taky by si mi mohl poradit kdyz si taky kadernik : mam cerne ,rovne vlasy ,ale mam je moc huste chtel bych je delsi ale mam s nema velikou hlavu proste huste jak prase
muzsky uces
Silent daj si ich preriedit v kadernictve
...ak je problem iba objem tak to nie je problem a castokrat je to plus
...odporucam ti vyhliadnut si nejaky uces pribuzny tvojim vlasom a v lepsom kadernictve si dat vlasy aspon podobne zostrihat...potom uz len najst vhodne doplnky (lak, gel, spray, tuzidlo, vosk, ...) a zabijat cas upravou 
Opak si si isty ze nerealne?...z akeho dovodu?
Opak si si isty ze nerealne?...z akeho dovodu?
ja neviem proste mam taky blby pocit keď mám trochu dlhšie vlasy...ja by som sa asi zblaznil...keď som bol maly tak som mal dlhe a raz ma dedo švacol na ježka a odvtedy už nosim len kratke aj keď by som chcel mať dlhšie...a plus mám ešte menši problém s lupinami a citim sa taky nesvoj takže tak
no chvala bohu to nieje až take strašne...
caute,
strasne sa mi paci daky takýto štýl vlasov. Mam tiež dlhé vlasy, taktiež rovné, síce nie farbené ale to neva. Ide hlavne o ten štýl, o tú úpravu. Podla Vás ako to spravil? Nejaký gél? Použil žehličku? Proste nejaké rady.
Myslím tú prvú fotku.
A na tej druhej?
To tiež asi len gelovaním. Mne ide len o to že si ich neviem upraviť, mam ich také bez života a tieto štyly sa mi pačia 
Dakujem
strasne sa mi paci daky takýto štýl vlasov. Mam tiež dlhé vlasy, taktiež rovné, síce nie farbené ale to neva. Ide hlavne o ten štýl, o tú úpravu. Podla Vás ako to spravil? Nejaký gél? Použil žehličku? Proste nejaké rady.
Myslím tú prvú fotku.
A na tej druhej?
Dakujem
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re:
cauko ja by som chcel taktiez novy uces.mam hnede, velmi huste vlasy, rovne...chcel by som nieco pobodobne ako tento..ale chcel by som mat "ciro", len nerad mam prilis kratke vlasy pri usiach, tak tam by som chcel trosku dlhsie a este mi vadi, ak mam pri usiach vlasy len tak do polky ucha, nie ako ten na foto co ma tam bokombrady ci ako sa to vola, tolko nezarastam zeby som tam si mohol nechat strnisko, da sa to nejak inak riesit, alebo ak mate hodne daky uces s cirom , alebo nieco podobne tomutoJelko4 napísal:nosim to takto uz asi dva roky a neaku mensiu zmenu by som chcel
dakujem