mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Príspevok od používateľa begbeee »

Podľa mňa túto vec tu nevyriešime.
Toto bude znieť divne, ale skús zistiť v akom smere ťa ohovárajú za chrbtom. Zrejme v tom bude kus pravdy a skús to zmeniť.
Chápeš ak o tebe hovoria, že "Slávka nikam nechodí, iba sa doma bifľuje, to je už aká drbnutá, minule aj v buse čítala knižku..." tak to zmeň zčasti.

Teraz sa vyrojí 100 týpkov,ktorí mi budú oponovať, že prečo by sa mala kvôli niekomu meniť. No prečo? Lebo vzťah je o kompromisoch a ona vzťah chce. Keby ho nechcela, tak jej to nevŕta v hlave a nevypisuje to na fórach, že či je to normálne.
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sunflower »

qwerty-xyz napísal: :smt059 :smt059 :smt059 :smt059 spravme si tu vsetci zucastneni vylet za holkou a bude sranda, co vy nato ?
no to by som s tým musela súhlasiť najprv ja :)

//autoeditácia príspevku (08 Apr 2010, 18:30)
begbeee napísal:Podľa mňa túto vec tu nevyriešime.
Toto bude znieť divne, ale skús zistiť v akom smere ťa ohovárajú za chrbtom. Zrejme v tom bude kus pravdy a skús to zmeniť.
Chápeš ak o tebe hovoria, že "Slávka nikam nechodí, iba sa doma bifľuje, to je už aká drbnutá, minule aj v buse čítala knižku..." tak to zmeň zčasti.

Teraz sa vyrojí 100 týpkov,ktorí mi budú oponovať, že prečo by sa mala kvôli niekomu meniť. No prečo? Lebo vzťah je o kompromisoch a ona vzťah chce. Keby ho nechcela, tak jej to nevŕta v hlave a nevypisuje to na fórach, že či je to normálne.
práveže ja som v kolektíve oblúbená a to si nefandím, naozaj mám veľa kamarátov
nemám pocit, že by ma niekto ohováral, nie som bifloška, nenosím okuliare s hrubými sklami, neobliekam sa ako z roku 3, ani nič podobné
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Takze takto, doplnim beggeeho, prvy krok mas uz za sebou, zistila si ze je nieco ne v poriadku, a chces to zmenit, ok, to si mozeme odskrtnut. Teraz je na rade co pise vyssie beggee, zistit preco a snazit sa to napravit, a dalsi krok bude potom ten happy end a dufame ze nam potom napises ze ako si na tom :P
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

sunflower napísal: no to by som s tým musela súhlasiť najprv ja :)
No a prečo by si nemala? :) Spoznáš kopec nových ľudí, veď hojkáči majú vlastné stretká..

Hahaha napadlo mi... pozri si film Yes Man s Jimom Carrey-im ;-)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj, skoda ze si z blavy, fakt by som ta vytiahol niekde vonku keby som to mal blizko :P
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

Lub0$ napísal:Takze takto, doplnim beggeeho, prvy krok mas uz za sebou, zistila si ze je nieco ne v poriadku, a chces to zmenit, ok, to si mozeme odskrtnut. Teraz je na rade co pise vyssie beggee, zistit preco a snazit sa to napravit, a dalsi krok bude potom ten happy end a dufame ze nam potom napises ze ako si na tom :P
ja nemám problém niečo zmeniť, len neviem čo, nikto ma nikdy za nič neodsudzoval, neohovoril o mne, že som trafená ani nič podobné, je im len divné, že nikoho nemám lebo na nich pôsobím normálne, tak čoho sa mám chytiť, keď ani cudzí mi nevedia poradiť v čom je chyba
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Jáj ešte mi napadlo, že budeš asi príliš dobrá..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SUNFLOWER? vidis,??? o tom to je .... najprv musis CHCIET TY!!! :smt059 tak schvalne ci sa chytis, moj kamarat veeelmi dobry kamarat robi diskoteku , pod, spoznas novych ludi . . . :D :D :D
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

qwerty-xyz napísal:SUNFLOWER? vidis,??? o tom to je .... najprv musis CHCIET TY!!! :smt059 tak schvalne ci sa chytis, moj kamarat veeelmi dobry kamarat robi diskoteku , pod, spoznas novych ludi . . . :D :D :D
som písala, že na diskotéky som nechodila ani keď som mala 15, takže teraz ma to určite nechytí

//autoeditácia príspevku (08 Apr 2010, 18:36)
begbeee napísal:Jáj ešte mi napadlo, že budeš asi príliš dobrá..
v akom zmysle prílíš dobrá?
qwerty-xyz

Lub0$ napísal:Nj, skoda ze si z blavy, fakt by som ta vytiahol niekde vonku keby som to mal blizko :P
ja by som ju vytiahol hoci je aj z blavy, ja chcem vidiet 21 rocnu nepobozkanu krasnu pannu :smt059 Fenomen, to je akoby prislo UFO, kazdy by chcel vidiet na vlastne oci ....

//autoeditácia príspevku (08 Apr 2010, 17:38)
Lub0$ napísal:Takze takto, doplnim beggeeho, prvy krok mas uz za sebou, zistila si ze je nieco ne v poriadku, a chces to zmenit, ok, to si mozeme odskrtnut. Teraz je na rade co pise vyssie beggee, zistit preco a snazit sa to napravit, a dalsi krok bude potom ten happy end a dufame ze nam potom napises ze ako si na tom :P
ved tu o tom DOVODE meliem od prvej straaaanky.... :evil:
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

qwerty-xyz napísal: ja by som ju vytiahol hoci je aj z blavy, ja chcem vidiet 21 rocnu nepobozkanu krasnu pannu :smt059 Fenomen, to je akoby prislo UFO, kazdy by chcel vidiet na vlastne oci ....
prosím ťa zas nerob z toho vedu, podľa mňa takých po svete chodí kopec, len to nenapíšu na net
a krásnu?? ako si na to prišiel??
qwerty-xyz

sunflower napísal: prosím ťa zas nerob z toho vedu, podľa mňa takých po svete chodí kopec, len to nenapíšu na net
a krásnu?? ako si na to prišiel??
:D lebo ked nie si pekna mame o dovod viac k tomu ab sme prisli nato preco si este s nikym nic. :wink: .... o to ide.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Mam to...ty si neveris...
//Qwerty? Niesi aj ty nahodou panic? :D
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

qwerty-xyz napísal: :D lebo ked nie si pekna mame o dovod viac k tomu ab sme prisli nato preco si este s nikym nic. :wink: .... o to ide.
tak, že by som bola škaredá nemám pocit, ale krása je relatívny pojem
myslím, že vo výzore to nebude, videla som aj úplné špaty, ktoré mali chalana a normálneho k svetu
nemám 100 kíl, ani 140 cm, ani jedno oko, ani akné..

//autoeditácia príspevku (08 Apr 2010, 18:44)
Lub0$ napísal:Mam to...ty si neveris...
to, že si neverím to je pravda, ale to nemá nič spoločné s tým, že ma niekto nemohol osloviť
už som písala, že sama to spraviť neviem
qwerty-xyz

Lub0$ napísal:Mam to...ty si neveris...
:smt033 Ja? no jasne, ale nikomu to nevrav, po nociach nemyslim na nic ine len na mi-chau- a na PC revue.... takze lubos, sorry, :psssst: teba nechcem . . . :lol: :lol: :lol: :lol: toto je moc od temy, toto mi tu niekto zmaze,.....

A prd, ze si neveri, ked je skareda jasne ze si neveri ked je pekna nema si preco neverit. chlapci si tiez niektori neveria, lebo sa boja odmietnutia, alebo je za tym X dalsich veci......Kludne moze byt ze nicim holka nevynika je dost priemerna a obycajna a jej zaluby spadaju do kategorii pri ktorych vela novych tvari nespozna, ked vobec nejaku..... takze bieda bieda, sama NECHCE ocividne nechce robit nieco preto aby sa sopznala ale zaroven chce vztah a niekoho poznat. To je akoze, chcem sa vyliecit, ale nechcem brat lieky, a budem sa spoliehat na prirodnu medicinu. Tak bude jednoducho v prdeli. Ide o princip snad kazdy pocohpil co som sa sdnazil naznacit, snaha musi byt aj z jjej strany a HLAVNE z jej strany, a diskoteky, su idealne riesenie pre tento vek, ESTE STALE idealnym riesenim, aj ked by sa do toho dali dat aj ine spolocenske akcie, .... poznat ludi sa da kdekolvek, kdekovek kde ti ludia su a kde je chut sa spoznavat!!!
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Qwerty diskotekam sa vyhybam aj ja....fakt netuzim po holke z Floridy, alebo z EKG (ty vies o com hovorim...presne ten typ zien co si pisal vyssie, bud zlatokopky, alebo holky s vypnutou hrudou, ze sa zda ze si polame chrbticu o chvilu, a aha uz k nej bezi nafuknuty chlapcisko ktory ma tak 100kg a ruky ma na siroko ako keby nosil cely den koberce, a berie si ju do tatkovej audinky) Nie ale dakujem.
qwerty-xyz

Lub0$ napísal:Qwerty diskotekam sa vyhybam aj ja....fakt netuzim po holke z Floridy, alebo z EKG (ty vies o com hovorim...presne ten typ zien co si pisal vyssie, bud zlatokopky, alebo holky s vypnutou hrudou, ze sa zda ze si polame chrbticu o chvilu, a aha uz k nej bezi nafuknuty chlapcisko ktory ma tak 100kg a ruky ma na siroko ako keby nosil cely den koberce, a berie si ju do tatkovej audinky) Nie ale dakujem.
jo lubos viem extremne presne o com pises, a viem ze tu na fore o tom co piseme vieme asi len ja a ty, a plasmon, mozno tiez, ked je podobna vekova kategoria, ALE mas na diskoteke aj holky, ktore tam pridu s frajerom a zabavit, a sem tam sa tam objavi aj PARTIA dievcat ktora si hlada chlapcov, keby hladala holka sama chlapca na diskoteke bolo by to fest divne. A pisem partia, nie blbe tandemy!!! Takze chapes, a rovnako sa najdu aj partie chlapcov co tam az taki naliati nesu, a ani nemaju audinu od tatika, ale normalne slusne sa pridu zabavit a tiez si mozno niekoho hladaju. Pozri vies co ? zacnime vypisovat miesta, na ktorych by sa holka, popripade sama alebo s kamaratkami, zoznamit s chlapcom podla svojej predstavy. Taaaakze, diskoteka, posilovna a sportoviska. skola, vysoka napr? .... Internet, inzerat... pisme co koho napadne....

Inak Lubos, florida je zavreta, davno pradavno, ekg ju zvalcovalo na plnej ciare aj ked sa majitelka snazila poslednu dobu nieco spravit ale bohuzial uz s tym nepohla..... ja som aj tak v inom meste na diske....
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

chodím na výšku, na jazykové kurzy, športovať, do mesta s kamarátkami a podobne a nič :)
stretká z netu som skúšala, nevyšlo to však, sme iba kamaráti a už ma to cez net nebaví, už som si povedala, že ak niekoho spoznám, tak jedine osobne
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

tak tak, cez net je to chu****. Vznika dost velke riziko, ze hladvny proces spoznavanie urobite prave cez net, co prvemu osobnemu kontaktu dost ubera na jedinecnosti a viac menej uz ides na istotu, takze chalan si musi tad sakra velku namahu, aby ta este dokazal natolko zaujat, aby neskoncil ako kamarat
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

Táto téma mi zaručila niekoľko minút dobrého smiechu
begbeee napísal:Jáj ešte mi napadlo, že budeš asi príliš dobrá..
Vyzerá to, že netreba nič riešiť, lebo nie je tu problém. Keby bola príliš dobrá, bola by svätá. :D Kiež by bolo na svete viac svätích ľudí :D
A na qwertyuiop... som sa dobre zabavil, oplatí sa prečítať tie príspevky (pre tú srandu)
Zamknuté