ISIC zmena udajov
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ISIC zmena udajov
Cafte, chcel by som sa spytat ci je nejak mozne zmenit udaje na ISIC studentskej bezkontaktnej karte. Zatial som zistil ze vsetky udaje su ulozene na karte, a pravdepodobne to bude karta typu Mifare ktore pracuju na frekvencii 13,56MHz Neviem ci som dobre pochopil ale su udaje zakryptovane pomocou crypto-1 metodou ktora bola uz prelomena. A aku lacnu zapisovacku a citacku tychto kariet by ste mi poradili a kde sa da zohnat? Su na to aj nejake programy dostupne na internete ktore mi ulahcia zmenu udajov. Dik
-
Hotwire
Addict
Re: ISIC zmena udajov
myslis ze ti tu niekto pomoze oje*** system?
-
audiotrack
VIP
a vieš o tom, že to je nelegálne?
-
Hotwire
Addict
presne...ak si chces legalne zmenit udaje chod na ISIC dispecing...ak si ich chces zmenit sam tak potom si pomoz sam a ja byt mod to tu zfleku zamknem..
-
jorg22
Medium Professional
Viem ze je to nelegalne, nikdy som nepovedal ze to chcem spravit, tak ak mate nieco k teme tak prosim.
-
Hotwire
Addict
nie fakt to nechces urobit....hovor vies komujorg22 napísal: A aku lacnu zapisovacku a citacku tychto kariet by ste mi poradili a kde sa da zohnat? Su na to aj nejake programy dostupne na internete ktore mi ulahcia zmenu udajov. Dik
mozno je len strasne hladny a chce mat nonstop nabity ISIC do menzy 
len by som upresnil, samotna čitačka nie je vobec zakazana možeš si ju kupit za 30 eur
http://www.touchatag.com/e-store
problem može byt už len s rozkodovanim karty teda urobit to tak aby si si mohol zmenit udaje... ja to doma nemam ani neplanujem ale čital som o tej problematike a fakt je že je to relativne primitivny system bez menšieho zabezpečenia
všetky tie karty ISIC, mesačniky, lyžiarske karty a neviem čo všetko pracuju na tom istom mifare classic systeme...
je už len na tebe čo s tym urobiš a zhodnotit nasledky ake by to mohlo mat ked ta odhalia
http://www.touchatag.com/e-store
problem može byt už len s rozkodovanim karty teda urobit to tak aby si si mohol zmenit udaje... ja to doma nemam ani neplanujem ale čital som o tej problematike a fakt je že je to relativne primitivny system bez menšieho zabezpečenia
je už len na tebe čo s tym urobiš a zhodnotit nasledky ake by to mohlo mat ked ta odhalia
-
badboy007
Star
Citacka:
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... ard+Reader
Tu sa zaoberaju niecim podobnym:
http://www.hackforums.n*t/showthread.php?tid=176024&page=1
*=e
http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid ... ard+Reader
Tu sa zaoberaju niecim podobnym:
http://www.hackforums.n*t/showthread.php?tid=176024&page=1
*=e
-
Hellboy248
Guru wannabe
omfg co tu je*ete donho? warez je tiez nelegalny a kazdy s nim robite ..
-
badboy007
Star
Hellboy248 plne s tebou suhlasim...k+
Co vy ste nikdy nestiahli album, film, crack alebo hru?
Spocitajte si to, kolko by to vsetko stalo, keby ste si mali vsetko kupit origo.
Pochybujem, ze sposobi vacsiu skodu hacknutim isic karty, ako ked vy stahujete zwarezu!!!
Najprv si pozrite svoje chyby a potom hovorte, ze je nieco nelegalne!
Spocitajte si to, kolko by to vsetko stalo, keby ste si mali vsetko kupit origo.
Pochybujem, ze sposobi vacsiu skodu hacknutim isic karty, ako ked vy stahujete zwarezu!!!
mam silny pocit ze na karte ta suma nieje vobec ulozena, dokonca ani tvoje meno a udaje... ze je tam len nejake ID cislo a tieto veci si system taha zo serveruPikolik napísal:mozno je len strasne hladny a chce mat nonstop nabity ISIC do menzy
-
kukiak
Addict
podobna afera bola s elektricenkami, ze sa to dalo s vecami z DX za par supov dost lahko obist..
tie udaje su vsetky pekne ulozene na kartekupo napísal:mam silny pocit ze na karte ta suma nieje vobec ulozena, dokonca ani tvoje meno a udaje... ze je tam len nejake ID cislo a tieto veci si system taha zo serveru
-
audiotrack
VIP
Je smiešne to porovnávať s warezom. Navyše, sťahovanie z warezu nie je nelegálne pokiaľ viem. Nelegálna je distribúcia a produkcia pirátskych verzií filmov/hudby/hier/programov. Takže vinníkom je ten, kto to ripuje/crackuje/grabuje a šíri pre ostatných, prípadne ten kto cracknutý program používa pre zárobkovú činnosť. Pri falšovaní isic kariet (ako aj iných cenín) to je úplne o inombadboy007 napísal:Hellboy248 plne s tebou suhlasim...k+![]()
Spocitajte si to, kolko by to vsetko stalo, keby ste si mali vsetko kupit origo.![]()
Pochybujem, ze sposobi vacsiu skodu hacknutim isic karty, ako ked vy stahujete zwarezu!!!![]()
-
qwerty-xyz
nebud audiotrack naivny, toto su len take kktinky co si teraz napisal a mimo ineho plati tu jedno pravidlo. a to je. "Jestliže dokážeš provést padesát způsobů zabití z tebe ještě nedělá vraha. Vrahem se stáváš, až když začneš skutečně zabíjet!" -------- "Získávání a předávání znalostí není morálně ani právně nepatřičné. Každý jedinec nese zodpovědnost za své pozdější skutky zcela sám!" Takze audiotrack to ze chce vediet presne ako tu kartu obist este neznamena ze to spravi, a to ze mu to ty povies este neznamena ze nesies zodpovednost za to co spravi, .... chaaapes? ci nechaaapes?audiotrack napísal: Je smiešne to porovnávať s warezom. Navyše, sťahovanie z warezu nie je nelegálne pokiaľ viem. Nelegálna je distribúcia a produkcia pirátskych verzií filmov/hudby/hier/programov. Takže vinníkom je ten, kto to ripuje/crackuje/grabuje a šíri pre ostatných, prípadne ten kto cracknutý program používa pre zárobkovú činnosť. Pri falšovaní isic kariet (ako aj iných cenín) to je úplne o inom
-
audiotrack
VIP
Neznamená, ale to že si zháňa informácie, program na dekryptovanie a čítačku dosť zvyšuješ šancu že to aj chce spraviť
Preto ho preventívne upozorňujem, osobne mi je jedno čo s ním bude. Ty si ale citoval môj príspevok a reagoval na niečo úplne iné ako v ňom píšem, ale máš pravdu, to z teba tiež ešte nerobí blázna 
-
qwerty-xyz
ale prestanaudiotrack napísal:Neznamená, ale to že si zháňa informácie, program na dekryptovanie a čítačku dosť zvyšuješ šancu že to aj chce spraviťPreto ho preventívne upozorňujem, osobne mi je jedno čo s ním bude. Ty si ale citoval môj príspevok a reagoval na niečo úplne iné ako v ňom píšem, ale máš pravdu, to z teba tiež ešte nerobí blázna
A sanca este neznamena zo to spravi a ked to spravi spravi to on nie my, mimo ineho ja by som tiez rad vedel ako tieto veci funguju, proste ma to zaujima ....
-
Hotwire
Addict
qwerterminator prestan tu filozofovat... sak chcel aby sme mu poradili vhodnu citacku...ak uz to neni pre teba dokaz ze to chce spravit tak sa chod dat vysetrit..
stali sa mi dve situacie kt. ma nutia si mysliet ze to tak nieje:DeaDMAn_X napísal:
tie udaje su vsetky pekne ulozene na karte
1) mal som ISIC kartu, dva roky som ju pouzival bez problemov, a potom zrazu prestala fungovat... ked som prisiel tam kde mi ju vydali, aby mi povedali co sa deje... chlapik prilozil kartu, na PC mu vyskocili udaje niekoho uplne ineho, chlapik zmenil udaje na moje ale kartu uz druhykrat neprilozil (nic na nej neaktualizoval)... odvtedy karta funguje
2) ked chodim jest do menzy, je tam taky stroj na nabijanie... pridem k nemu, prilozim kartu, vyskoci mi zostatok, kartu vyberiem, vhodim peniaze, ale uz druhy krat ju tam uz neprilozim (aby sa aktualizovali udaje)... a karta je dobita
samozrejme ISIC karta sa da pouzit aj ako obycajna RFID karta... ja mam na nej napr. "penazenku" na MHD... a tam je podla mna ta suma uz ulozena