Volejte 5 minut zdarma takmer vsade, aj do SR
-
softimager
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Takichto programov je tucet, ale iba jajah dokaze volat aj na slovensko.->slavo<- napísal:mna to tak sereste som si kuoli tomu aktyvoval bonus a jak naschval to na druhy den nejde fakt skoda ale ved nasvete musi egzistovat viac takychto programov alebo nie? a mozno sa daju osrat
![]()
takym to spuosobom.
-
softimager
Zablokovaný
-
softimager
Zablokovaný
Ja som potreboval free volanie hlavne segre do holandska, Jajah uz nieje free, tak teraz som sa usadil vo VoIP Buster. Ten je zadarmo, ale po kazdej minute ta prerusi, ale da sa to obist
. Ale nejde volat s nim na Slovensko, a ani mi to netreba.
A dokaze volat skype FREE na Slovensko? Teda. Pocul som o tom, ze byvaju v skype darcekove dni a rozdavaju volne minuty. Takze urcite by tam bola daka sanca na hacknutie.
A dokaze volat skype FREE na Slovensko? Teda. Pocul som o tom, ze byvaju v skype darcekove dni a rozdavaju volne minuty. Takze urcite by tam bola daka sanca na hacknutie.
-
softimager
Zablokovaný
-
->slavo<-
Addict
mas pravdu a jak je to stym free minute lebo skype mam a volat mi zneho nikdy neslo.softimager napísal:Ja som potreboval free volanie hlavne segre do holandska, Jajah uz nieje free, tak teraz som sa usadil vo VoIP Buster. Ten je zadarmo, ale po kazdej minute ta prerusi, ale da sa to obist. Ale nejde volat s nim na Slovensko, a ani mi to netreba.
-
softimager
Zablokovaný
S VoIP busterom volam zadarmo aj 2 hodiny a neprerusi ma, Ale tajomstvo, ako to docielit si necham pre seba, lebo bohuzial na tomto fore su niektori ludia "leech-erovia" (pijavice), ktori iba sosaju info od druhych ludi ale nikdy nic neprispeli.
Ale ten VoIP buster je sranda, s jednou stetkou som sa rozpraval hodinu a pol
.
Ale ten VoIP buster je sranda, s jednou stetkou som sa rozpraval hodinu a pol
.
-
softimager
Zablokovaný
hypeer napísal:neskusal niekto po zaplateni kreditu na JAJAH skusit tu staru fintu, aby to neodpocitavalo kredit? to by sa aj celkom oplatilo dat par EURO na kredit, ktory by sa neminul
and softimager, neprezradis tu fintu?
Aj ked zaplatis, .. Dozvedel som sa na Inom warez fore, ze aj po zaplateni 5 euro sa ziadna finta uz nedala pouzit. Myslim, ze programatori konecne dostali rozum.
-
peto5o
Light Expert
123
A volas aj na slovenske siete? Orange- T-mobile?softimager napísal:S VoIP busterom volam zadarmo aj 2 hodiny a neprerusi ma, Ale tajomstvo, ako to docielit si necham pre seba, lebo bohuzial na tomto fore su niektori ludia "leech-erovia" (pijavice), ktori iba sosaju info od druhych ludi ale nikdy nic neprispeli.
Ale ten VoIP buster je sranda, s jednou stetkou som sa rozpraval hodinu a pol![]()
![]()
![]()
![]()
.
Re: 123
peto5o napísal: ty aj nieco citas alebo len trepes???
A volas aj na slovenske siete? Orange- T-mobile?
-
softimager
Zablokovaný
-
softimager
Zablokovaný