekonam sa obcas
Proste treba...ked nechcem byt stary mladenec tak proste musim, pocuj odkial si...aby sme ta niekto vytiahli vonku vybrat ti chlapca