uff som uz myslel ze som samsunflower napísal:..ahojte..mám 21 rokov a este som nikdy s nikym nechodila,ani som sa nebozkávala nikdy,mne to vsak vobec neprekaza,nestretla som este osobu, ktora by ma natolko zaujala, ze by som do toho sla, ale verim, ze raz to pride, nic nesurim, podla mna je to normalne..moj problem spociva v tom, ze cele moje okolie na mna pozera ako na nejaku cudacku, inym smerom orientovanu a mna uz akosi nebavi stale vysvetlova, ze nie som lesba, ani veriaca, ani nic podobne, len som proste nestretla cloveka, s ktorym by mi klapala chemia..aky mate nazor??
mám 21, s nikým som však ešte nechodila
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: mám 21, s nikým som však ešte nechodila
zaujímavá téma, akurát neviem kde je problém.
máš 21 s nikým si sa nebozkávala, s nikým nechodila atď. a čo teraz ? nie si prvá ani posledná...chýba ti to, čo tak to zmeniť?
Takže sa zamysli čo vlastne chceš a kam touto témou mieriš.
Chceš vzťah? Možno je treba byť menej naročný na partnerov.

máš 21 s nikým si sa nebozkávala, s nikým nechodila atď. a čo teraz ? nie si prvá ani posledná...chýba ti to, čo tak to zmeniť?
zaujímal ma názor nestranných, to je všetko, nikam som touto témou nemierila, v mojom okolí ma považujú za divnú, tak som bola zvedavá či to tak vníma každý, všetkoForsaken napísal:zaujímavá téma, akurát neviem kde je problém.
-
Fabo
Hardcore addict
No mozno ta povazuju za divnu nie/nielen pre toto...
Ale ak tu nad tym premyslam, musim ti povedat jedno, ak nejde Mohamed k hore, najde si hora ineho Mohameda.
Prakticky sa nevyskytujes nikde kde by sa dal vztah nadviazat. Zajdi si na nejaku normalnu studentsku diskoteku, nie vsetko je Doppler ktory si pamatas z 15tich. Podnik, kde mladistvym nenaleju je dobry start
Pripadne mas urcite z vysky nejake kamaratky ktore su na internatoch, skus sa s nimi dohodnut a chod na nejaku akciu na intrakoch, riskujes sice, ze tam budes za "blbu pastikarku" ale nie kazdy je taky.
Ale ak tu nad tym premyslam, musim ti povedat jedno, ak nejde Mohamed k hore, najde si hora ineho Mohameda.
Prakticky sa nevyskytujes nikde kde by sa dal vztah nadviazat. Zajdi si na nejaku normalnu studentsku diskoteku, nie vsetko je Doppler ktory si pamatas z 15tich. Podnik, kde mladistvym nenaleju je dobry start
Pripadne mas urcite z vysky nejake kamaratky ktore su na internatoch, skus sa s nimi dohodnut a chod na nejaku akciu na intrakoch, riskujes sice, ze tam budes za "blbu pastikarku" ale nie kazdy je taky.
-
qwerty-xyz
Prakticky sa nevyskytujes nikde kde by sa dal vztah nadviazat. --- no a tu je cely pes zakopany, pokial sa vsak nechce zucastnovat akcii kde by sa spoznavala tak neni o com, ona chce vztah ale nechce sa spoznavat, keby chcela VYHLADAVA CIELENE miesta kde sa ludia stretavaju a spoznavaju, .... a tomu debilovi co sa tu smeje na mojich prispevkoch, tak kámo moje prispevky su aspon k veci a k teme, a dokonca si viem aj dokazat ze je na nich kus pravdy,... tak mi mozes vies co, ...Fabo napísal:No mozno ta povazuju za divnu nie/nielen pre toto...
všetkým ďakujem za pomoc, ja to, že nemám vzťah neberem ani náhodou zúfalo, som vyťažená školou, momentálne dosť..mám kamarátov, život pre mňa má hodnotu aj bez toho
ja som založením tejto témy vôbec nemierila na to, že by som si chcela niekoho nájsť, teda, že by som to už bez chalana nevydržala, príde príde, nepríde nepríde, nie je to tragédia..
jediné čo som chcela zistiť je názor ludí, či im to príde nejak zvláštne..mne sa to zdá byť normálne, ako tu už bolo spomínané nie som prvá ani posledná, ktorá ešte v 21 s nikým nič nemala
ja som založením tejto témy vôbec nemierila na to, že by som si chcela niekoho nájsť, teda, že by som to už bez chalana nevydržala, príde príde, nepríde nepríde, nie je to tragédia..
jediné čo som chcela zistiť je názor ludí, či im to príde nejak zvláštne..mne sa to zdá byť normálne, ako tu už bolo spomínané nie som prvá ani posledná, ktorá ešte v 21 s nikým nič nemala
No nič. A teraz keď ti z toho vyšlo, že zrejme tomu treba trošku pomôcť tak, čo urobíš? 
neviem čo urobím,momentálne mám toho veľa v škole, cez leto odchádzam do zahraničia, to mi možno otvorí nové priestory na spoznávanie ludí, ak sa to ani tam neprelomí, zamyslím sa nad seboubegbeee napísal:No nič. A teraz keď ti z toho vyšlo, že zrejme tomu treba trošku pomôcť tak, čo urobíš?
-
audiotrack
VIP
už ma nebaví mazať offtopic, takže resignujem. Najbližšie odbočenie od témy znamená lock (aj tak myslím že problém bol vyriešený, dievča sa dozvedelo že je normálna)
Myslím, že tak jednoznačne to neskončili, bolo tu viac takých, ktorý pri tom minimálne zdvihli obočie.audiotrack napísal:už ma nebaví mazať offtopic, takže resignujem. Najbližšie odbočenie od témy znamená lock (aj tak myslím že problém bol vyriešený, dievča sa dozvedelo že je normálna)
-
audiotrack
VIP
begbeee napísal: Myslím, že tak jednoznačne to neskončili, bolo tu viac takých, ktorý pri tom minimálne zdvihli obočie.
nie, nevníma ju tak každý.sunflower napísal:...
zaujímal ma názor nestranných, to je všetko, nikam som touto témou nemierila, v mojom okolí ma považujú za divnú, tak som bola zvedavá či to tak vníma každý, všetko
sunflower ani nevies ako si ma potesila ze existuje aspon jeden rovnaky clovek ako ja
... ja som tiez este nemal ziadny vztah a problem je ze ho akosi ani nevyhladavam ale uz mi to zacina chybat.. len ja neviem ako na to.. som hanblivy a na diskoteky nechodim .. takze sme si asi sudeni
.. a ja mam 21
-
audiotrack
VIP
za 20€ ti predám jej mail pod ktorým sa tu registrovalaPatjo napísal:sunflower ani nevies ako si ma potesila ze existuje aspon jeden rovnaky clovek ako ja... ja som tiez este nemal ziadny vztah a problem je ze ho akosi ani nevyhladavam ale uz mi to zacina chybat.. len ja neviem ako na to.. som hanblivy a na diskoteky nechodim .. takze sme si asi sudeni
.. a ja mam 21
Bože, vzťah by ste chceli všetci, ale obetovať pre to niečo a zdvihnúť zadok sa nechce nikomu.
nie dakujem, ked chce tak mi ho da ona sama mozno aj za lacnejsieaudiotrack napísal: za 20€ ti predám jej mail pod ktorým sa tu registrovala
no boha co sme tu? zoznamka?
-
Hotwire
Addict
postav sa do radu ja som to napisal prvyPatjo napísal:sunflower ani nevies ako si ma potesila ze existuje aspon jeden rovnaky clovek ako ja... ja som tiez este nemal ziadny vztah a problem je ze ho akosi ani nevyhladavam ale uz mi to zacina chybat.. len ja neviem ako na to.. som hanblivy a na diskoteky nechodim .. takze sme si asi sudeni
.. a ja mam 21