Grecko ostrov Kos
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Grecko ostrov Kos
Ahojte tak mal by som ist robit na ostrov Kos na 5messiacov a chcel by somsa spitat či tam už niekto z Vas bol ...Ak mate niekto aj foto tak by ste mohli poslat
Re: Grecko ostrov Kos
V Grecku som bol. Raz na Krete (brutal horko) a potom na spominanom Kose (trocha mensie horko ale trocha viac tam pofukovalo).
Kos sa mi pacil viac pretoze je to mensi ostrov a v pohode sa dalo vybehnut na Rodos (ten sa mi nepacil, iba udolie motylov ma tam zlakalo), a tak isto sa dalo s Kosu vybehnut do Turecka (pristav Bodrum). Na Kose som sa v pohode dohovoril so svojov slabou anglictinou.
A kedy sa tam chystas?
Mam pocit ze viacej slovakov pracuje na Krete, pretoze je to vacsi ostrov a viac turistov...
Kos sa mi pacil viac pretoze je to mensi ostrov a v pohode sa dalo vybehnut na Rodos (ten sa mi nepacil, iba udolie motylov ma tam zlakalo), a tak isto sa dalo s Kosu vybehnut do Turecka (pristav Bodrum). Na Kose som sa v pohode dohovoril so svojov slabou anglictinou.
A kedy sa tam chystas?
Mam pocit ze viacej slovakov pracuje na Krete, pretoze je to vacsi ostrov a viac turistov...
-
mato951
Star
No takto ešte stale neviem či pojdem lebo nam v škole nič nepovedali bol papier na nastenke kde sme sa zapisovali a ten s tade dnes zmyzol čiže tak v pondelok možno budem vediet...A ta angličtina to je postrach lebo som ozaj len taky začiatočnik. 15.5 by sme mali odlietat dovtedy musime stihnut uzavriet znamky čo je kratka doba lebo mam ešte k tomu aj prax
neboj sa urcite sa dohovoris, na co mas ruky a nohy a o tyzden dva nebudes ani to potrebovat
Pre teba ako zaciatocnika je Kos idealny. Chod, je tam krasne. Len baby su tam neni bohvieco...
-
mato951
Star
fox111fox napísal:Pre teba ako zaciatocnika je Kos idealny. Chod, je tam krasne. Len baby su tam neni bohvieco...
HH takže zatial idem asi tak na 70% a tie baby tak cez velke prazdniny tam urcite niečo bude ale ja tam idem robit a nie balit baby