Metro 2033
Re: Metro 2033
ked je to tam na poschodi co su take diery v podlahe tak sa musis dostat do takej miestnsti kde je nejake vybavenie a mreza ktoru odsunies a tam sa dostanes dalejkirby256 napísal:neviem prejsť jednu pasáž, keď hľadám cestu do D6 - knižnica - nájdenie dokumentov D6 sa dostanem do časti kde ma naháňa stále jedno monštrum, tak neviem sa ho zbaviť a nemôžem nájsť cestu dalej, držím sa stále kompasu ale nemôžem nájsť cestu, nevie mi niekto poradiť?
celkom vpohode len sa mi nepáči ze vždy ked mam nočne videnie a začne do mna niekto strielať tak sa mi vybije
to ce čo za blbosť, ale inak good pribeh akurat by to mohlo byť volnejsie 
Mne na tom vadi, že aj ked nemam gamepad, tak mi v hre ukazuje tie miniatury z xbox360 gamepadu (chapete dvere otvoríš tlačidlom X, strielaš tlačidlom RT...) a mne to dost vadí, kedže hram s klavesnicou a myšou.
Neviete nahodou, ako to zmenit?
Neviete nahodou, ako to zmenit?
Mirom, keď dlho držíš gombík F tak ti nahodí takú Pumpu, stláčaj lavé tlačítko na myši a napumpuj to na maximum, a môžeš ísť 
Markoff napísal: ked je to tam na poschodi co su take diery v podlahe tak sa musis dostat do takej miestnsti kde je nejake vybavenie a mreza ktoru odsunies a tam sa dostanes dalej
presne tú pasáž neviem prejsť, ale keď odsuniem tu mrežu tak nikde ďalej sa nedostanem, akurát tak na začiatok poschodia, prípadne dierou dole ktorá vedie na tú hlavnú chodbu do ktorej som vkročil na začiatku
soi, mám taký menší problém že ked hrám , tak miestami mi to seká ... comp mam AMD x3 , geforce 9600gt a 3gb ram win 7 64bit ... neviete kde môže byť chyba ?? dakujem ...... 
Ty vole co s tym ma Slovenska Obchodna Inspekcia? 
2 SSemteXX - netusim. to by som musel rozobrat comp, aby som sa pozrel 
z takychto veci som duty
GPU:
Name - NVIDIA GeForce9500GT
code name - G96
Technology - 65nm
Clocks:
Core - 550MHz
Shaders - 1357MHz
Memory - 400MHz
Memory:
Size - 512MBytes
Type - DDR2
Bus Width - 128 bits
viac ti k tomu napisat bohuzial neviem
z takychto veci som duty
GPU:
Name - NVIDIA GeForce9500GT
code name - G96
Technology - 65nm
Clocks:
Core - 550MHz
Shaders - 1357MHz
Memory - 400MHz
Memory:
Size - 512MBytes
Type - DDR2
Bus Width - 128 bits
viac ti k tomu napisat bohuzial neviem
ja viem len ma to stve ze vzdy ked mam nabite na maximum a niekto ma trafi alebo z blizka uderí tak mi to hned vybije to je co za blbost, ale nevadi no neviem čo mam robiť tam na konci zž asi na tej veži ? ten tipek na mna kriči že mam strielat no ked strielam do toho lietajuceho hajzla tak sa nič nedeje a vkuse mi to vypne ze mam ist este raz ? ale do coho mam strielat ?SSemteXX napísal:Mirom, keď dlho držíš gombík F tak ti nahodí takú Pumpu, stláčaj lavé tlačítko na myši a napumpuj to na maximum, a môžeš ísť
To vybitie je nejaky bug, ja som sa s tym nestretol.
Pri tej lietajucej suke musis len strielat tak ako ti krici, proste jej daj plnu davku do papule.
Pri tej lietajucej suke musis len strielat tak ako ti krici, proste jej daj plnu davku do papule.
sak to do nej marujem odušu a je ako obrnena no skusim ešte nejak sa mi to nezda sak som po nej aj granat hodil a nič ani ju nemiklo 
kokso nakoniec som ho nejak dal dole ale bol pevny ako .... co už
kokso nakoniec som ho nejak dal dole ale bol pevny ako .... co už
mne sa najviac pacil napad s hodinkami ked nane pozriete tak vam ukazu realny cas resp. cas v pocitaci,hravam vacsinou vecer a neskoro do rana takze nemusim pozerat na mobil kolko je hodin ale prirodzene sa pozriem v hre na hodinky a viem kolka bije .
vidis to som si nevsimol
ale inak super hra len ma na tom mrzí jedna vec a to je ta uplne pevne stanovena linearita deja
clovek musi ist len jednym smerom a vkuse dopredu, ale čo už.
Viesco ja som spravil de mam hru naistalovany tak zo slozky instal som vsetky veci nainstaloval aj direct x11(aj ked moja graficka karta ju nepodporuje) dalej ten vcredist_x86_sp1_atl_4053.exe potom aj normal directX a aj ten phys X(aj ked to je na nvidie a ja mam ATI)ale ninstaloval som to vsetko a hra mi ide.Dovtedy ani bohovi 500crackov som stiahol a nic potom som toto spravil a hra mi zrazu ide.
presne mne to robilo to iste a len som vsetko naistaloval a ide to 
ludia ako si mam dobit nocne videnie, stale mam vybitu baterku a nikde neviem najst nove ani nikde kupit. A este tie pneumaticke pusky ako znovu natlakujem, ten kompresor mam natlaceny ale zbran mi aj tak nejde....dikes
To uz musi byt clovek ako velmi retardovany aby polozil otazku na ktoru je odpoved napisana na tej istej strane?
Ak dam tym detom co pytaju naboje naboj ma to neake vyhody ?
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
viem len o jedno ktoremu si dal naboje tak ta zaviedol k chlapikovu pre ktoreho budes pracovat ale viac som neskusal...Bilingo napísal:Ak dam tym detom co pytaju naboje naboj ma to neake vyhody ?